2 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

karadayının kurnazlığı süresinde değil

ayrıca süresi de uzun @destere bile kabul etti ilk 5 dk ve son 30 dk yi izlesen yeter diyordu
Sen diyorsun yaa adama Karadayı 20:45 de başlıyor 23:30 da bitiyor diyorsun. @destere nin savundugu şey ne alaka? adam senaryonun akişindan şikayetçi.Bu konuyla hiç alakalı değil
Olayı çevirme hemen

Ankaranın Dikmeni her iki gruptada oranlarını arttırmış

Muhteşem Yüzyıl ortalama gitmiş

Kara Para Aşk düşüş e geçti ama oranları iyi

Sevdaluk bu bölüm çok komikmiş oranlar yükselmiş

Not Defteri total i iyi gitmiş
😉

Vee
Zeytin Tepesi
1 bölümden beri takip ettiğim en güzel dizilerdendi finalini beğendim aslında Çarşamba aksamları iyi gidecek projeydi ama Sağlık Olsun
Tüm Zeytin Tepesi ekibine ve Kanal D ye bize bu güzel anları paylaştığı için teşekkürler

Sen diyorsun yaa adama Karadayı 20:45 de başlıyor 23:30 da bitiyor diyorsun. @destere nin savundugu şey ne alaka? adam senaryonun akişindan şikayetçi.Bu konuyla hiç alakalı değil
Olayı çevirme hemen
gereksiz yere uzun olmasa o kadar boşluk olmaz başka dizi için öyle dendiğini duymadım

ayrıca yeni bölümde 4 kuşak reklam verme olayı tamamen kurnazlık dediğim gibi

gereksiz yere uzun olmasa o kadar boşluk olmaz başka dizi için öyle dendiğini duymadım

ayrıca yeni bölümde 4 kuşak reklam verme olayı tamamen kurnazlık dediğim gibi
eee o zaman MY'nin 3 kuşak veriyor kabul ediyorsun dimi

eee o zaman MY'nin 3 kuşak veriyor kabul ediyorsun dimi
4 kuşak veriyi işte tüm pirmetimea yayılan diziler gibi

ha daha yüksek fiyata reklam almak istese tüm reklamları yeni bölümde verir ama my nn böyle şark kurnazlıklarına ihtiyacı yok zaten reklam geliri en yüksek dizi

Hiççç lafı kıvırma şimdi
MY'nin süresi de Karadayı kadar var KPA kadar da var
MY 3 kuşak veriyor o zaman
MY 3 aşa 5 yukari ortalama 2 saatlik süresiyle hem 21'de başlayıp hem de 23:30 biterken 4 kuşak reklamı siğdiramaz

en başından beri söylediğim kurnazlık oydu
özette reklam vermemek çünkü ücreti daha az özettekilerin

ayrıca my yi izleyenler sıkıcı falan demiyor gördüğün gibi 115 dk sürmüş kimse 35 dk izle kurtul demedi

karadayının 140 dk yi bulduğunu biliyoruz o konuda ünlü bir dizi ozan da laf etmişti o diyince kimse karşılık veremiyor nedense
))))

Sen niye şimdi olayı başka yerlere çekiyorsun??? İlk sayfadan beridir savundugun şey KPA 3 kuşak reklam verdi diye bangır bangır bağiriyordun.Sonra olayı Karadayı'nın süresine çekip MY 21'de başladı demişssin.

Karadayı'yi yok ilk 5 dk izledim yok son 30 dk bakıyorum yok türk dizileri izlemem diyenleri niye katıyorsun olaya? Konu MY'nin kaç kuşak reklam verdiği süresiydi.

MY'e için senaryo çok hareketli diyen bir tek sensin. En son adam akıllı MY'yi mustafanın ölümünde izledim.Onda da ilk 5 dk izle son yarım saat izle modunda izledim. 2 saatlik dizilerin kaderi bu.

yakupa cevap verdim karadayıya o benzetmiş

ayrıca my de hareketlilik olmasa 4 yıldır birilerine geçilirdi dimi izleyiciyi bu ka bağlayamazdı

yakupa cevap verdim karadayıya o benzetmiş

ayrıca my de hareketlilik olmasa 4 yıldır birilerine geçilirdi dimi izleyiciyi bu ka bağlayamazdı
Bazen dziler alişkanlık yapar
İllaki reklam arasında da olsa bakarsin yada alternatif bulamadiğinda yine ona mahkum kalırsın.

Ankara'nın Dikmen'i baya iyi gitmiş. Fragmanları iyiydi bu hafta, etkili oldu herhalde.

Kara Para Aşk'ın da durumu iyi ama beklenen patlamayı yapamamış gibi.

Gani'm @yakup09 'a güzel bir cevap verdi.

Dikmen'ciler üzgünüm ama o dizinin düşeceği çok belli bu kadar sevinmeyin bence