2025 2.Tur - Düello - | Esra Bilgiç ⚔️ Leyla Lydia

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini yemek gibi çılgın planlarin varsa özelden yaz bana bende değişik fikirler var 😆
Radikal kararlar alacağım.
Dosi fazla iyiydi :A kullanıcı adından üyelerle iletişim falan komple değişim zamanı. Etkinliğin bitimi ile en doğru zamanlama olacak :A

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Radikal kararlar alacağım.
Dosi fazla iyiydi :A kullanıcı adından üyelerle iletişim falan komple değişim zamanı. Etkinliğin bitimi ile en doğru zamanlama olacak :A
Baskı ağır geldi sana herhalde değişime gerek yok kendini değiştiremezsin akışına bırak :)

Ozan yıllardır aynı kişi since 2005 :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Baskı ağır geldi sana herhalde değişime gerek yok kendini değiştiremezsin akışına bırak :)

Ozan yıllardır aynı kişi since 2005 :)
Ozanı örnek alıyorum aslında :A
Adminliğin verdiği bir ağırlık var. Bazı şeyler bende kalsın ama olması gereken.

Bu arada insan değişiyor elbet. Foruma gelen ilk ben ile şimdiki ben arasında çok fark var :A

• Güldürdün
Ozanı örnek alıyorum aslında :A
Adminliğin verdiği bir ağırlık var. Bazı şeyler bende kalsın ama olması gereken.

Bu arada insan değişiyor elbet. Foruma gelen ilk ben ile şimdiki ben arasında çok fark var :A
Ohoo sende hemen ilk zamanlar son zamanlar diyorsun biz yıllardır aynıyız :D

Cizgin iyi güzel üzerinde baskı olabilir ama bu seni bunaltmasin biz seni, sen olduğunu için seviyor, destekliyoruz :)

Çok düzgün cümle felan kurdum şimdi bozayim. Sigara büyük dertlerle uğraşmak için kafa dağıtıcı bir faktör. Bak ben kendimi bozmadım yıllardır b*ktan şeyler yazar eğlenceli mesajlar ile forumlarda dolaşırım :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ohoo sende hemen ilk zamanlar son zamanlar diyorsun biz yıllardır aynıyız :D

Cizgin iyi güzel üzerinde baskı olabilir ama bu seni bunaltmasin biz seni, sen olduğunu için seviyor, destekliyoruz :)

Çok düzgün cümle felan kurdum şimdi bozayim. Sigara büyük dertlerle uğraşmak için kafa dağıtıcı bir faktör. Bak ben kendimi bozmadım yıllardır b*ktan şeyler yazar eğlenceli mesajlar ile forumlarda dolaşırım :D
Şimdi öyle bir cevap veririmki çok felsefelik olur ama frenleyeceğim.

10. Yıldönümüm yaklaştı. O zamana kadar kafada netleşir bir şeyler :A

• Güldürdün
Maksat ortalığı karıştırmak Leyla diyelim
not: karışmadı
:A
Sen ilk turda Leyla’ya oy vermiştin, ikinci turda da Aslı’ya protesto oyu atmayıp Leyla’ya oy verseydin şu an bu düello olmazdı :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
2016-17 zamanları olsa el birliği ile şampiyon yapardık ama maalesef. :A Kendi etti kendi buldu. :A

Hiç fark yok. :A İkisinin de favori üyelikten daha yukarıya çıkmaması gerekiyordu. :A :A
En prime dönemini getirsek yine çeyrek final üstü göremezdi forumda hele ki o dönemler Sıla vs Simge'de elenir kahrolurduk :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
2016-17 zamanları olsa el birliği ile şampiyon yapardık ama maalesef. :A Kendi etti kendi buldu. :A

Hiç fark yok. :A İkisinin de favori üyelikten daha yukarıya çıkmaması gerekiyordu. :A :A
Kıskançlığını bu kadar belli etme.
Kudur Prens GIF by blutv

------

Kraliçe

@Gerekli24 @BARON疼痛

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...