20 - 26 Şubat 2017 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bigün de feda olsun diyin
Sizi mehşur eden benim
@pompy e kalsa siz patlak araba lastiğine dönecektiniz bombalarla
hhahah aa evet seninde @destere ile bizi bir dolap macerasına sokman vardı ama sonucta sizlere bu konuda ilham veren @pompy olmuştu ayoll cennet mahallesi gibi her bölüm tam evlenicekken bomba patlıyordu

Bigün de feda olsun diyin
Sizi mehşur eden benim
@pompy e kalsa siz patlak araba lastiğine dönecektiniz bombalarla
feda olsun feda bişey diyenmi var yalnız @Çiğdem- le benim sırtımda cukkaladığın paraların yüzde 30 unu bize iade etsen daha güzel feda edeceğiz hakkımızı

hhahah aa evet seninde @destere ile bizi bir dolap macerasına sokman vardı ama sonucta sizlere bu konuda ilham veren @pompy olmuştu ayoll cennet mahallesi gibi her bölüm tam evlenicekken bomba patlıyordu
dolaptaki günlerimi özledim ya
ne güzel fantaziydi inşallah en yakın zamanda aynı dar dolaba düşerizde kolumuz bacağımız birbirine karışır

Hhahah zorr vlla @gözlemci çığlığı tekrar basltmaya çalıstı ama eskisi gibi tutmuyor sen eski konuları okuyarak teselli bul ayoll

Hhaha aa evet sen foruma gelmeden baslattı ozaman şıkıstır @gözlemci yi sen forumdayken 1-2 bölüm daha uydursun ayoll
senaristi fazla zorlarsan bir yerden pırtlatır konuya konsantre olamaz, kendi içinden gelmesi lazım
bu dönem üretim kabızlığı yaşıyor @gözlemci kendi haline bırakmak lazım bir gün elbette yakalar yeşil ışığı

Roman bahanesiyle prim sağlıyor arkamızdan tazmnatımızı al @gözlemci den sonra bana payımı verirsin ayoll

aaaa üstüme iyilik sağlık eski plak diyor bu bize sen hallediver oklavamı kirletmeyelim şimdi @destere
eskimiş derken senden bahsetti @gözlemci
bana eskimiş diyecek kadar kafayı yememiştir heralde
)

Aklımda ne şeyler varda vaktim yok onları yazmaya
+13 bir dizi hazırlardık size özel

Elinin unuyla kalkışma sen otur oturdu den aşağısı kabul deyil
ğun yerde
+13 kesmez bizi dünkü çocukmuyuz +

Ee yani o kadar yazıyoruz Forumdaki diğer kişileri de düşündüm bir sen oku diye olmasın diye yoksa sana +18 bile az gelir
18 i geçmeyenler sırasını beklesin yaşları müsait olunca girsinler konuya
şimdi onları düşünmekten keyfimi kaçıramam