2 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşbulduk yakup :)

sonunda en önemli günde tekrar forumdayız bizim için sıradan gün tabiki vadici arkadaşlar için önemli çakma rambolarının yıkılışını izleyecekler :))

Aslinda onlarada 4 senelik bi kara gecmisi. Bedellerini agir bi sekilde gordukleri icin, pek bocalamiycaklardir bence.. :)

Aslinda onlarada 4 senelik bi kara gecmisi. Bedellerini agir bi sekilde gordukleri icin, pek bocalamiycaklardir bence.. :)

haklısın alışkınlar darbe yemeye :)))

- - - Ekleme - - -

destere sana tavsiyem sbt göre kendini kaptırma tnsde hop yersin tokadı en iyisi tns beklemek :)

kreys senin düştüğün hataya düşmem sen salı günü korkudan foruma girmemişsin sbt seni çok kötü etkilemiş anca cesareti toplayıp çarşamba girebilmişsin foruma :))

ben sbt yi hiç dikkate almadımki bugüne kadar bugün dikkate alayım :) ben yorumumu özgürce yaparım sonuçlar etkilemez beni :)

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KUZEY GUNEY[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]02/01/2013[/TD]
[TD="align: center"]20:37:03[/TD]
[TD="align: center"]23:13:20[/TD]
[TD="align: center"]6,51[/TD]
[TD="align: center"]16,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Düşmüş :(

haklısın alışkınlar darbe yemeye :)))

- - - Ekleme - - -

kreys senin düştüğün hataya düşmem sen salı günü korkudan foruma girmemişsin sbt seni çok kötü etkilemiş anca cesareti toplayıp çarşamba girebilmişsin foruma :))

ben sbt yi hiç dikkate almadımki bugüne kadar bugün dikkate alayım :) ben yorumumu özgürce yaparım sonuçlar etkilemez beni :)

salı günü inandık gerçek sonuclar gelince herkeze bir güzel cevapları yapistirdim salının enerjisini çarsamba sabahı herkezden çıkardım :)

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20:59:07[/TD]
[TD="align: center"]23:12:35[/TD]
[TD="align: center"]14,78[/TD]
[TD="align: center"]36,26[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20:01:20[/TD]
[TD="align: center"]20:56:46[/TD]
[TD="align: center"]9,46[/TD]
[TD="align: center"]25,51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KUZEY GUNEY[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:37:03[/TD]
[TD="align: center"]23:13:20[/TD]
[TD="align: center"]6,51[/TD]
[TD="align: center"]16,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kuzeyvb. önce my nin özetini geçsinler bir d esonra rekabete girişsinler ee gene sbt sonuçlarındaki siyasileşme ortada :d rtük neye ceza verir ya da iktidar neye kızarsa düşürülür ot diziler uçar :d

Obgzk 27 dk olamaz... Cunku ilk 15 koydu.. 45 dk sonra yine 15 sonrada 10 dk gibi biseydi.. Hem obgzk bu bolumu 1.25 dk oldu.. Bu sureye gore 35 dk falan reklam vermesi cok normal.. Kisacik bolume kac dakika reklam vermesini istiyosun?? Biu upuzun sureye ragmen ve tek basina 1.30 saat olmasina ragmen hic reklam vermedi 😀d:d korkunun bu kadari :d
35dk yı nerden çıkarıyosun 27 diyorum :)

bunu hesaplıyonda 20 dakika ile biü sadece 15 dakika karşı karşıya geldi onuda hesaba kat :))) salı günü ereytingleri tam gerçeği yansıtmadı. hem öbzg hem biü nün reklam politakası .. 2 hafta sonra ak koyun kara koyun beli olur

- - - Ekleme - - -

yok genelde reklamı fazla yapılan dizilerin ilk gösterimi ço izlenir ikincisi az izlenir bu bir gösterge değil. 20 dakika çok reklamı yapıldıgından millet bu ne ya deyip meraktan izlemiştir. nasıl olsa öbzg nin tekrarı var ona sonra bakarız demişler.. seyircinin salıgünü hangi diziyi tercih etti tam belli olmadı.. 2 hafta sonra net tavrvırları belli olur. artık öbzg düşündün cemileyi kimle öpüştüreceğini. kadın nine oldu hala dudktan öpüştürüyorlar ki 80 lerde :)))) bu kadarda olmaz ya reyting için öbzg daha neler yapacak bakalım :))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

demiştim diyecem revan kızacak gene :)))) iki dünya başladıgında stv nin en iyisi ve kışa dogru 2 reytingi geöçer demiştim destere ve şukarası gülmüştü :)))) ne demiş atalarımız son gülen iyi güler
aynen :)