İnşallah olur ya.@denizz19 FOX'un yayın akışında Karagül gösteriliyor ama yeni bölüm diye bir şey yazmıyor.![]()
İnşallah olur ya.@denizz19 FOX'un yayın akışında Karagül gösteriliyor ama yeni bölüm diye bir şey yazmıyor.![]()
İnşallah olur ya.![]()
23.00'da ne dizisi var ki ?
Yeter yeter de çok yayınlandı diye şey ettim.Alemdarin yürüyüsü yeter izlemek icin![]()
Her bölümde aynı olaylar olduğu için normaldir.Şu Medcezir'i zirveye vermesin. Tekrarını versinler Medcezir'i geçer totalde.![]()
Şu Medcezir'i zirveye vermesin. Tekrarını versinler Medcezir'i geçer totalde.![]()
Her bölümde aynı olaylar olduğu için normaldir.2 tokat, 3 kuma, 4 tezek oldu bitti. 😛
![]()
Şu Medcezir'i zirveye vermesin. Tekrarını versinler Medcezir'i geçer totalde.![]()
Bu senin görüşündür bir şey diyemem. Yalnız izlemeden yorum yapınca kızıyorum kişilere lütfen önce bir izleyin.Her bölümde aynı olaylar olduğu için normaldir.2 tokat, 3 kuma, 4 tezek oldu bitti. 😛
![]()
Sevdaluk gönüllü yanmak demektur. Sevdaluk düşmedi şuan kanalının en iyilerinden biri.Valla Deniz yine cok iddialisin ya ne diyeyim bilemedimSevdaluk gibi düsüse gecmede
Kücük Gelin kokusu aldim ben bu yorumdan![]()