2 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Gülben AB Grubu'nda Kaynana Gelin Seda'ya Gelin'e fark atmış tebrikler.

Zengin Kız Fakir Oğlan dün de dediğim gibi çok sıkıcıydı ve Reytinglerde de patlama yapamamış ama yine de yükselmiş ve TRT 1 ortalamasına göre gayet iyi Oranlar almış tebrikler.

Kurtlar Vadisi Filistin 965247331147. Tekrarına rağmen zirvede yer almış TOTAL'de diyecek laf bulamıyorum HELAL OLSUN.

Aramızda Kalsın güzel bir yükseliş yakalamış Oranlarını arttırmış TOTAL'de 2. AB'de zirvede yer almış tebrikler.

Dün kü Anlıklarda Japon Işi Filmi 5 Reytingi görmüştü ama TNS'de pek de iyi oranlar alamamış ama Show TV'yi idare etmiş Film tebrikler.

Aramızda Kalsın maşallah 10 reytinge yaklaşmış..

Aramızda Kalsın gelecek hafta düşecektir belki ama 8 reytinge kadar yükselir bence.

aramızda kalsın işte bu ya dizi çok iyi bi yükseliş yapmış total 6.97 ab 9.86 alarak çok rahat zirvede olmuş bu çok iyi oldu artık gününü star değiştirmez

kv filistin 7.03 reyting alarak günün en çok izleneni olmuş tebrikler filme
beni affet uçmuş dizi total 5.66 reytinge kadar yükselmiş yeni saat herkese yaradı
çok filim hareketler bunlar total 4.77 ab 4.54 alarak saatinin en çok izleneni olmuş
korkunç bir film total 4.7 ab 3.69 alarak yine iyi gitmiş
kaynana gelin sedaya gelin total 40. ab 47.olmuş dizi şimdilik iyi gibi ama biraz daha düşerse tutmamıştır demek

kvf için 3 reyting alır deniyordu 7 reyting almış
) ak boşlukta 9 u geçmiş.

Yani bu hafta Vadi yokluğunda rahat şekilde yükseldi. Haftaya bu oranları alamaz düşer ama 8 reyting civarı alır.

şimdi oldu biraz biraz
)
düşecektir ama 8 e kadar yükselecektir kısmı çok karışıktı ?

birde ifadeler kesin ifadeler şeklinde sona erip sonuna bence gelmesi çok ilginç bence

Vadi Filistin zirvede.
Vadi için tekrarmış yeni bölümmüş filmmiş farketmiyor her türlü zirve.

Aramızda Kalsın fena coşmuş.😱 Vadi gelince eski haline döner hemen coşmayın.

İntikam yine kötü ne yapsa olmuyor. Haftaya Vadi'yle karşılaşınca daha vahim duruma düşecektir İntikam.

Seda Sayan'ın düşeceğini söylemiştim.
)))))))))) Reytinginde bu dalgalanma devam edecektir.

47KAYNANA GELIN SEDA'YA GELINKANAL D02.01.201412:11:3914:25:401,2410,0312,31
40KAYNANA GELIN SEDA'YA GELINKANAL D02.01.201412:11:3914:25:401,8510,1118,26
Kanal d fan club yine erken sevindi.

FOX yine müthiş bir gün geçirmiş.

Unutma Beni'nin dehşet-ül vahşet bölümü var her şey açığa çıkıyor.
@xBUGRAx