pis yedili yine anketimizde 1. gidiyor
Geçen hafta salı SBT reytingleri 15:03:44'de yayınlanmış, bakalım bugün kaçta yayınlanacak, madem anlık reyting paylaşımı var, neden bu kadar geç yayınlanıyor ?
Reklamcı Ali Atıf Bir SBT için "sbt anlik rating ureten kapsami yetersiz bir olcum ustelik anlik olcumde agirlama sorunu nedeniyle guvenilirlik sorunu var" demiş...
Helal başkan...
ÖBGZ en az 22 alması lazım bu bölümle ama YETERSİZ SBT'te 18 alır en fazla saçmalık...
agb usulsuzluk yaptigi tespit edildi agb suclu ve delillendirdi polis yani agb dogru değil 22 almasi yalan da olabilir .
Ne yalanı arkadaş Türkiye genelinde 74 milyonla ölçüm yapılsa da ÖBGZ 18 altına düşmez sen kafayı mı yedin ÖBGZ'nin usulsüzlük yaptığını nereden biliyorsun belki Muhteşem Yüzyıl yaptı?
bn öyle bir geçer zamanki yapti demedim agb deneklerinde sorun oldugu tespit edildi dedim sakın yanlıs anlama
Denekleri bilmem de düzgün deneklerle de yapılsa yakın bir sonuç, çıkar, dedim.
biliyorum agb dogru değil tns beklicez Oraya kadarda Sbt idare edicez demek istedim.
Anladım sorun yok SBT'ye bakmaktan başka çaremiz de yok ama o kadar da güvenilir değil KANIMCA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?