RüzgarGülü
Favori Üye
Paylassaniz bende burdakilerle yetinmem yeni dizilerden felan bihaberim mağaradan yeni çıktımBuradaki resimlere göre oy veren tek kişi olabilirsin hocam.Diğerlerini bilmem de ben resimlere bakmıyorum.
![]()
Paylassaniz bende burdakilerle yetinmem yeni dizilerden felan bihaberim mağaradan yeni çıktımBuradaki resimlere göre oy veren tek kişi olabilirsin hocam.Diğerlerini bilmem de ben resimlere bakmıyorum.
![]()
Forumun zevk sahibi olmaması konusunda hemfikiriz onun dışında hayırBuradaki resimlere göre oy veren tek kişi olabilirsin hocam.Diğerlerini bilmem de ben resimlere bakmıyorum.
------
Sen çok konuşma.Forum zevk sahibi üyelerden oluşsaydı Esra Bilgiç ilk turda elenirdi zaten.
![]()
Belli.yeni dizilerden felan bihaberim mağaradan yeni çıktım![]()
Olur hazır edelim konularıİkili elemelerin önemi burda kendini belli etti yine. Kim bilir iyi bir eşleşme ile burda önde olan isim kendini çeyreğe atabilir.
@Bully konuları hazır edebiliriz
------
spoi vermişim hemen editledim![]()
Bence olmasın. Biraz arada dinlenmiş oluruzOlur hazır edelim konuları
Bu anketin kapanma süresinde değişiklik olacak mı peki?![]()
Tamamdır evet dinlenelimBence olmasın. Biraz arada dinlenmiş oluruz![]()
Dur onu çektiğimiz kuraya göre yapmak gerekir. Bi bakayımTamamdır evet dinlenelimAkşam yorulacaz
İlk 4 konu sende, son 4 bende. Her zamanki gibi![]()
Tamamdır evet dinlenelimAkşam yorulacaz
İlk 4 konu sende, son 4 bende. Her zamanki gibi![]()
LLT'ye +10 oy ekleyin, görevinizi yerine getirin.Dur onu çektiğimiz kuraya göre yapmak gerekir. Bi bakayım![]()
Birine 10 diğerine 5 oy veririzLLT'ye +10 oy ekleyin, görevinizi yerine getirin."Güzel"e, "Güzel Olan"a hizmet etmenizin tam zamanı.
![]()
Aman aman Dosi yakalamasin dikkatİkili elemelerin önemi burda kendini belli etti yine. Kim bilir iyi bir eşleşme ile burda önde olan isim kendini çeyreğe atabilir.
@Bully konuları hazır edebiliriz
------
spoi vermişim hemen editledim![]()
Ben daha edit etmeden edit etmiş DosiAman aman Dosi yakalamasin dikkat![]()
Gördüğüm en işe yaramaz planlardan birisi.Birine 10 diğerine 5 oy veririz![]()
Hakkıyla oylarını alanınGördüğüm en işe yaramaz planlardan birisi.Kimin ne işine yarayacak bu?
![]()
Do ve Si iki kişisiniz ya ondandırBen daha edit etmeden edit etmiş Dosi
Bana bile geçit vermiyor![]()
dosi mosi olarak iki kişiydik aslındaDo ve Si iki kişisiniz ya ondandır![]()
O zaman dosi, mosiyi yemiş 👯dosi mosi olarak iki kişiydik aslında![]()
dosi’yi de yiyebilirim. Bu ara değişim istiyor canımO zaman dosi, mosiyi yemiş 👯
Kendini yemek gibi çılgın planlarin varsa özelden yaz bana bende değişik fikirler var 😆dosi’yi de yiyebilirim. Bu ara değişim istiyor canım![]()