- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
Ben ne desem antiliğinden vazgeçmeyeceksin o yüzden uğraşmayacam.
Neyse seni okul yormuş hadi k.i.b.
Ben ne desem antiliğinden vazgeçmeyeceksin o yüzden uğraşmayacam.
Yok hiç yorulmadım bugün.Neyse seni okul yormuş hadi k.i.b.
Yok hiç yorulmadım bugün.
Saldırmadım be taraflı bulmama rağmen tebrik ediyorum seni büyük emek vermişsin konu sayın fazla olsun diye.O zaman çok bıktırdım seni direk kestirip atıyorsun ama saldıran taraf sendin buda çürüyor. Niye böyle soğuk soğuk mesajlar yazmışsın ki.
Saldırmadım be taraflı bulmama rağmen tebrik ediyorum seni büyük emek vermişsin konu sayın fazla olsun diye.
bu sezondan bahsediyorum cnm bu sezon her 2 gruptada çok kötü başaldık ve öyle gidiyorduk çünkü feride mahir aşkı bu sezon yoktu bu hafta mahir feride öpüşme fragmanı koydular ab gurubunda hemen 8 reyting aldık yanı en yüksek reytinglerimizi aldık bu hafta bak mesala bu akşamkı bölümden yine 6-7 reytinge düşücez mahir feride yine ayrıldılar diye ben bu dediklerimi doğru demiyorum böyle yapanların yanlış yaptıklarını söylüyorum aksiyondan yanayım zaten ben bliyorsun yanı bana göre hiç aşk olmasın 🙂🙂🙂AB grupunda lider diger gruplarda ikinci vasatsa o zaman Raufcanin dedigi gibi digerlerin durumu vahim) Karadayim kanalin ve yapimin tek guzel ve izlenen isi!
Karadayi 2 sezon boyunca sirf opusme var diye izlenmediki) evet kabul ediyorum M&F sahnelerinin cok oldugu bolum daha cok artiyor ama Turgutlu ve daha onceki bolumlerde cok izlendi.Hersey opusmeye kasla KPA ve diger dizilerde yukselirdi
FOX TV & STAR TV'ye tebrikler @sokak sanati 3 listede Günahkarada yer açmayı unutmayalım lütfen başladığında
ben vadiye birşey demedim.Son sezon yani atv deki oranlar 14 falandı.Kanal d o reytinglere bakarak aldı diziyi...Kanal d nin en yüksek reytingli dizisi..Zaten kanal d bu diziyi almasaydı 4. kanal olurdu.vadi tüm gruplarsa zirveye ambargo uyguluyor reaksiyon 10 milyonluk harcamayla 3 alıyor neden bahsediyosun güldürme beni ya
Güllerin Savaşı ?Yeni sezon dizilerinden TOTAL'de en istikrarlı diziler Kaderimin Yazıldığı Gün ve Yılanların Öcü oldu. AB'de şu anlık Gönül İşleri.
İlk 15'deki dizilere tebrikler. @sokak sanati eline sağlık.
Yazın başladı o dizi ben yeni sezon dizileri arasından diyorum.Güllerin Savaşı ?
Güllerin Savaşı heyecanından oluyor hep bunlar.Yazın başladı o dizi ben yeni sezon dizileri arasından diyorum.
o diziyi annem izliyor bence o dizide gülrunun yükselişini ve gülfemle olan rekabetini arttırırlarsa artış yaşar.Güllerin Savaşı ab'de zirveyi alacak inşallah en kısa zamanda.
Ayol bu bölüm yangin sayesinde artti eğer cihan olmasa dizi 0.5 bilem alamaz @Bullyo diziyi annem izliyor bence o dizide gülrunun yükselişini ve gülfemle olan rekabetini arttırırlarsa artış yaşar.
ağzından bal damlıyorAyol bu bölüm yangin sayesinde artti eğer cihan olmasa dizi 0.5 bilem alamaz @Bully
Ama Cihan var ve dizide cihani çok iyi kullaniyorlar evi yakıyor ablasinin bogazini sıkıyor masalari deviriyor falan Karaguldeki ada = bu dizideki cihan @denizz19ağzından bal damlıyor