20 - 26 Şubat 2017 Haftanın En Çok Güldüren Mesajları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bigün de feda olsun diyin :A Sizi mehşur eden benim :A @pompy e kalsa siz patlak araba lastiğine dönecektiniz bombalarla :A
hhahah aa evet seninde @destere ile bizi bir dolap macerasına sokman vardı ama sonucta sizlere bu konuda ilham veren @pompy olmuştu ayoll cennet mahallesi gibi her bölüm tam evlenicekken bomba patlıyordu :F

Bigün de feda olsun diyin :A Sizi mehşur eden benim :A @pompy e kalsa siz patlak araba lastiğine dönecektiniz bombalarla :A
feda olsun feda bişey diyenmi var yalnız @Çiğdem- le benim sırtımda cukkaladığın paraların yüzde 30 unu bize iade etsen daha güzel feda edeceğiz hakkımızı :)

hhahah aa evet seninde @destere ile bizi bir dolap macerasına sokman vardı ama sonucta sizlere bu konuda ilham veren @pompy olmuştu ayoll cennet mahallesi gibi her bölüm tam evlenicekken bomba patlıyordu :F
dolaptaki günlerimi özledim ya :) ne güzel fantaziydi inşallah en yakın zamanda aynı dar dolaba düşerizde kolumuz bacağımız birbirine karışır :)

feda olsun feda bişey diyenmi var yalnız @Çiğdem- le benim sırtımda cukkaladığın paraların yüzde 30 unu bize iade etsen daha güzel feda edeceğiz hakkımızı :)

dolaptaki günlerimi özledim ya :) ne güzel fantaziydi inşallah en yakın zamanda aynı dar dolaba düşerizde kolumuz bacağımız birbirine karışır :)
Hhahah zorr vlla @gözlemci çığlığı tekrar basltmaya çalıstı ama eskisi gibi tutmuyor sen eski konuları okuyarak teselli bul ayoll :A :A :A

Hhaha aa evet sen foruma gelmeden baslattı ozaman şıkıstır @gözlemci yi sen forumdayken 1-2 bölüm daha uydursun ayoll :A :A :A
senaristi fazla zorlarsan bir yerden pırtlatır konuya konsantre olamaz, kendi içinden gelmesi lazım :) bu dönem üretim kabızlığı yaşıyor @gözlemci kendi haline bırakmak lazım bir gün elbette yakalar yeşil ışığı :)

senaristi fazla zorlarsan bir yerden pırtlatır konuya konsantre olamaz, kendi içinden gelmesi lazım :) bu dönem üretim kabızlığı yaşıyor @gözlemci kendi haline bırakmak lazım bir gün elbette yakalar yeşil ışığı :)
Roman bahanesiyle prim sağlıyor arkamızdan tazmnatımızı al @gözlemci den sonra bana payımı verirsin ayoll :A :A :A

aaaa üstüme iyilik sağlık eski plak diyor bu bize sen hallediver oklavamı kirletmeyelim şimdi @destere :A :A :A
eskimiş derken senden bahsetti @gözlemci :) bana eskimiş diyecek kadar kafayı yememiştir heralde :))

Aklımda ne şeyler varda vaktim yok onları yazmaya :F +13 bir dizi hazırlardık size özel :A

Elinin unuyla kalkışma sen otur oturdu den aşağısı kabul deyil :)ğun yerde :F
+13 kesmez bizi dünkü çocukmuyuz +

Ee yani o kadar yazıyoruz Forumdaki diğer kişileri de düşündüm bir sen oku diye olmasın diye yoksa sana +18 bile az gelir :A
18 i geçmeyenler sırasını beklesin yaşları müsait olunca girsinler konuya :) şimdi onları düşünmekten keyfimi kaçıramam :)