Polat Şaşmaz
Favori Üye
Polat öldüğüne göre dizinin adı Kurtlar Vadisi Pusu Abdülhey'in Yolu olarak değiştirilmeli.
sen Efsaneyi başka dizilerle karıştırdın galiba
Polat öldüğüne göre dizinin adı Kurtlar Vadisi Pusu Abdülhey'in Yolu olarak değiştirilmeli.
vadinin hızını kesemeyen kanal d yönetimi çareyi kayıp şehirin önemli karekteri ayselin etek boyunu kısaltmakta buldu ...bu formül özellikle ayselin oturduğu sahnelerde büyük reyting patlaması yaşatabilir....seyircileri uyarıyoruz...reyting dinazoru...[sm=s16.gif]
bence leylasnın yolu daha çok izlenir [/Q yeni beste yaptım vadi ve leyla için nasıl....poal tgelir gümbür gümbür....leyla sen bizi güldür.....abdüle bırakma polat....öldürürsen sen öldür...nasıl olmuş.....
bir de alıntı yapmayı becersen tam olacak .bence leylasnın yolu daha çok izlenir [/Q yeni beste yaptım vadi ve leyla için nasıl....poal tgelir gümbür gümbür....leyla sen bizi güldür.....abdüle bırakma polat....öldürürsen sen öldür...nasıl olmuş.....
takas nerlerde görünmüyor...Şu anda 32 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (11 kayıtlı ve 21 misafir)
- xemrexxx,
- Yasin93,
- çocuklarduymasın+,
- XanTier,
- mhmt53,
- hızlı gonzales,
- Μαнoni+,
- WesTxCoasT,
- monsion15,
- nestroyers
la ben hariç vadici ya herkes bir de nestrıyers neci bilmiyom
takas nerlerde görünmüyor...
önemli bir bölümdeyiz canım olcak o kadar...bir de alıntı yapmayı becersen tam olacak .