20 Aralık 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 25.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 9 56.3%
  • Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 2 12.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 18.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
İşte dün akşamın reyting sonuçları!
20 Aralık Salı akşamı, izleyici tarafından en çok tercih edilen yapım hangisi oldu? İşte SBT'nin yaptığı ölçüm sonuçlarını göre dün akşamın en çok izlenen ilk 10 yapımı…
SBT'nin reyting verilerine göre, 20 Aralık Salı akşamı, ekranın en çok izlenen yapımı, Kanaş D'de ekrana gelen Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizi oldu. Haftalardır ilk sırada yer alan yapımı, Show TV'de yayınlanan Pis Yedili takip etti.

20 Aralık Salı akşamı en çok izlenen ilk 10 yapım şöyle:

[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD] Program Adı[/TD]
[TD="width: 114"]
Kanal
[/TD]
[TD="width: 70"]
Saat
[/TD]
[TD="width: 61"]
RT
[/TD]
[TD="width: 47"]
SH
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 1[/TD]
[TD="width: 160"] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
KANAL D​
[/TD]
20:55:13​
[/TD]
17,87​
[/TD]
42,4​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 2[/TD]
[TD="width: 160"] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ - OZET[/TD]
KANAL D​
[/TD]
19:57:09​
[/TD]
9,29​
[/TD]
22,46​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 3[/TD]
[TD="width: 160"] PİS YEDİLİ[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
20:52:29​
[/TD]
8,3​
[/TD]
19,57​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 4[/TD]
[TD="width: 160"] ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
KANAL D​
[/TD]
16:49:08​
[/TD]
6,71​
[/TD]
20,37​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 5[/TD]
[TD="width: 160"] KANAL D HABER - MEHMET ALI BIRAND[/TD]
KANAL D​
[/TD]
19:00:00​
[/TD]
5,66​
[/TD]
14,63​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 6[/TD]
[TD="width: 160"] KİM MİLYONER OLMAK İSTER?[/TD]
ATV​
[/TD]
22:43:24​
[/TD]
5,54​
[/TD]
16,8​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 7[/TD]
[TD="width: 160"] PİS YEDİLİ - OZET[/TD]
SHOW TV​
[/TD]
20:04:44​
[/TD]
5,19​
[/TD]
12,44​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 8[/TD]
[TD="width: 160"] UNUTMA BENİ[/TD]
FOX​
[/TD]
15:37:42​
[/TD]
5,1​
[/TD]
20,67​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 9[/TD]
[TD="width: 160"] ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - KARSILASMA[/TD]
ATV​
[/TD]
17:37:40​
[/TD]
4,97​
[/TD]
14,25​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"] 10[/TD]
[TD="width: 160"] DENİZ YILDIZI[/TD]
FOX​
[/TD]
19:19:32​
[/TD]
4,96​
[/TD]
12,46​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

<form action="/?O=OYVER" method="post">
</form>

Adminler Anasayfaya Ekleyebilirler

Kaynak

Son düzenleme:
Kanalların kale almadığı ve rakamlarının gerçekçi bulunmadığı bir şirketin reytinglerinin konu metninde yayınlanmasını doğru bulmuyorum. Marta kadar kapayalım reyting konusunu en iyisi.

Kanalların kale almadığı ve rakamlarının gerçekçi bulunmadığı bir şirketin reytinglerinin konu metninde yayınlanmasını doğru bulmuyorum. Marta kadar kapayalım reyting konusunu en iyisi.

Kanallar Kale Aliyor Ucan KUS ates Ediyor herkeze kuyruguna bastilar diye yoksa sbt reytinglerinede bakiyolar....... Sitedeki üyeler kale almiyor yazmıs yazısında endgame dikkatli okumadan konusma

Kanallar Kale Aliyor Ucan KUS ates Ediyor herkeze kuyruguna bastilar diye yoksa sbt reytinglerinede bakiyolar....... Sitedeki üyeler kale almiyor yazmıs yazısında endgame dikkatli okumadan konusma

Sadece TRT dikkate alıyor, bir geçerliliği yok. Mesaj olarak yazılabilir ama konuda yer alması doğru olmaz.

Suanda Sadece Sbr Şirketi 25000 Hanedan oranları yayınlandı baska oranlar yok internete marta kadar ozamana kadar sbt idare edilcek .. heralde

TİAK tek şirket olarak TNS'yi seçti ve sadece onun oranları dikkate alınacak. TNS devreye girene kadar şu ana kadarki AGB reytingleri dikkate alınacak. SBT'yi dikkate alan kuruluşlar(TRT) dikkate almaya devam edecek tabi ama AGB'nin hizmet ettiği kanallar SBT'nin dikkate alınmayacağını açıkladı dün.

Bu arada AGB'nin özel şirket kimliğiyle kanallara reytingleri göndermeye devam edebileceği de söyleniyor marta kadar.

Artık değerlendirilecek bir şey kalmadı, reyting konusu benim için kapanmıştır, hadi hoşçakalın !

agb sonuçlarına ben de güvenmiyodum..şimdi sbt reytinglerine bakınca anladımki haklıymışım..bunu neye bakarak karar verdiğime gelince bizim komşular veya çevremdeki bütün kadınlar unutma beni'yi adları gibi ii biliyolar düşündüğümüzde tam evdeki kadınların isteğine göre 4 civarı başlıyo sanırım..Bize toplu komşular geldiğinde bana hemen unutma beniyi açtırıyolar face'de topluluk sayfası da ii durumda...hep bunu düşünüyodum nasıl bu kadar izlenen dizi bu reytingleri alır die sbt ye bakınca anladım ki agb göz göre göre reytingleride sahtecilik yapmış hem 73 milyon nüfüsu olan türkiyede oranları 2500 aile belirleyemez hem de bana göre denek sayısını ne kadar az tutarsan o kadar şaibe olur için içinde...hem bu fatmagülün suçu ne dizisini de sırf merakımdan iki sohbet ettiğim insanlara bile soruyorum izliyomusunuz die inanın kimse daha izliyorum demedi tamam 1i demedi ikisi demedi hiçbirimi izlemez ya öle 5 10 kişi deil nerdeyse bütün muhabbet ettiklerime sordum ama gel görelimki dizi hep zirvede ya benim sorduğum kişilerde sorun var yada reyting sisteminde görünene göre sorunun neyde olduğu da ortada...

öncelikle pis yedili tebrik ediyorum.. liste kısa olsada gördüklerime yorum yapıcam...

pis yedili gerçekten çok güzel bi yapım.. gani müjde her zamanki gbi ii iş çıkarıyo...

öbgz için de bişey diyemicem artık bu dizinin bitmesini istiyorum çnkü hep aynı şeyi izletiyolar... çok sıkıcı.. geçen sezon hiç bırakmadan izledim ama bu sezon da nedense hiç izlememek için çabalıyorum grdüğüm an bile tiksiniyorum... bi konusu olsa izlenebilrrr ama artık eski havası yok... tıpkı muhteşem yüzyıl gbi oda öyle

Firar listede yok.. Çok da sasirmadim.. Zor bir günde yarisiyor

öncelikle pis yedili tebrik ediyorum.. liste kısa olsada gördüklerime yorum yapıcam...

pis yedili gerçekten çok güzel bi yapım.. gani müjde her zamanki gbi ii iş çıkarıyo...

öbgz için de bişey diyemicem artık bu dizinin bitmesini istiyorum çnkü hep aynı şeyi izletiyolar... çok sıkıcı.. geçen sezon hiç bırakmadan izledim ama bu sezon da nedense hiç izlememek için çabalıyorum grdüğüm an bile tiksiniyorum... bi konusu olsa izlenebilrrr ama artık eski havası yok... tıpkı muhteşem yüzyıl gbi oda öyle
bozdular az bu sezon bu sezonu atlatırsa öbür sezon biter :)

TİAK tek şirket olarak TNS'yi seçti ve sadece onun oranları dikkate alınacak. TNS devreye girene kadar şu ana kadarki AGB reytingleri dikkate alınacak. SBT'yi dikkate alan kuruluşlar(TRT) dikkate almaya devam edecek tabi ama AGB'nin hizmet ettiği kanallar SBT'nin dikkate alınmayacağını açıkladı dün.

Bu arada AGB'nin özel şirket kimliğiyle kanallara reytingleri göndermeye devam edebileceği de söyleniyor marta kadar.

Kimse bu yazdiklarini soylemiyor arkadasim, sadece yilbasina kadar eski reytingler takip edilecek 27 aralikta da toplanti yapilip karar verilecek yani SBT dikkate alinacak yada alinmayacak diye bir durum soz konusu degil suan. Sadece mart ayina kadar reyting olmayacagi soyleniyor ve ne yapacaklarini onlar bile bilmiyor. Su sitede kesin konusmaktan vaz gecin, duyanda sirketin sahibisiniz zannedecek.

agb sonuçlarına ben de güvenmiyodum..şimdi sbt reytinglerine bakınca anladımki haklıymışım..bunu neye bakarak karar verdiğime gelince bizim komşular veya çevremdeki bütün kadınlar unutma beni'yi adları gibi ii biliyolar düşündüğümüzde tam evdeki kadınların isteğine göre 4 civarı başlıyo sanırım..Bize toplu komşular geldiğinde bana hemen unutma beniyi açtırıyolar face'de topluluk sayfası da ii durumda...hep bunu düşünüyodum nasıl bu kadar izlenen dizi bu reytingleri alır die sbt ye bakınca anladım ki agb göz göre göre reytingleride sahtecilik yapmış hem 73 milyon nüfüsu olan türkiyede oranları 2500 aile belirleyemez hem de bana göre denek sayısını ne kadar az tutarsan o kadar şaibe olur için içinde...hem bu fatmagülün suçu ne dizisini de sırf merakımdan iki sohbet ettiğim insanlara bile soruyorum izliyomusunuz die inanın kimse daha izliyorum demedi tamam 1i demedi ikisi demedi hiçbirimi izlemez ya öle 5 10 kişi deil nerdeyse bütün muhabbet ettiklerime sordum ama gel görelimki dizi hep zirvede ya benim sorduğum kişilerde sorun var yada reyting sisteminde görünene göre sorunun neyde olduğu da ortada...
Çevrendekilere göre reyting ölçümü yapamazsın. :)

Farklı yaşlarda farklı bölgelerde farklı eğitim düzeylerinde farklı insanlara sorman lazım :)

Oranlar oldukca gercekci, ben bir anormallik gormuyorum. TRT yanlisi gibi de gorunmuyor, bir tane TRT kanali yok. Nedir bu SBT antipatisi anlamis degilim. Yani bu AGB'nin sahtekarligi cikti ortaya, yinede bazilari hala SBT'yi kotuluyor. Varsa bir sikeye karismisligi soyleyinde bizde bilelim. Anlayamiyorum bu anlamsiz yorumlari...

Oranlar oldukca gercekci, ben bir anormallik gormuyorum. TRT yanlisi gibi de gorunmuyor, bir tane TRT kanali yok. Nedir bu SBT antipatisi anlamis degilim. Yani bu AGB'nin sahtekarligi cikti ortaya, yinede bazilari hala SBT'yi kotuluyor. Varsa bir sikeye karismisligi soyleyinde bizde bilelim. Anlayamiyorum bu anlamsiz yorumlari...
Medya sektöründe olan kişilerin söyledikleri böyle. Kimse inanmıyor SBT reytinglerine, kaale almıyorlar. Kaale alıp ilk 100'ünü yayınlayan bir medya kuruluşu bile yok... :)

Zaten gerçeği yansıttığı düşünülse TİAK, Mart'a göre SBT ölçsün sonrasında ise TNS gelir yine derdi :)

Medya sektöründe olan kişilerin söyledikleri böyle. Kimse inanmıyor SBT reytinglerine, kaale almıyorlar. Kaale alıp ilk 100'ünü yayınlayan bir medya kuruluşu bile yok... :)

Zaten gerçeği yansıttığı düşünülse TİAK, Mart'a göre SBT ölçsün sonrasında ise TNS gelir yine derdi :)

TIAK'in kabul etmemesi demek o sirketin yanli reyting olctugunu gostermez. Ayrica SBT'yi takip eden sirketlerde oldugunu cok iyi biliyorum. Ve gercegi yansitmadiginida bilemeyiz. Ayrica toplantilari 27 aralikta olacak daha adamlar marta kadar ne yapacaklarini soylemediler bile, sadece yilbasina kadar son 10 gunun reytingleri goz onunde tutulacak dendi. Ama goruyorum ki burada karar verilmis bile...

Çevrendekilere göre reyting ölçümü yapamazsın. :)

Farklı yaşlarda farklı bölgelerde farklı eğitim düzeylerinde farklı insanlara sorman lazım :)

tşkr önerin için ama zaten sorduğum kişiler farkı farklı türden insanlar zaten sorduklarımın hepsi yakından tanıdığım insanlar deil bazıları hariç ama eğer öğretmenlere sorup izlemiyorum cvbı alıyosam veya 20-50 yaşındaki kadınlardan izlemiyorum cvbı alıyosam sınıftaki ardaşlarımdan izlemiyorum cvbı alıyosam bence benim için yeterli en azından Ö.B.G.Z ki kadar veya H.D.E kadar popüler deil ama yakında onlara yetişecek yani..Bilmiyorum bu şekilde zaten net bi sonuç almam mümkün deil ama yinede insan ikilemde kalıyo..[8D]