The_Erinch
Favori Üye
Tamam Ajda’ya +1 ekiyorum. Zaten tur atlar
Tamam Ajda’ya +1 ekiyorum. Zaten tur atlar
Cevaplar burada:Ben en favori şarkının seçildiğini sanıyordum klip ne alaka ki hem jenerikte olsa sanatçının kendinin de yer aldığı bir video var zaten gurubun en çok oyunu alan parçanın sırf bu nedenle diskalifiye edilmesi bana anlamsız geldi
10 senedir hep bu kural vardi. Sarki olarak secersek inan 1000 tane sarki vardir bir yilda. Hepsini nasil oylayalim?
suradada gelen lyric videolar icin ayni yorumlari yaptik. Bu benim koydugum bir kural degil. Sarkiyi geri cekiyorum anketten. Baska sarkiya oy vereceksen belirtebilirsin. Konuyu tartismaya gerek yok. Kabul etmedigimiz sarkilara haksizlik cünkü.
Bu etkinligi ben bulmadim. Ben forumda var olan bir etkinligi kurali ile devam ettiriyorum. Kesin bir karardir.
2021 - En Favori Şarkı 2021 Başlıyor!
İyi fikir , ancak haftasonları hafta içi çok zor.. :A @Özgür Kaçtı gitti yine :A en az 20 kişi oylasa yeterli. Umarım o kadar kişi oylar. Olmadı 10 kişi ile belirleriz :Afav10.net
2021 - En Favori Şarkı 2021 Başlıyor!
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen "En Favori Şarkı" bu yıl 11. kez düzenlenecek. En Favori Şarkı 2021'de, top listelerde varlık gösteren şarkılar, en favori olabilmek için yarışacak. En Favori Şarkı Tarihi 2011'in Kazananı: Model - Değmesin...fav10.net
ayni cevabi yaziyorum. Eeleyecegi sarkilara haksizlik olacak cunku.
kural hep vardi. ayrica yillarca etkinlige emek vermis olan @Bully 'e danistim durumu. Video deyip duruyorsun, en iyi klibi secmiyoruz. Duyuru konusundada klipsiz sarkilar varsa belirtin diye yazmisim cikarmak icin. Hatta ilk turda phoebebuffay yine lyric olan bir sarkiyi belirtti hemen silmistim anketten.
bu konudaki yorumum:
(Olası yarışacak şarkılar (not: hit olmuş eksik şarkıları belirte bilirsiniz veya klipsiz şarkılar eklenmişse belirtiniz. İlk turlarda videosuz anket ayarlanacaktır)
+1İyi de en favori şarkı yarışması bu şarkılar yarışıyor videolar yarışmıyor ki
Ajda Pekkan - Bi Tık a gitsin o zaman oyum bizim yüzümüz gülmedi @Angelica ile bari @The_Erinch yüzü gülsün 🤧Cevaplar burada:
+1
------
Ajda Pekkan - Bi Tık a gitsin o zaman oyum bizim yüzümüz gülmedi @Angelica ile bari @The_Erinch yüzü gülsün 🤧
3 üçü tutturdun.Ece Mumay - Peri
Aleyna Tilki - Sır
Derya Bedavacı - Affet
Emre Aydın - Hırka
Ersay Üner - Seni Soruyorlar