2. Tur - En Favori Güzel 2019 - 8. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ilk gruba baktınmı? Sıla eşitteyken son anda öne geçti, bakalım nekadar ilerleyecek o da : @DarkLegenD şampiyon Sıla olacak diyor, oyüzden oylamıyor anketleri :T
Evet gördüm. Şampiyon falan olamaz, bu turu geçer ama sonra ona da elveda deriz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aynı fikirdeyiz, @MEnes gider ayak kıyak geçmiş Sıla'ya :A
Bu sene bence farkli bir isim birinci olacak :D
Yoldaşımın eli falan kaymıştır diye düşünmek istiyorum :T:
Valla Beren tekrar şampiyon olursa da şaşırmam :A

• Güldürdün
Yoldaşımın eli falan kaymıştır diye düşünmek istiyorum :T:
Valla Beren tekrar şampiyon olursa da şaşırmam :A
Tuba ve Beren yeter, olmasın bir zahmet :A Yine olursa 5 sene yapılmasın bu yarışma :A Yada 2 kere şampiyon olanlar artık katılamazlar kurali getirelim :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Tuba ve Beren yeter, olmasın bir zahmet :A Yine olursa 5 sene yapılmasın bu yarışma :A Yada 2 kere şampiyon olanlar artık katılamazlar kurali getirelim :A
Tuba olmaz ya, o zamanlar kitlesi büyükmüş Tuba'nın. Bir de dışarıdan da oy toplanıyormuş baksana binlerce oy almış :A Ama Beren büyük favorilerden biri :A

• Güldürdün
Tuba olmaz ya, o zamanlar kitlesi büyükmüş Tuba'nın. Bir de dışarıdan da oy toplanıyormuş baksana binlerce oy almış :A Ama Beren büyük favorilerden biri :A
o ilk senesiymiş ama ikincide 1 oy ile Sıla'dan almış finali, yani hakedilmiş artı Tuba bana göre Beren'den daha güzel.
Beren'i diğer seneelrde almayacam yarışmaya birinci olursa :A Tuba'yıda almam :A

• Güldürdün
o ilk senesiymiş ama ikincide 1 oy ile Sıla'dan almış finali, yani hakedilmiş artı Tuba bana göre Beren'den daha güzel.
Beren'i diğer seneelrde almayacam yarışmaya birinci olursa :A Tuba'yıda almam :A
Güzellik değil de en çok sevilen o zaman Tuba'ymış, şimdi de Beren :A Olmaz öyle şey, ne olursa olsun almalısın yarışmaya :A

• Güldürdün
Ben Beren'in şampiyon olmasından rahatsız değilim ki zaten :A Birinci favorim değil ama makul bir isim :A
Favorin kim peki?
Bu arada oylasın dediklerimiz oylamış ama etkili oylamalar olmamış :F
1 tanede 5 kişi çıkacaktı, oraya etiketlesem yine değişmez :A varsın fazla olsun :A

• Güldürdün
Favorin kim peki?
Bu arada oylasın dediklerimiz oylamış ama etkili oylamalar olmamış :F
1 tanede 5 kişi çıkacaktı, oraya etiketlesem yine değişmez :A varsın fazla olsun :A
Aslı Enver olsun isterim. Geçen sefer yarı finalde Beren'e geçilmişti. Bakalım bu sefer ne olacak :A

Fazla olsun ya ne olacak, 200 küsur yarışmacıyla başa çıktın, bunlar sana vız gelir :A

• Güldürdün
Aslı Enver olsun isterim. Geçen sefer yarı finalde Beren'e geçilmişti. Bakalım bu sefer ne olacak :A

Fazla olsun ya ne olacak, 200 küsur yarışmacıyla başa çıktın, bunlar sana vız gelir :A
O da doğru :A zaten bu grupları kolay açtım, yarın 8 konu birden açarım. Acaba yine böyle 1 haftamı olsun oylama? Haftaya 3. tur ve 4ünü önce açar, diğer dördü ertesi gün açarım. sonraki turlar artik Menes'de gelmiş olur, oylama sürelerini 4 güne indiririm. Final 1 hafta olacak ama ben finalde sonuçları hiç birimiz görmesin olarak ayarlayayım diyorum?
Aslı'yı bende beğenirim, işi zor ama finallerde olsun o :Z

• Beğendim
O da doğru :A zaten bu grupları kolay açtım, yarın 8 konu birden açarım. Acaba yine böyle 1 haftamı olsun oylama? Haftaya 3. tur ve 4ünü önce açar, diğer dördü ertesi gün açarım. sonraki turlar artik Menes'de gelmiş olur, oylama sürelerini 4 güne indiririm. Final 1 hafta olacak ama ben finalde sonuçları hiç birimiz görmesin olarak ayarlayayım diyorum?
Aslı'yı bende beğenirim, işi zor ama finallerde olsun o :Z
1 hafta biraz uzun oluyor sanki, 4-5 gün olsa yeterli olur diye düşünüyorum. Final uzun olur dediğin gibi. Oyladıktan sonra görünecek şekilde devam edebilir o bence :D

Aslı'nın işi zor diyorsun Serenay için de zor dedin. Bunlar son yarışmada yarı finale ve finale gelmiş isimler. E senin tahminin ne peki :A

• Beğendim
1 hafta biraz uzun oluyor sanki, 4-5 gün olsa yeterli olur diye düşünüyorum. Final uzun olur dediğin gibi. Oyladıktan sonra görünecek şekilde devam edebilir o bence :D

Aslı'nın işi zor diyorsun Serenay için de zor dedin. Bunlar son yarışmada yarı finale ve finale gelmiş isimler. E senin tahminin ne peki :A
Yarinkilerde 1 hafta olsun, sonrakileri düşüreceğim.
Serenay için zor demedim? (b) Ben Sıla bu sene finale çıkmaz, Tuba birinci olmaz dedim :A Beren'inde olmasını istemiyorum her nekadar onuda Tuba'yıda güzel bulsamda olmasınlar.
Bu sene seçmenlerimiz farklı, oyüzden değişik sonuçlar olabilir :A Benim favorim yok, Beren ve Tuba harici herkes kabul :A @Sherlock un Burçin'inede burun kıvırmam :A

• Güldürdün
Yarinkilerde 1 hafta olsun, sonrakileri düşüreceğim.
Serenay için zor demedim? (b) Ben Sıla bu sene finale çıkmaz, Tuba birinci olmaz dedim :A Beren'inde olmasını istemiyorum her nekadar onuda Tuba'yıda güzel bulsamda olmasınlar.
Bu sene seçmenlerimiz farklı, oyüzden değişik sonuçlar olabilir :A Benim favorim yok, Beren ve Tuba harici herkes kabul :A @Sherlock un Burçin'inede burun kıvırmam :A
Seranay için de o minvalde bir şeyler dediğine eminim, senin kadar kuvvetli olmasa da hafızam böyle bir şey dediğini hatırlıyorum :A Favorin demedim zaten, tamam onlar şampiyon olmasın diyorsun ama kim şampiyon olabilir o zaman onu tahmin et :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...