RüzgarGülü
Favori Üye
Paylassaniz bende burdakilerle yetinmem yeni dizilerden felan bihaberim mağaradan yeni çıktımBuradaki resimlere göre oy veren tek kişi olabilirsin hocam.Diğerlerini bilmem de ben resimlere bakmıyorum.
Paylassaniz bende burdakilerle yetinmem yeni dizilerden felan bihaberim mağaradan yeni çıktımBuradaki resimlere göre oy veren tek kişi olabilirsin hocam.Diğerlerini bilmem de ben resimlere bakmıyorum.
Forumun zevk sahibi olmaması konusunda hemfikiriz onun dışında hayırBuradaki resimlere göre oy veren tek kişi olabilirsin hocam.Diğerlerini bilmem de ben resimlere bakmıyorum.
------
Sen çok konuşma.Forum zevk sahibi üyelerden oluşsaydı Esra Bilgiç ilk turda elenirdi zaten.
Belli.yeni dizilerden felan bihaberim mağaradan yeni çıktım
Olur hazır edelim konularıİkili elemelerin önemi burda kendini belli etti yine. Kim bilir iyi bir eşleşme ile burda önde olan isim kendini çeyreğe atabilir.
@Bully konuları hazır edebiliriz
------
spoi vermişim hemen editledim
Bence olmasın. Biraz arada dinlenmiş oluruzOlur hazır edelim konuları
Bu anketin kapanma süresinde değişiklik olacak mı peki?
Tamamdır evet dinlenelimBence olmasın. Biraz arada dinlenmiş oluruz
Dur onu çektiğimiz kuraya göre yapmak gerekir. Bi bakayımTamamdır evet dinlenelimAkşam yorulacaz
İlk 4 konu sende, son 4 bende. Her zamanki gibi
Tamamdır evet dinlenelimAkşam yorulacaz
İlk 4 konu sende, son 4 bende. Her zamanki gibi
LLT'ye +10 oy ekleyin, görevinizi yerine getirin.Dur onu çektiğimiz kuraya göre yapmak gerekir. Bi bakayım
Birine 10 diğerine 5 oy veririzLLT'ye +10 oy ekleyin, görevinizi yerine getirin."Güzel"e, "Güzel Olan"a hizmet etmenizin tam zamanı.
Aman aman Dosi yakalamasin dikkatİkili elemelerin önemi burda kendini belli etti yine. Kim bilir iyi bir eşleşme ile burda önde olan isim kendini çeyreğe atabilir.
@Bully konuları hazır edebiliriz
------
spoi vermişim hemen editledim
Ben daha edit etmeden edit etmiş DosiAman aman Dosi yakalamasin dikkat
Gördüğüm en işe yaramaz planlardan birisi.Birine 10 diğerine 5 oy veririz
Hakkıyla oylarını alanınGördüğüm en işe yaramaz planlardan birisi.Kimin ne işine yarayacak bu?
Do ve Si iki kişisiniz ya ondandırBen daha edit etmeden edit etmiş Dosi
Bana bile geçit vermiyor
dosi mosi olarak iki kişiydik aslındaDo ve Si iki kişisiniz ya ondandır
O zaman dosi, mosiyi yemiş 👯dosi mosi olarak iki kişiydik aslında
dosi’yi de yiyebilirim. Bu ara değişim istiyor canımO zaman dosi, mosiyi yemiş 👯
Kendini yemek gibi çılgın planlarin varsa özelden yaz bana bende değişik fikirler var 😆dosi’yi de yiyebilirim. Bu ara değişim istiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?