2 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diger Diziler gercekten cok ama cok sansli eger Sakarya Firat büyük bir kanalda olsa Total de kesinlikle zirvede olurdu...

Her FF üyesinden Sakarya Firat in 129. Bölüm Özetini izlemesini rica ediyorum.

Diger Diziler gercekten cok ama cok sansli eger Sakarya Firat büyük bir kanalda olsa Total de kesinlikle zirvede olurdu...

abartmayalım olsa sbt de olur :D seksenler ab de 11-12 ye çıkıyor :D

Dizide Özgül Kavruk'un performansini nasil buluyorsun Yasin? :)

Dizide Özgül Kavruk'un performansini nasil buluyorsun Yasin? :)

Oyunculugu süper gercekten, oynadigi karakteri tamamen benimsemis durumda ama sesi bence oynadigi karaktere yakismiyor... Bagirdigi sahnelerde gercekten insanin gülesi geliyor...

- - - Ekleme - - -

abartmayalım olsa sbt de olur :D seksenler ab de 11-12 ye çıkıyor :D

Ben abartmiyorum, bu dizinin gercekten cok daha fazlasini hak ediyor ve aynisi CNNTürk de Osman Sinav da demisti. Hatta kendisi bu dizi büyük bir kanalda baslasaydi hem Deli Yürek den hemde Kurtlar Vadisi den daha basarili olurdu dedi...

Yav ne zaman sf izlemesem yasin süper diyo şansa bak :D

Oyunculugu süper gercekten, oynadigi karakteri tamamen benimsemis durumda ama sesi bence oynadigi karaktere yakismiyor... Bagirdigi sahnelerde gercekten insanin gülesi geliyor...

- - - Ekleme - - -

Ben abartmiyorum, bu dizinin gercekten cok daha fazlasini hak ediyor ve aynisi CNNTürk de Osman Sinav da demisti. Hatta kendisi bu dizi büyük bir kanalda baslasaydi hem Deli Yürek den hemde Kurtlar Vadisi den daha basarili olurdu dedi...
sanmıyorum sf o kadar üst düzrey değil