@Tolstoyevski @soo ve @bazinga da oylamadı galiba, daha belli değil kim elenir. son saatlerBunak Hürrem'den sonra genç Hürrem de şutlanıyor demek @xemrexxx
8 gruptan 3 tanesi belirsiz, diğerleri üst tura çıkanlar kendini garantiledi.
@Tolstoyevski @soo ve @bazinga da oylamadı galiba, daha belli değil kim elenir. son saatlerBunak Hürrem'den sonra genç Hürrem de şutlanıyor demek @xemrexxx
Zar zor çıkanlardan hayır gelmez, bu turu geçse de diğer tura gider Meryem@Tolstoyevski @soo ve @bazinga da oylamadı galiba, daha belli değil kim elenir. son saatler
8 gruptan 3 tanesi belirsiz, diğerleri üst tura çıkanlar kendini garantiledi.
Sen ilk gruba baktınmı? Sıla eşitteyken son anda öne geçti, bakalım nekadar ilerleyecek o da : @DarkLegenD şampiyon Sıla olacak diyor, oyüzden oylamıyor anketleriZar zor çıkanlardan hayır gelmez, bu turu geçse de diğer tura gider Meryem
Evet gördüm. Şampiyon falan olamaz, bu turu geçer ama sonra ona da elveda derizSen ilk gruba baktınmı? Sıla eşitteyken son anda öne geçti, bakalım nekadar ilerleyecek o da : @DarkLegenD şampiyon Sıla olacak diyor, oyüzden oylamıyor anketleri
Aynı fikirdeyiz, @MEnes gider ayak kıyak geçmiş Sıla'yaEvet gördüm. Şampiyon falan olamaz, bu turu geçer ama sonra ona da elveda deriz
Yoldaşımın eli falan kaymıştır diye düşünmek istiyorumAynı fikirdeyiz, @MEnes gider ayak kıyak geçmiş Sıla'ya
Bu sene bence farkli bir isim birinci olacak
Tuba ve Beren yeter, olmasın bir zahmet Yine olursa 5 sene yapılmasın bu yarışma Yada 2 kere şampiyon olanlar artık katılamazlar kurali getirelimYoldaşımın eli falan kaymıştır diye düşünmek istiyorum
Valla Beren tekrar şampiyon olursa da şaşırmam
Tuba olmaz ya, o zamanlar kitlesi büyükmüş Tuba'nın. Bir de dışarıdan da oy toplanıyormuş baksana binlerce oy almış Ama Beren büyük favorilerden biriTuba ve Beren yeter, olmasın bir zahmet Yine olursa 5 sene yapılmasın bu yarışma Yada 2 kere şampiyon olanlar artık katılamazlar kurali getirelim
o ilk senesiymiş ama ikincide 1 oy ile Sıla'dan almış finali, yani hakedilmiş artı Tuba bana göre Beren'den daha güzel.Tuba olmaz ya, o zamanlar kitlesi büyükmüş Tuba'nın. Bir de dışarıdan da oy toplanıyormuş baksana binlerce oy almış Ama Beren büyük favorilerden biri
Ha tamam, yarın 2. turun son 8 grubunuda açarım. bir sonraki hafta hızlı ilerlerizOynadım ben @Dosi
Güzellik değil de en çok sevilen o zaman Tuba'ymış, şimdi de Beren Olmaz öyle şey, ne olursa olsun almalısın yarışmayao ilk senesiymiş ama ikincide 1 oy ile Sıla'dan almış finali, yani hakedilmiş artı Tuba bana göre Beren'den daha güzel.
Beren'i diğer seneelrde almayacam yarışmaya birinci olursa Tuba'yıda almam
Ozaman günü gelince, zaten kazanan belli demiyeceksinizGüzellik değil de en çok sevilen o zaman Tuba'ymış, şimdi de Beren Olmaz öyle şey, ne olursa olsun almalısın yarışmaya
Ben Beren'in şampiyon olmasından rahatsız değilim ki zaten Birinci favorim değil ama makul bir isimOzaman günü gelince, zaten kazanan belli demiyeceksiniz
Favorin kim peki?Ben Beren'in şampiyon olmasından rahatsız değilim ki zaten Birinci favorim değil ama makul bir isim
Aslı Enver olsun isterim. Geçen sefer yarı finalde Beren'e geçilmişti. Bakalım bu sefer ne olacakFavorin kim peki?
Bu arada oylasın dediklerimiz oylamış ama etkili oylamalar olmamış
1 tanede 5 kişi çıkacaktı, oraya etiketlesem yine değişmez varsın fazla olsun
O da doğru zaten bu grupları kolay açtım, yarın 8 konu birden açarım. Acaba yine böyle 1 haftamı olsun oylama? Haftaya 3. tur ve 4ünü önce açar, diğer dördü ertesi gün açarım. sonraki turlar artik Menes'de gelmiş olur, oylama sürelerini 4 güne indiririm. Final 1 hafta olacak ama ben finalde sonuçları hiç birimiz görmesin olarak ayarlayayım diyorum?Aslı Enver olsun isterim. Geçen sefer yarı finalde Beren'e geçilmişti. Bakalım bu sefer ne olacak
Fazla olsun ya ne olacak, 200 küsur yarışmacıyla başa çıktın, bunlar sana vız gelir
1 hafta biraz uzun oluyor sanki, 4-5 gün olsa yeterli olur diye düşünüyorum. Final uzun olur dediğin gibi. Oyladıktan sonra görünecek şekilde devam edebilir o benceO da doğru zaten bu grupları kolay açtım, yarın 8 konu birden açarım. Acaba yine böyle 1 haftamı olsun oylama? Haftaya 3. tur ve 4ünü önce açar, diğer dördü ertesi gün açarım. sonraki turlar artik Menes'de gelmiş olur, oylama sürelerini 4 güne indiririm. Final 1 hafta olacak ama ben finalde sonuçları hiç birimiz görmesin olarak ayarlayayım diyorum?
Aslı'yı bende beğenirim, işi zor ama finallerde olsun o
Yarinkilerde 1 hafta olsun, sonrakileri düşüreceğim.1 hafta biraz uzun oluyor sanki, 4-5 gün olsa yeterli olur diye düşünüyorum. Final uzun olur dediğin gibi. Oyladıktan sonra görünecek şekilde devam edebilir o bence
Aslı'nın işi zor diyorsun Serenay için de zor dedin. Bunlar son yarışmada yarı finale ve finale gelmiş isimler. E senin tahminin ne peki
Seranay için de o minvalde bir şeyler dediğine eminim, senin kadar kuvvetli olmasa da hafızam böyle bir şey dediğini hatırlıyorum Favorin demedim zaten, tamam onlar şampiyon olmasın diyorsun ama kim şampiyon olabilir o zaman onu tahmin etYarinkilerde 1 hafta olsun, sonrakileri düşüreceğim.
Serenay için zor demedim? Ben Sıla bu sene finale çıkmaz, Tuba birinci olmaz dedim Beren'inde olmasını istemiyorum her nekadar onuda Tuba'yıda güzel bulsamda olmasınlar.
Bu sene seçmenlerimiz farklı, oyüzden değişik sonuçlar olabilir Benim favorim yok, Beren ve Tuba harici herkes kabul @Sherlock un Burçin'inede burun kıvırmam