İyi yapar patlatsın , bu dünyada sevgili senin olmuyorsa patlasın en iyisidiğer senaryomda bomba patlamadı üç bölümdür zaten geçmişte Selimin örgütü Alara başkomiserin sevgilisini 14 şubatta patlatıyor @gözlemci
İyi yapar patlatsın , bu dünyada sevgili senin olmuyorsa patlasın en iyisidiğer senaryomda bomba patlamadı üç bölümdür zaten geçmişte Selimin örgütü Alara başkomiserin sevgilisini 14 şubatta patlatıyor @gözlemci
Çiğdem peri dizide yani betüş gibi selimde tuna gibi @gözlemciİyi yapar patlatsın , bu dünyada sevgili senin olmuyorsa patlasın en iyisi
hhahah aa evet seninde @destere ile bizi bir dolap macerasına sokman vardı ama sonucta sizlere bu konuda ilham veren @pompy olmuştu ayoll cennet mahallesi gibi her bölüm tam evlenicekken bomba patlıyorduBigün de feda olsun diyin Sizi mehşur eden benim @pompy e kalsa siz patlak araba lastiğine dönecektiniz bombalarla
feda olsun feda bişey diyenmi var yalnız @Çiğdem- le benim sırtımda cukkaladığın paraların yüzde 30 unu bize iade etsen daha güzel feda edeceğiz hakkımızıBigün de feda olsun diyin Sizi mehşur eden benim @pompy e kalsa siz patlak araba lastiğine dönecektiniz bombalarla
dolaptaki günlerimi özledim ya ne güzel fantaziydi inşallah en yakın zamanda aynı dar dolaba düşerizde kolumuz bacağımız birbirine karışır
Hhahah zorr vlla @gözlemci çığlığı tekrar basltmaya çalıstı ama eskisi gibi tutmuyor sen eski konuları okuyarak teselli bul ayollfeda olsun feda bişey diyenmi var yalnız @Çiğdem- le benim sırtımda cukkaladığın paraların yüzde 30 unu bize iade etsen daha güzel feda edeceğiz hakkımızı
dolaptaki günlerimi özledim ya ne güzel fantaziydi inşallah en yakın zamanda aynı dar dolaba düşerizde kolumuz bacağımız birbirine karışır
ben yokken başlatmıştır tabiki yüzde elli reyting kaybına uğraması normalHhahah zorr vlla @gözlemci çığlığı tekrar basltmaya çalıstı ama eskisi gibi tutmuyor sen eski konuları okuyarak teselli bul ayoll
Hhaha aa evet sen foruma gelmeden baslattı ozaman şıkıstır @gözlemci yi sen forumdayken 1-2 bölüm daha uydursun ayollben yokken başlatmıştır tabiki yüzde elli reyting kaybına uğraması normal
senaristi fazla zorlarsan bir yerden pırtlatır konuya konsantre olamaz, kendi içinden gelmesi lazım bu dönem üretim kabızlığı yaşıyor @gözlemci kendi haline bırakmak lazım bir gün elbette yakalar yeşil ışığıHhaha aa evet sen foruma gelmeden baslattı ozaman şıkıstır @gözlemci yi sen forumdayken 1-2 bölüm daha uydursun ayoll
Roman bahanesiyle prim sağlıyor arkamızdan tazmnatımızı al @gözlemci den sonra bana payımı verirsin ayollsenaristi fazla zorlarsan bir yerden pırtlatır konuya konsantre olamaz, kendi içinden gelmesi lazım bu dönem üretim kabızlığı yaşıyor @gözlemci kendi haline bırakmak lazım bir gün elbette yakalar yeşil ışığı
Eskimiş plak gibi evirip çevirip sizin üzerinizden prim alıyorum Kerizlerde sağolsun yutuyorlar 😛Roman bahanesiyle prim sağlıyor arkamızdan tazmnatımızı al @gözlemci den sonra bana payımı verirsin ayoll
solap sahnesini karambole getirme dolaplı senaryo istiyoruzEskimiş plak gibi evirip çevirip sizin üzerinizden prim alıyorum Kerizlerde sağolsun yutuyorlar 😛
aaaa üstüme iyilik sağlık eski plak diyor bu bize sen hallediver oklavamı kirletmeyelim şimdi @destereEskimiş plak gibi evirip çevirip sizin üzerinizden prim alıyorum Kerizlerde sağolsun yutuyorlar 😛
Aklımda ne şeyler varda vaktim yok onları yazmaya +13 bir dizi hazırlardık size özelsolap sahnesini karambole getirme dolaplı senaryo istiyoruz
Elinin unuyla kalkışma sen otur oturduğun yerdeaaaa üstüme iyilik sağlık eski plak diyor bu bize sen hallediver oklavamı kirletmeyelim şimdi @destere
eskimiş derken senden bahsetti @gözlemci bana eskimiş diyecek kadar kafayı yememiştir heralde )aaaa üstüme iyilik sağlık eski plak diyor bu bize sen hallediver oklavamı kirletmeyelim şimdi @destere
+13 kesmez bizi dünkü çocukmuyuz +Aklımda ne şeyler varda vaktim yok onları yazmaya +13 bir dizi hazırlardık size özel
Elinin unuyla kalkışma sen otur oturdu den aşağısı kabul deyil ğun yerde
Ee yani o kadar yazıyoruz Forumdaki diğer kişileri de düşündüm bir sen oku diye olmasın diye yoksa sana +18 bile az gelireskimiş derken senden bahsetti @gözlemci bana eskimiş diyecek kadar kafayı yememiştir heralde )
+13 kesmez bizi dünkü çocukmuyuz +
18 i geçmeyenler sırasını beklesin yaşları müsait olunca girsinler konuya şimdi onları düşünmekten keyfimi kaçıramamEe yani o kadar yazıyoruz Forumdaki diğer kişileri de düşündüm bir sen oku diye olmasın diye yoksa sana +18 bile az gelir
Aklımda ne şeyler varda vaktim yok onları yazmaya +13 bir dizi hazırlardık size özel
Elinin unuyla kalkışma sen otur oturduğun yerde
Hhahah aa tamam bizim herif ne derse odur telif parasını onla görüş sen .Aeskimiş derken senden bahsetti @gözlemci bana eskimiş diyecek kadar kafayı yememiştir heralde )
+13 kesmez bizi dünkü çocukmuyuz +