2 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten teksin bide niye reklamsiz onu anlamis degilim.. O bosluktan 9 alir dedim onu bile alamadi.obgzk normal yayimiyla tokatlar biu'yu.
blok reklam veriyo , hem öbgzkden çok daha fazla vermiş bunu da bilmiş ol , BİÜ 43dk. , ÖBGZL 27dk.

M.Y'ye Tebrikler Süper Gitmiş :)
[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]02/01/2013[/TD]
[TD="align: center"]19:00:54[/TD]
[TD="align: center"]19:59:54[/TD]
[TD="align: center"]1,93[/TD]
[TD="align: center"]5,1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Unutma Beni'yi Geçmiş Yine :) :U Bugün Uçar kesin en fazla bugün alıyor :)

Benim için üzülme totalde de düsecek iki dizi bittikten sonra 1 saat 30 dakika reklamsız yayın yapti

bunu hesaplıyonda 20 dakika ile biü sadece 15 dakika karşı karşıya geldi onuda hesaba kat :))) salı günü ereytingleri tam gerçeği yansıtmadı. hem öbzg hem biü nün reklam politakası .. 2 hafta sonra ak koyun kara koyun beli olur

- - - Ekleme - - -

Zaten obgzk tekrarlari cok iyi, benim bildigin yeni dizinin tekrar iyi gider.. Ama obgzk tekrari tum tum tkr lari gecmisti. Kaciranlar bakamadi daha 20 dk'de kaldi zaten obgzk tekrarinin yuksek cikmasi herseyi gosteriyor.

yok genelde reklamı fazla yapılan dizilerin ilk gösterimi ço izlenir ikincisi az izlenir bu bir gösterge değil. 20 dakika çok reklamı yapıldıgından millet bu ne ya deyip meraktan izlemiştir. nasıl olsa öbzg nin tekrarı var ona sonra bakarız demişler.. seyircinin salıgünü hangi diziyi tercih etti tam belli olmadı.. 2 hafta sonra net tavrvırları belli olur. artık öbzg düşündün cemileyi kimle öpüştüreceğini. kadın nine oldu hala dudktan öpüştürüyorlar ki 80 lerde :)))) bu kadarda olmaz ya reyting için öbzg daha neler yapacak bakalım :))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

M.Y'ye Tebrikler Süper Gitmiş :)
[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]02/01/2013[/TD]
[TD="align: center"]19:00:54[/TD]
[TD="align: center"]19:59:54[/TD]
[TD="align: center"]1,93[/TD]
[TD="align: center"]5,1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Unutma Beni'yi Geçmiş Yine :) :U Bugün Uçar kesin en fazla bugün alıyor :)

demiştim diyecem revan kızacak gene :)))) iki dünya başladıgında stv nin en iyisi ve kışa dogru 2 reytingi geöçer demiştim destere ve şukarası gülmüştü :)))) ne demiş atalarımız son gülen iyi güler

Muhteşem Yüzyıl her iki grupta da açık ara zirvede yer almış tebrikler.Kuzey Güney günün diğer bir başarılı yapımı olmuş ona da tebrikler.Muhteşem'in özeti neredeyse totalde 7 ab de 10 reytinge varmış büyük başarı.

muhteşem yüzyıl geçen haftaya göre oranlarını arttırıp her zamanki gibi lider ama hala aldığı oranlar az diyorum ab de en az 18 olmalı tns saçmalığı ??

kuzey güney geçen hafta ile aynı bu hafta artmalıydı o da ..

diğer proğramlardan bahsetmeye gerek yok ..

muhteşem yüzyıl geçen haftaya göre oranlarını arttırıp her zamanki gibi lider ama hala aldığı oranlar az diyorum ab de en az 18 olmalı tns saçmalığı ??

kuzey güney geçen hafta ile aynı bu hafta artmalıydı o da ..

diğer proğramlardan bahsetmeye gerek yok ..

kardeş hoş gelmişsin geliş tarihinde çok anlamlı olmuş

blok reklam veriyo , hem öbgzkden çok daha fazla vermiş bunu da bilmiş ol , BİÜ 43dk. , ÖBGZL 27dk.

Obgzk 27 dk olamaz... Cunku ilk 15 koydu.. 45 dk sonra yine 15 sonrada 10 dk gibi biseydi.. Hem obgzk bu bolumu 1.25 dk oldu.. Bu sureye gore 35 dk falan reklam vermesi cok normal.. Kisacik bolume kac dakika reklam vermesini istiyosun?? Biu upuzun sureye ragmen ve tek basina 1.30 saat olmasina ragmen hic reklam vermedi 😀d:d korkunun bu kadari :d

bunu hesaplıyonda 20 dakika ile biü sadece 15 dakika karşı karşıya geldi onuda hesaba kat :))) salı günü ereytingleri tam gerçeği yansıtmadı. hem öbzg hem biü nün reklam politakası .. 2 hafta sonra ak koyun kara koyun beli olur

- - - Ekleme - - -

yok genelde reklamı fazla yapılan dizilerin ilk gösterimi ço izlenir ikincisi az izlenir bu bir gösterge değil. 20 dakika çok reklamı yapıldıgından millet bu ne ya deyip meraktan izlemiştir. nasıl olsa öbzg nin tekrarı var ona sonra bakarız demişler.. seyircinin salıgünü hangi diziyi tercih etti tam belli olmadı.. 2 hafta sonra net tavrvırları belli olur. artık öbzg düşündün cemileyi kimle öpüştüreceğini. kadın nine oldu hala dudktan öpüştürüyorlar ki 80 lerde :)))) bu kadarda olmaz ya reyting için öbzg daha neler yapacak bakalım :))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

Haftaya obgzk yok, o yuzden 3 hafta sinra hersey tam belli olur.. Bu arada cemile ile arif opusmedi ruyadi o.. Tam opusceklerdi ruya bitti. Ama carolin hakani fena optu orasi ayri :) senarist reyting icin opusturmez sadece opusturme susu verir.. :)

sabit fikirli seni .ama merak etme tabuların bu akşam yıkılacak

Büyük Risk süper gitmiş yine.MY yükselmiş ve rahat bi şekilde zirvede olmuş.

hoşbulduk yakup :)

sonunda en önemli günde tekrar forumdayız bizim için sıradan gün tabiki vadici arkadaşlar için önemli çakma rambolarının yıkılışını izleyecekler :))

destere sana tavsiyem sbt göre kendini kaptırma tnsde hop yersin tokadı en iyisi tns beklemek :)