20 - 26 Ekim 2014 | Haftanın En Çok İzlenen İlk 15 Dizisi!

O zaman çok bıktırdım seni direk kestirip atıyorsun ama saldıran taraf sendin buda çürüyor.
Niye böyle soğuk soğuk mesajlar yazmışsın ki.
Saldırmadım be taraflı bulmama rağmen tebrik ediyorum seni büyük emek vermişsin konu sayın fazla olsun diye.

[HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] 'm listeye damga vurmus. Büyük tebrikler.

Güllerin Savaşı ab'de zirveyi alacak inşallah en kısa zamanda.

bu sezondan bahsediyorum cnm bu sezon her 2 gruptada çok kötü başaldık ve öyle gidiyorduk çünkü feride mahir aşkı bu sezon yoktu bu hafta mahir feride öpüşme fragmanı koydular ab gurubunda hemen 8 reyting aldık yanı en yüksek reytinglerimizi aldık bu hafta bak mesala bu akşamkı bölümden yine 6-7 reytinge düşücez mahir feride yine ayrıldılar diye ben bu dediklerimi doğru demiyorum böyle yapanların yanlış yaptıklarını söylüyorum aksiyondan yanayım zaten ben bliyorsun yanı bana göre hiç aşk olmasın 🙂🙂🙂

Siz Kanal D'ye laf atın.Şeref Meselesi ile Poyraz Karayel başlasın 6 ya çıkacak o sayı.Yalan Dünya ile 7 olacak Ankara'nın Dikmeni ile 8 olacak.Haftaya Kertenkele de listeye girer.

vadi tüm gruplarsa zirveye ambargo uyguluyor reaksiyon 10 milyonluk harcamayla 3 alıyor neden bahsediyosun güldürme beni ya
ben vadiye birşey demedim.Son sezon yani atv deki oranlar 14 falandı.Kanal d o reytinglere bakarak aldı diziyi...Kanal d nin en yüksek reytingli dizisi..Zaten kanal d bu diziyi almasaydı 4. kanal olurdu.