- Reaksiyon puanı
- 58,917
- Puanı
- 1,060
Hhahah ayy bekliyoruz @destere ile birazda sana para akzandıralım ayoll kitap satısından bizimde payımızı vericeksin : A
Koskoca listeye 20 de 6 mesaj sokmuşuz az mı
Teşekkürler abla
Hhahaha ee bir işin içinde @destere ile ben varsak ilgi görmemesi imkansız ayoll s ende foruma dönüşünü akıllı bir yolla yapmışsınKoskoca listeye 20 de 6 mesaj sokmuşuz az mı
Teşekkürler abla
Hhahah aa çok haklısın @gözlemci telif bedeli ödedimi bize hayır aslında bizi kullanmayı önce @pompy keşfetmişti forumda ayoll dizilerinde ilk o kullanmıştı sonra diğer üyeler alıştılar ve bizim akzancımızda yok bu işteama çok kullanıyorlar bizi kullanım hakkımızı isteriz @gözlemci den
hem biz markayız kimden izin almış bizi kullanmak için ?
aynen bundan sonra aylık 20 bin tl ye isim hakkımızı verelim bunlara tabi reytingleri arttıkça bize ayırdıkları parada artmalı
Hhahaha ahh bizde yaşlanıyoruz yavas yavas ama modamız geçmez bizim ayoll yaşlanıncada mağzeme çıkar bizim atışmalarımızdan yine çok cici görünürüzaynen bundan sonra aylık 20 bin tl ye isim hakkımızı verelim bunlara tabi reytingleri arttıkça bize ayırdıkları parada artmalı
bakarız yaşlanınca reytingimiz düşüyor soyunuruz kolayı varHhahaha ahh bizde yaşlanıyoruz yavas yavas ama modamız geçmez bizim ayoll yaşlanıncada mağzeme çıkar bizim atışmalarımızdan yine çok cici görünürüz
hhahah aa şimdi kafana okalva yiyorsun yalanıncada bastonu yiyeceksin ayoll seninde bahtın kötü vllabakarız yaşlanınca reytingimiz düşüyor soyunuruz kolayı var
yalanınca mı ? ben yine giresuncayı çözemedim @xemrexxx belki anlar olayıhhahah aa şimdi kafana okalva yiyorsun yalanıncada bastonu yiyeceksin ayoll seninde bahtın kötü vlla
hhahaha yaşlanınca diyecektim işte bee 😳😳😳yalanınca mı ? ben yine giresuncayı çözemedim @xemrexxx belki anlar olayı
hiç birbirlerine benziyormu cümleler )hhahaha yaşlanınca diyecektim işte bee 😳😳😳
ş halfini yazmamış klavye şey bir cümle çıkmıs ortayahiç birbirlerine benziyormu cümleler )
ama çok kullanıyorlar bizi kullanım hakkımızı isteriz @gözlemci den
hem biz markayız kimden izin almış bizi kullanmak için ?
Bigün de feda olsun diyin Sizi mehşur eden benim @pompy e kalsa siz patlak araba lastiğine dönecektiniz bombalarla