20 Aralık 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 25.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 9 56.3%
  • Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 2 12.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 18.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
siz sbt yi güvenilir bulmuyor olabilirsiniz ama şikeye karışan agb şirketi.istediği kadar resmi olsun resmi olsa nolur resmen reytinglerle oynuyolar.çoğu kimse agb yi güvenilir bulmuyor.zaten 2000 kişiyle bu işin olmayacağını herkes söylüyor.bakalım tns nin denek sayısı kaç bin kişiyle olacak en azından 10.000 kişi olsa yine iyidir.

Reytingler yine bu sıralamaya göre olurdu bence :) Sadece Öyle Bir Geçer Zaman Ki biraz daha yüksek oran alırdı :)

AGBnin gitmesi iyi oldu. Ana kanallara reytingi paylaştırıyor gibi bir havası vardı. TNS gelsin göreceğiz kim ak kim kara. SBT için bilgi sahibi olmadan konuşmak yanlış fakat sistemlerinin TNSden bile daha modern olduğu herkes tarafından biliniyor. TNS anlık reyting verecek mi belli değil. Saniyelik ölçecek mi o da bilinmiyor. Kurtlar Vadisi için iyi olacak zannediyorum...

AGBnin gitmesi iyi oldu. Ana kanallara reytingi paylaştırıyor gibi bir havası vardı. TNS gelsin göreceğiz kim ak kim kara. SBT için bilgi sahibi olmadan konuşmak yanlış fakat sistemlerinin TNSden bile daha modern olduğu herkes tarafından biliniyor. TNS anlık reyting verecek mi belli değil. Saniyelik ölçecek mi o da bilinmiyor. Kurtlar Vadisi için iyi olacak zannediyorum...

inşallah vadi gerçek reytinglerini alır :D