20 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

şok şok şok....polatın öldüğünü zanneden vadi fanatikleri atv nin web sitesini çökertti son dakika.....

hızlı hala başrol olmamasına rağmen diyor başrol ortalıkta yok diye bu reytingler zaten
herkes onu merak ediyor

bu atv ....dizinin en heyecanlı yerinde reklama girmese dizinin maestrosu olmasada 17-18 bulacağızda işte ...ben bu atv yi uzaylı e.t.ye havale edeyim en iyisi.....

- - - Ekleme - - -

hızlı hala başrol olmamasına rağmen diyor başrol ortalıkta yok diye bu reytingler zaten
herkes onu merak ediyor
herkes meraktan telefonlara dökülceğine birazda tv ye dökülse anlıklar daha da yükselcekte işte....ben en iyisi atv yi hürreme havale edeyim....en büyük ceza....

atv de vadiicler gibi reyting rrekoru beklemiş anlşaşılan yoksa gçen haftalardaki gibi 45 dakika reklamsız bir bölüm koyardı

- - - Ekleme - - -

atv hürrem gibi güzelliği haketmiyor panpa

necati maldivlerde gününü gün etsin ....leyla burda gözyaşı döksün ...oh ne ala memleket....

- - - Ekleme - - -

atv de vadiicler gibi reyting rrekoru beklemiş anlşaşılan yoksa gçen haftalardaki gibi 45 dakika reklamsız bir bölüm koyardı

- - - Ekleme - - -

atv hürrem gibi güzelliği haketmiyor panpa
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

vadide tüm herkese suikast yapıyorlar....darısı kadrolu morukların başına....:cocksure:

demedi demeyin İLLÜMİNATİ geri dönüyooo

İllüminati dönüyo beyler

vadi yeni bölüm jeneriğini kaçırdım ...necatinin adı yazdımıydı ...vadiciler....

Ge.en haftadan daha iyi gidiyo anlıklarda TNS'de 15.5 üstü gelecek.