Ben reyting için öyle dediğini düşündüm çünkü.Niye reytinge yoruyorsunuz o zaman? Dirilişte 15-18 ortalamayla bitti. Sorsak dizi başarısız. SAK ilk sezon 18'lerde bitti sorsak yine başarız.
Ben reyting için öyle dediğini düşündüm çünkü.Niye reytinge yoruyorsunuz o zaman? Dirilişte 15-18 ortalamayla bitti. Sorsak dizi başarısız. SAK ilk sezon 18'lerde bitti sorsak yine başarız.
ALlahım yarabbim yazdım yaaa zaten sanki bir ay sonra mı başaldı dedim. Gündemi tutturmuş dizi zaten. Aynı olayları SAK'ta da yaşadik. 15lik dirilişi geçti sezon ortası başladiği halde... Bu örnekleri ısıtıp ısıtıp önunuze mı koyalım?Bu hesapla MD bu senenin Çukurova'sı, Çukurova da bu yılın Bizim Hikaye'si o zaman. Ayrıca başlama tarihleri arasında 1 hafta var sanki Çukurova iki ay sonra başlamış da MD o arada tüm kitleyi kapmış gibi konuşuyorsun.
Ay tamam dellendin yine.ALlahım yarabbim yazdım yaaa zaten sanki bir ay sonra mı başaldı dedim. Gündemi tutturmuş dizi zaten. Aynı olayları SAK'ta da yaşadik. 15lik dirilişi geçti sezon ortası başladiği halde... Bu örnekleri ısıtıp ısıtıp önunuze mı koyalım?
Dur gündem tutturması olayında SAK'a örnek verdim bir daha acıklatmayın şimdi. Not olarak yazayımAy tamam dellendin yine.İkisi de gayet başarılı diziler ve reytingleri de pek değimesiğine göre senaryoları da izleyenlerini tatmin ediyor bence de cumaya sarkmasın.
Birinize Ali diğerine Veli diyorum
Kırmızı yazı (senaryo)
Mavi yazı (reyting)
Alıntı yapıyorum yazdiğimla
Kimse itiraz etmiyooooorrrr.... Siz kabullenemıyorsunuz sadece
İzlemediğimi nerden cıkardın? Her diziye ilk bölüm bakarım. Yorumlara bakarak değerlendirme yapmam forumdaki yorumlarına guvendiğim kişilerİtiraz ettiğimiz veya kabul etmediğimiz bir şey yok ki. Hem bu mesajını, hem de diğer yazdıklarını okudum. İzlemediğin bir dizi hakkında, birkaç yoruma göre senaryo değerlendirmesi yapmana mı yanayım; özetiyle beraber sezonun en yüksek reytinglerini alan diziyi reyting olarak eleştirmene mi... hem bu mesajın, hem de argümanların gerçekten çok saçma. Kendimi tekrar etmek ve uzatmak istemiyorum. Bu yüzden uzun uzun, tekrar tekrar yazmayacağım. İyi geceler.
Sen @Aserat ve @Sherlock ile olan 'tartışmalar' tüm enerjimi yedi bugünSıra bende. Hep ben mi başrol olacağım? Yeter.@alperuz @Dosi @Ahmed @Forumdash @phoebebuffay @Bully
Fark ettim de, Kadın yüksek reyting alınca kalite reytingle ölçülmüyor deyip de bu konuda reytingden bahsedenler kendileriyle birebir çelişiyor. Yani herkes işine geldiği gibi konuşuyor, o yüzden boşverin.Sen @Aserat ve @Sherlock ile olan 'tartışmalar' tüm enerjimi yedi bugün
@Forumdash ben de hiç olaylara karışmam sadece izlerim dedim ama bi baktım kendimi yorum yazarken buldum ve bugün akşam üstü zor yakamı kurtardımSherlock ile gayet güzel tartışıp sonunda da birbirimize karşılıklı iyi günler deyip kapadık mevzuyuAynı gün bir kaç kişiyle tartışmak bünyeme fazla geldi
Beni kast ettiğinin farkındayım o yüzden son kez cevap veriyorum Mucize Doktor'un kalitesini reytingle falan ölçtüğüm yok çünkü hem kaliteli olup hem yüksek reyting alan nadir dizilerden. 3-4 reyting alsaydı da kaliteli olduğunu söylerdim zira öyle. Ama nasılsa anlamazdan geleceksin o yüzden bence de boşver.Fark ettim de, Kadın yüksek reyting alınca kalite reytingle ölçülmüyor deyip de bu konuda reytingden bahsedenler kendileriyle birebir çelişiyor. Yani herkes işine geldiği gibi konuşuyor, o yüzden boşverin.
Hazır boş vaktim varken gidip izlediğim animenin yeni bölümüne ışınlayayım.
İşte buda senin ve diğerlerinin işine geldiği gibi konuştuğunun ispatlıyor.Beni kast ettiğinin farkındayım o yüzden son kez cevap veriyorum Mucize Doktor'un kalitesini reytingle falan ölçtüğüm yok çünkü hem kaliteli olup hem yüksek reyting alan nadir dizilerden. 3-4 reyting alsaydı da kaliteli olduğunu söylerdim zira öyle. Ama nasılsa anlamazdan geleceksin o yüzden bence de boşver.
Bende Death Note izledimFark ettim de, Kadın yüksek reyting alınca kalite reytingle ölçülmüyor deyip de bu konuda reytingden bahsedenler kendileriyle birebir çelişiyor. Yani herkes işine geldiği gibi konuşuyor, o yüzden boşverin.
Evet herkes işine geldiği gibi okuyup anladiği için artık ayrıştırarak hatta cümleleri öğelerine ayırarak yorumlucamFark ettim de, Kadın yüksek reyting alınca kalite reytingle ölçülmüyor deyip de bu konuda reytingden bahsedenler kendileriyle birebir çelişiyor. Yani herkes işine geldiği gibi konuşuyor, o yüzden boşverin.
Bunu bitireyim anca öyle.Evet herkes işine geldiği gibi okuyup anladiği için artık ayrıştırarak hatta cümleleri öğelerine ayırarak yorumlucam
Hayırrrrr Hekimoğlunu izleyecektinnnnn
Babil arkası yarın türü bir dizi. Ama Hekimoğlu öyle değilBunu bitireyim anca öyle.
Babil'i bile izleyemedim daha.
Sarmiyor zaten son bölümler, ama 6. bölüm iyi demislerdi. Sezon sonuna kadar biterse sorun yok.Babil arkası yarın türü bir dizi. Ama Hekimoğlu öyle değilSöyledim ya nasıl oldugunu. O zaman sen öbürünü de izlemedin
Benzettiğim dizi işteSarmiyor zaten son bölümler, ama 6. bölüm iyi demislerdi. Sezon sonuna kadar biterse sorun yok.Öbürü?
Onu niye izleyeyim?Benzettiğim dizi işte
Şuan bence hatırlamadın gibiOnu niye izleyeyim?
Kimden bahsettigini hala anlamadim ki.Şuan bence hatırlamadın gibiizle demedim izlediysen dedim o zman konusurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?