20 Aralık 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 25.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 9 56.3%
  • Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Tövbeler Tövbesi (ATV)

Oy: 2 12.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 18.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Maalesef bugün reytingler açiklanmiyor.. Halbuki çok merak ediyordum.

Tns ile reytingler büyük değişiklik olabilir özellikle Vadiden Ve Yahşi Cazibeden büyük sıçrama bekliyorum

Reklamcı Ali Atıf Bir SBT için "sbt anlik rating ureten kapsami yetersiz bir olcum ustelik anlik olcumde agirlama sorunu nedeniyle guvenilirlik sorunu var" demiş...

Geçen hafta salı SBT reytingleri 15:03:44'de yayınlanmış, bakalım bugün kaçta yayınlanacak, madem anlık reyting paylaşımı var, neden bu kadar geç yayınlanıyor ?

Reklamcı Ali Atıf Bir SBT için "sbt anlik rating ureten kapsami yetersiz bir olcum ustelik anlik olcumde agirlama sorunu nedeniyle guvenilirlik sorunu var" demiş...

Helal başkan...

ÖBGZ en az 22 alması lazım bu bölümle ama YETERSİZ SBT'te 18 alır en fazla saçmalık...

agb usulsuzluk yaptigi tespit edildi agb suclu ve delillendirdi polis yani agb dogru değil 22 almasi yalan da olabilir .

Ne yalanı arkadaş Türkiye genelinde 74 milyonla ölçüm yapılsa da ÖBGZ 18 altına düşmez sen kafayı mı yedin ÖBGZ'nin usulsüzlük yaptığını nereden biliyorsun belki Muhteşem Yüzyıl yaptı?

bn öyle bir geçer zamanki yapti demedim agb deneklerinde sorun oldugu tespit edildi dedim sakın yanlıs anlama