f.reytingci
Üye
Ha ben dun basladi diye biliyordum. Sadece merak ettim yoksa izlememCinayet 7 Ocak Salı akşamı başlıyor
Ha ben dun basladi diye biliyordum. Sadece merak ettim yoksa izlememCinayet 7 Ocak Salı akşamı başlıyor
haftaya aga ama tutmayacak zaten şimdiden kesin gibi bişeyArkadaşlar ben takip etmedimde dün kanal d deki cinayetin reytingleri nasıldı oda diğerleri gibi tutmadı galiba
Bu taşıyıcı'nın dizisi Jason Statham'ın filmi değil.Keske ceysın staylonun filmi olsa. Onun tasiyici 1 2 3 gibi filmleri var. Adam bir harika yaw. Pazar gunu atv de 3 var
@Lordly aa olaya bak suan tns ayni anda hem cemaatin hem hukumetin elinde goruyo musun bak fotosunu alİlk 2 sıra çok manidar.
Ötesiz İnsanlar uçmuş, tebrikler.
Tns'de 3 reyting düş işte.@Lordly aa olaya bak suan tns ayni anda hem cemaatin hem hukumetin elinde goruyo musun bak fotosunu al
Aa dogru bu sbt yaTns'de 3 reyting düş işte.
izlenir ben izliyorum bir aksilik cikmassa da izlemeye kararliyimÖtesiz İnsanlar uçmuş, tebrikler.
@SERHAT3456 Show TV'de ki Film güzele benziyor izlemiycem ama izlenir mi sence kanka.
intikamda falan sorun yok sorun erospu çocuğu tns den kaynaklı kanal D deki hiçbişeymi tutmazmış ......
Aramızda Kalsın var olması lazım.Star'da Çok Filim Hareketler Bunlar varmış. Niye kimse söylemiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?