2 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nihayet Deniz Çakir

Reklamlar Ayrıldıgında my aldıgı reyting 11.5 kuzeyin 7

tns 2 reyting koy 13.5 kuzey 2 düs 5 r

ab my zaten özeti ezer

Sen ne diyon benim muhteşemle derdim yok kuzey yükelmiş onu söylüyorum kendi kafanda ne kuruyosan hayal dünyana devam.

6 dakka reklam 9 iyi
sbt göre tnsde reklam reytingi 11 falandır

- - - Ekleme - - -

ab 17 bulur my

sbt uçtu kuzey neredeyse my yi geçecek noldu kuzey mi öldü güney mi yoksa birleşip cemreye mi saldırdılar acep

Kuzey süper oranlar aldı sbtye göre üstelik total bakaılm tns napacak zaten öbgz ab'de kesin geçer

SBT'nin ayarları bozulmuş Kuzey severler erken sevinmesin bizim 20 Dakika'da düştüğümüz hataya düşmesinler.

kuzey guney neden handanin bakisiyla oyle bitti anlamadim

Kuzey süper oranlar aldı sbtye göre üstelik total bakaılm tns napacak zaten öbgz ab'de kesin geçer

Herkez obgzk'ye takmis durumda 😀d ne canlar yakmis obgzk boyle.. Pis yedili yok.. Onun yuzunden yuksek alir, bide obgzk bu haftaki bolumunu biliyosun zaten..obgzk normal yayimla yayimlasin o zaman su sozlerine duper cvp lar vericem...

- - - Ekleme - - -

SBT'nin ayarları bozulmuş Kuzey severler erken sevinmesin bizim 20 Dakika'da düştüğümüz hataya düşmesinler.

Bencede

Zaten bizim 1.olacak gibi bir gayemiz yok şöyle 7-8 alsa haftalıklarda çok iyi yere gelecek.

Yakup sen kuzeyi bırak artık ÖBGZ işi çok zor 20 dakika öbgz aynı başlayıp zirveyi aldıysa durum vahim totalde de küçümsediğin Benim için Üzülme..

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.31 , 2) KANALD: 5.21 , 3) SHOW: 3.54 , 4) ATV: 2.63 , 5) FOX: 2.32

Siz herseyi biliyosunuz.. Ama bu hafta firsat buldunuz ya soyleyin soyledikce. Obgzk eski r donunce hepinize gerekli cvp vericem..