1 | KURTLAR VADISI PUSU | ATV | 20.02.2014 | 20:42:45 | 23:24:26 | 9,89 | 22,56 | 43,83 |
2 | JUVENTUS-TRABZONSPOR UEFA AVRUPA LIGI KARSILASMASI | STAR TV | 20.02.2014 | 19:54:00 | 21:56:41 | 8,32 | 20,56 | 40,48 |
3 | INTIKAM | KANAL D | 20.02.2014 | 20:00:20 | 22:31:22 | 7,35 | 17,57 | 41,85 |
4 | ARKADASIM HOSGELDIN | KANAL D | 20.02.2014 | 22:31:45 | 24:44:03 | 7,23 | 21,06 | 34,30 |
5 | KARDES PAYI | STAR TV | 20.02.2014 | 22:31:54 | 23:48:07 | 7,06 | 17,28 | 40,84 |
Şurda ağzımızdan tek Kurtlar Vadisi kelimesi çıkmadı biz nerdeyiz sen neyin peşindesin?Yorum yapmayalım lütfen .s .s Arkadaşlar bu konu yükselmesin Vadi var bu konuda gelin Çarşambaya yapın litfen .s .s 😉
Boşuna demiyorum Körü körüne İktidar'a destek veren arkadaşlara çevrenizde ne oluyor?Gündemi takip edin iki gazete okuyun diye!Yok onlarda 2-3 yapımcı bir olup ortak bir dizi de yapıyorlar bildiğim kadariyla bizdeki gibi ekmeğini tek ben yiyeyim değil olay
Tims ile Ay yapım birleşsse nolur bu durumda gerisi hayal gucune kalsin
Olayı tek tek aratirasım geldi@mrt-06
Vadi Perşembe günü ya ondan dedim vadinin olduğu günde yapmayın yorumlarıŞurda ağzımızdan tek Kurtlar Vadisi kelimesi çıkmadı biz nerdeyiz sen neyin peşindesin?
Tam adamına söyledin bende Kurtlar Vadisi izliyorum.Vadi Perşembe günü ya ondan dedim vadinin olduğu günde yapmayın yorumları
Yok onlarda 2-3 yapımcı bir olup ortak bir dizi de yapıyorlar bildiğim kadariyla bizdeki gibi ekmeğini tek ben yiyeyim değil olay
Tims ile Ay yapım birleşsse nolur bu durumda gerisi hayal gucune kalsin
Olayı tek tek aratirasım geldi@mrt-06
Bugün bayağı haber yapıldı konuyla ilgili.Aynen.En son Kabataş olaylarından sonra Tayyip Doğan grubuna yüksek bir ceza yazacaktır.
Birde Fethullah Gülen,Kemal Kılıçdaroğlu ve Doğan Grubu arasında bir dolaplar dönüyor geçtiğimiz günlerde ses kayıtları yayınlandı herkes gardını aldı.
HahahaTam adamına söyledin bende Kurtlar Vadisi izliyorum.
Şöyle yırtıyor. yüksek vergi cezalarına maruz kalıyor,vergi cezalarının düşmesi karşılığında iktidara yakın yayın politikası izliyor.Bugün bayağı haber yapıldı bu konuyla ilgili.
Ama her dönem Aydın Doğan sorun yaşıyor Tayyip ile ama her dönemde yırtıyor nedense?
O zaman my nin yayınlandığı ilk zamanlar hürremin çocuklarının kanuniden olmadığını söylüyordu bir tarihçi o zaman o da doğru söylüyorde get
yok artık magazin programı izlemişssindir senO zaman my nin yayınlandığı ilk zamanlar hürremin çocuklarının kanuniden olmadığını söylüyordu bir tarihçi o zaman o da doğru söylüyor
Hayır ya bir tane tarihçi söylüyordu ismini unuttum şimdi.yok artık magazin programı izlemişssindir sen
Ne Atacanı lo bir tane tarihçi işteisim veriyorum atacanmış adı@mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?