20 - 26 Ekim 2014 | Haftanın En Çok İzlenen İlk 15 Dizisi!

O zaman çok bıktırdım seni direk kestirip atıyorsun ama saldıran taraf sendin buda çürüyor.:F Niye böyle soğuk soğuk mesajlar yazmışsın ki.(b)
Saldırmadım be taraflı bulmama rağmen tebrik ediyorum seni büyük emek vermişsin konu sayın fazla olsun diye. :A

Güllerin Savaşı ab'de zirveyi alacak inşallah en kısa zamanda. :A

AB grupunda lider diger gruplarda ikinci vasatsa o zaman Raufcanin dedigi gibi digerlerin durumu vahim) Karadayim kanalin ve yapimin tek guzel ve izlenen isi!

Karadayi 2 sezon boyunca sirf opusme var diye izlenmediki) evet kabul ediyorum M&F sahnelerinin cok oldugu bolum daha cok artiyor ama Turgutlu ve daha onceki bolumlerde cok izlendi.Hersey opusmeye kasla KPA ve diger dizilerde yukselirdi
bu sezondan bahsediyorum cnm bu sezon her 2 gruptada çok kötü başaldık ve öyle gidiyorduk çünkü feride mahir aşkı bu sezon yoktu bu hafta mahir feride öpüşme fragmanı koydular ab gurubunda hemen 8 reyting aldık yanı en yüksek reytinglerimizi aldık bu hafta bak mesala bu akşamkı bölümden yine 6-7 reytinge düşücez mahir feride yine ayrıldılar diye ben bu dediklerimi doğru demiyorum böyle yapanların yanlış yaptıklarını söylüyorum aksiyondan yanayım zaten ben bliyorsun yanı bana göre hiç aşk olmasın 🙂🙂🙂

Siz Kanal D'ye laf atın.Şeref Meselesi ile Poyraz Karayel başlasın 6 ya çıkacak o sayı.Yalan Dünya ile 7 olacak Ankara'nın Dikmeni ile 8 olacak.Haftaya Kertenkele de listeye girer.

vadi tüm gruplarsa zirveye ambargo uyguluyor reaksiyon 10 milyonluk harcamayla 3 alıyor neden bahsediyosun güldürme beni ya :F:F
ben vadiye birşey demedim.Son sezon yani atv deki oranlar 14 falandı.Kanal d o reytinglere bakarak aldı diziyi...Kanal d nin en yüksek reytingli dizisi..Zaten kanal d bu diziyi almasaydı 4. kanal olurdu.