karadayının kurnazlığı süresinde değilKaradayının kurnazliği diyorsan süresi uzun demeyecen o zaman MY de ayrıca bu duruma göre 3 kuşak vermiş oluyor
ayrıca süresi de uzun @destere bile kabul etti ilk 5 dk ve son 30 dk yi izlesen yeter diyordu
karadayının kurnazlığı süresinde değilKaradayının kurnazliği diyorsan süresi uzun demeyecen o zaman MY de ayrıca bu duruma göre 3 kuşak vermiş oluyor
Sen diyorsun yaa adama Karadayı 20:45 de başlıyor 23:30 da bitiyor diyorsun. @destere nin savundugu şey ne alaka? adam senaryonun akişindan şikayetçi.Bu konuyla hiç alakalı değil Olayı çevirme hemenkaradayının kurnazlığı süresinde değil
ayrıca süresi de uzun @destere bile kabul etti ilk 5 dk ve son 30 dk yi izlesen yeter diyordu
gereksiz yere uzun olmasa o kadar boşluk olmaz başka dizi için öyle dendiğini duymadımSen diyorsun yaa adama Karadayı 20:45 de başlıyor 23:30 da bitiyor diyorsun. @destere nin savundugu şey ne alaka? adam senaryonun akişindan şikayetçi.Bu konuyla hiç alakalı değil Olayı çevirme hemen
eee o zaman MY'nin 3 kuşak veriyor kabul ediyorsun dimigereksiz yere uzun olmasa o kadar boşluk olmaz başka dizi için öyle dendiğini duymadım
ayrıca yeni bölümde 4 kuşak reklam verme olayı tamamen kurnazlık dediğim gibi
4 kuşak veriyi işte tüm pirmetimea yayılan diziler gibieee o zaman MY'nin 3 kuşak veriyor kabul ediyorsun dimi
Hiççç lafı kıvırma şimdi MY'nin süresi de Karadayı kadar var KPA kadar da var MY 3 kuşak veriyor o zaman MY 3 aşa 5 yukari ortalama 2 saatlik süresiyle hem 21'de başlayıp hem de 23:30 biterken 4 kuşak reklamı siğdiramaz4 kuşak veriyi işte tüm pirmetimea yayılan diziler gibi
ha daha yüksek fiyata reklam almak istese tüm reklamları yeni bölümde verir ama my nn böyle şark kurnazlıklarına ihtiyacı yok zaten reklam geliri en yüksek dizi
en başından beri söylediğim kurnazlık oydu özette reklam vermemek çünkü ücreti daha az özettekilerinHiççç lafı kıvırma şimdi MY'nin süresi de Karadayı kadar var KPA kadar da var MY 3 kuşak veriyor o zaman MY 3 aşa 5 yukari ortalama 2 saatlik süresiyle hem 21'de başlayıp hem de 23:30 biterken 4 kuşak reklamı siğdiramaz
Sen niye şimdi olayı başka yerlere çekiyorsun??? İlk sayfadan beridir savundugun şey KPA 3 kuşak reklam verdi diye bangır bangır bağiriyordun.Sonra olayı Karadayı'nın süresine çekip MY 21'de başladı demişssin.en başından beri söylediğim kurnazlık oydu özette reklam vermemek çünkü ücreti daha az özettekilerin
ayrıca my yi izleyenler sıkıcı falan demiyor gördüğün gibi 115 dk sürmüş kimse 35 dk izle kurtul demedi
karadayının 140 dk yi bulduğunu biliyoruz o konuda ünlü bir dizi ozan da laf etmişti o diyince kimse karşılık veremiyor nedense ))))
yakupa cevap verdim karadayıya o benzetmişSen niye şimdi olayı başka yerlere çekiyorsun??? İlk sayfadan beridir savundugun şey KPA 3 kuşak reklam verdi diye bangır bangır bağiriyordun.Sonra olayı Karadayı'nın süresine çekip MY 21'de başladı demişssin.
Karadayı'yi yok ilk 5 dk izledim yok son 30 dk bakıyorum yok türk dizileri izlemem diyenleri niye katıyorsun olaya? Konu MY'nin kaç kuşak reklam verdiği süresiydi.
MY'e için senaryo çok hareketli diyen bir tek sensin. En son adam akıllı MY'yi mustafanın ölümünde izledim.Onda da ilk 5 dk izle son yarım saat izle modunda izledim. 2 saatlik dizilerin kaderi bu.
Bazen dziler alişkanlık yapar İllaki reklam arasında da olsa bakarsin yada alternatif bulamadiğinda yine ona mahkum kalırsın.yakupa cevap verdim karadayıya o benzetmiş
ayrıca my de hareketlilik olmasa 4 yıldır birilerine geçilirdi dimi izleyiciyi bu ka bağlayamazdı
4 yılda yaklaşık 40 yapım geldi çarşambaya maşallah hiç alternatif yokBazen dziler alişkanlık yapar İllaki reklam arasında da olsa bakarsin yada alternatif bulamadiğinda yine ona mahkum kalırsın.
OHB 5 shr almış çok kötü değil
Allah daha çok versin.Cumartesi tekrarı 10 share aldı AB'de. Bu bölüm tekrarı çok yayınlandı düşük gitmesi normal.
Ya SevdalukAnkara'nın Dikmen'i baya iyi gitmiş. Fragmanları iyiydi bu hafta, etkili oldu herhalde.
Kara Para Aşk'ın da durumu iyi ama beklenen patlamayı yapamamış gibi.
En üstlere baktım sadece.Ya Sevdaluk
Yakında hep göreceksin Sevdaluğumu çünkü ilk 5'e yerleşecek inşallah.En üstlere baktım sadece.
Sevdaluk, A/B'de iyi gibi özellikle kanalı düşünülürse.
Gani'm @yakup09 'a güzel bir cevap verdi.My ab'de beklediğimden iyi gitmiş. Ama Küçük Ağa'nın gerisinde kalmış yine.
Dikmen çok iyi bir yükseliş yakalamış işte bu! Düşüşe geçecek diyenlere selam olsun.
Kpa reklam verince biraz düşmüş ama hala çok başarılı. Dizi kesin olarak tuttu diyebiliriz. Düştü diyenler Kurt Seyit'in çöküşünü görmezden gelmişler.
Sevdaluk yükselişte.
Kızılelma yine kötü gitmiş..
Not Defteri totalde belirgin bir yükseliş yakalasa da ab'de kötü gitmiş. Haftaya belli eder kendini..
Zeytin Tepesi final iyi gitmiş ab'de.