İnşallah olur ya.@denizz19 FOX'un yayın akışında Karagül gösteriliyor ama yeni bölüm diye bir şey yazmıyor.
İnşallah olur ya.@denizz19 FOX'un yayın akışında Karagül gösteriliyor ama yeni bölüm diye bir şey yazmıyor.
İnşallah olur ya.
23.00'da ne dizisi var ki ?Bıktım bıktım ama tv'de de bir şey yok ki 23.00 de güzel bir dizi var onu izlicem @mrt-06
Yeter yeter de çok yayınlandı diye şey ettim.Alemdarin yürüyüsü yeter izlemek icin
Her bölümde aynı olaylar olduğu için normaldir. 2 tokat, 3 kuma, 4 tezek oldu bitti. 😛Şu Medcezir'i zirveye vermesin. Tekrarını versinler Medcezir'i geçer totalde.
Şu Medcezir'i zirveye vermesin. Tekrarını versinler Medcezir'i geçer totalde.
Her bölümde aynı olaylar olduğu için normaldir. 2 tokat, 3 kuma, 4 tezek oldu bitti. 😛
Şu Medcezir'i zirveye vermesin. Tekrarını versinler Medcezir'i geçer totalde.
Bu senin görüşündür bir şey diyemem. Yalnız izlemeden yorum yapınca kızıyorum kişilere lütfen önce bir izleyin.Her bölümde aynı olaylar olduğu için normaldir. 2 tokat, 3 kuma, 4 tezek oldu bitti. 😛
Sevdaluk gönüllü yanmak demektur. Sevdaluk düşmedi şuan kanalının en iyilerinden biri.Valla Deniz yine cok iddialisin ya ne diyeyim bilemedim Sevdaluk gibi düsüse gecmede
Kücük Gelin kokusu aldim ben bu yorumdan