RüzgarGülü
Favori Üye
Konuda bile böyle resim yok evet ozenilerek yaratılmış
Biz daha benzerini biraz daha manken felan yarışması yapalımEtkinligi ben yürütsem ne güzel fotograflar ile süslerim vallaboy boy böyle
Esra Bilgic'e hep oy verdim zaten simdiye kadar, güzel kadin tabi ki. Ama ben Leyla'yi daha cok begeniyorum.
Kim seçmiş o önemli güzel tabiki de. Mesela bu sene guzelik yarışması vardı 2024 bizden gideni çok beğenmedik forumda
Miss Turkey diyorsan o son yıllarda iyice saçmalık olduBiz daha benzerini biraz daha manken felan yarışması yapalım
------
Kim seçmiş o önemli güzel tabiki de. Mesela bu sene guzelik yarışması vardı 2024 bizden gideni çok beğenmedik forumda
Miss turkey değil dünya çapındaydi. Türkiye'den giden çok elestri aldıMiss Turkey diyorsan o son yıllardda iyice saçmalık oldu
Bundan bahsetmiyor musun hocamMiss turkey değil dünya çapındaydi. Türkiye'den giden çok elestri aldı
Bundan bahsetmiyor musun hocam
Ekli dosyayı görüntüle 133315
Maalesef hocamEsra Bilgiç 2 turu kolay geçemiyor vay be
Bir de bunu eleştirenlere laf atıyordular güzellik yarışmasında ne eleştireceğiz
Bundan haberim yok ama bence benim attığım daha rezalet
Savaşı çoktan kaybetmişiz haberimiz yokMaalesef hocam
2024 kainat guzelligi yarismasinda derece alamadı Türkiye. Konusu var forumda kainat güzeli yaz çıkarBir de bunu eleştirenlere laf atıyordular güzellik yarışmasında ne eleştireceğiz
Bundan haberim yok ama bence benim attığım daha rezalet
Simge Melisa gitti Mine Tugay da elendi galiba daha saymadıklarım vardrı kadın spikerlerden vsSavaşı çoktan kaybetmişiz haberimiz yok
Bu gidişle final Aslı Enver, Elçin Sangu ve Beren Saat arasında olacaktırSimge Melisa gitti Mine Tugay da elendi galiba daha saymadıklarım vardrı kadın spikerlerden vs
Valla şaşırmam Ünlü resimleri konusunda açılan konular daha iyiBu gidişle final Aslı Enver, Elçin Sangu ve Beren Saat arasında olacaktır
Bu gidişle final Aslı Enver, Elçin Sangu ve Beren Saat arasında olacaktır
4 sene sonra yarışmayı başlatmamız hata. Her şeye bir eleştiri maşallahValla şaşırmam Ünlü resimleri konusunda açılan konular daha iyi
Benim eleştirim forum zevkine zaten sizin forum zevkine müdahale şansınız var demedim size karşı tavrım olsa her oy kullandığımda konuyu beğenmezdim emeğe saygı diye Eleştireceğim konu 2 isim önerme olabilirdi ama o da forumu görünce boş diyorum4 sene sonra yarışmayı başlatmamız hata. Her şeye bir eleştiri maşallah
31 üye oy kullanmış. 10-15 kişinin kararı ile belirlenmedi tur atlayanlar. Siz sadece kendi zevkinize göre konuşuyorsunuz. 31 oydan sadece 5 oy alan birinin elenmesine küsenler bile olmuş. Soğuyup oy kullanmamak size kalmış. Kimseyi zorlamıyoruz. Daha etkinlik başlamadan küsenler bile oldu.
Etiketten çıkarın diyenleri saniyesinde siliyoruz
Buradaki resimlere göre oy veren tek kişi olabilirsin hocam.Konuya daha güzel resim video atsan ben etkilenirdim yapın böyle şeyler hem güzel insan kesfederiz
Burdaki resimlere göre oy veriyoruz
Sen çok konuşma.Benim eleştirim forum zevkine zaten sizin forum zevkine müdahale şansınız var demedim size karşı tavrım olsa her oy kullandığımda konuyu beğenmezdim emeğe saygı diye Eleştireceğim konu 2 isim önerme olabilirdi ama o da forumu görünce boş diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?