Siz erkekleri anlamak zor, oyüzden birinciyi tahmin etmekte zor Buradakiler hangi diziyi seviyorsa onun oyuncusunu oyluyorSeranay için de o minvalde bir şeyler dediğine eminim, senin kadar kuvvetli olmasa da hafızam böyle bir şey dediğini hatırlıyorum Favorin demedim zaten, tamam onlar şampiyon olmasın diyorsun ama kim şampiyon olabilir o zaman onu tahmin et
Burcu Biricik, Aslı Enver, Beren Saat, Serenay Sarıkaya, Afra Saraçoğlu(soy ismi böyleydi galiba) bu isimler final turlarına yakın adaylar. Daha vardırda şuan aklima gelmiyor kimler vardı bu arada ben grupları ayarlarken farklı sistemden yaptım. isimleri dizdim sonra ilk siradakini ayırdığım grupların sıraamasina rast gele yazdım. Misal birinci isim 4. grubun 6. sirasina yazdim. 2. isim 7. grubun ilk sirasina yazdım vs. neyse sonra bi baktım bir tane yerkalmıs. Halla halla dedim, hangi ismi kaçırmışım, hepsini tek tek yazdığım için neyseki kacırdığım ismi çok araştirmadan buldum. Tahmin et kimmiş unuttuğum? Serenay Sarıkaya Beni taşa tutardınız
Grupları ayırirkende kurada hangi isim geliyorsa aynı o sıralamaya göre açıyorum. Yani popülerler üst sırada değil listemde.