2025 2.Tur - Düello - | Esra Bilgiç ⚔️ Leyla Lydia

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini yemek gibi çılgın planlarin varsa özelden yaz bana bende değişik fikirler var 😆
Radikal kararlar alacağım.
Dosi fazla iyiydi
kullanıcı adından üyelerle iletişim falan komple değişim zamanı. Etkinliğin bitimi ile en doğru zamanlama olacak

Reactions: RüzgarGülü
Radikal kararlar alacağım.
Dosi fazla iyiydi
kullanıcı adından üyelerle iletişim falan komple değişim zamanı. Etkinliğin bitimi ile en doğru zamanlama olacak
Baskı ağır geldi sana herhalde değişime gerek yok kendini değiştiremezsin akışına bırak

Ozan yıllardır aynı kişi since 2005

Reactions: Dosi
Baskı ağır geldi sana herhalde değişime gerek yok kendini değiştiremezsin akışına bırak

Ozan yıllardır aynı kişi since 2005
Ozanı örnek alıyorum aslında

Adminliğin verdiği bir ağırlık var. Bazı şeyler bende kalsın ama olması gereken.

Bu arada insan değişiyor elbet. Foruma gelen ilk ben ile şimdiki ben arasında çok fark var

Ohoo sende hemen ilk zamanlar son zamanlar diyorsun biz yıllardır aynıyız

Cizgin iyi güzel üzerinde baskı olabilir ama bu seni bunaltmasin biz seni, sen olduğunu için seviyor, destekliyoruz

Çok düzgün cümle felan kurdum şimdi bozayim. Sigara büyük dertlerle uğraşmak için kafa dağıtıcı bir faktör. Bak ben kendimi bozmadım yıllardır b*ktan şeyler yazar eğlenceli mesajlar ile forumlarda dolaşırım

Reactions: Dosi
Şimdi öyle bir cevap veririmki çok felsefelik olur ama frenleyeceğim.

10. Yıldönümüm yaklaştı. O zamana kadar kafada netleşir bir şeyler

Maksat ortalığı karıştırmak Leyla diyelim
not: karışmadı
Sen ilk turda Leyla’ya oy vermiştin, ikinci turda da Aslı’ya protesto oyu atmayıp Leyla’ya oy verseydin şu an bu düello olmazdı

Reactions: xdragxx
Reactions: Dosi and xdragxx
2016-17 zamanları olsa el birliği ile şampiyon yapardık ama maalesef.
Kendi etti kendi buldu.

Hiç fark yok.
İkisinin de favori üyelikten daha yukarıya çıkmaması gerekiyordu.
En prime dönemini getirsek yine çeyrek final üstü göremezdi forumda hele ki o dönemler Sıla vs Simge'de elenir kahrolurduk

Reactions: DarkLegenD
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...