2 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Karadayının kurnazliği diyorsan süresi uzun demeyecen o zaman :A MY de ayrıca bu duruma göre 3 kuşak vermiş oluyor :F:F
karadayının kurnazlığı süresinde değil :F
ayrıca süresi de uzun @destere bile kabul etti ilk 5 dk ve son 30 dk yi izlesen yeter diyordu :F

karadayının kurnazlığı süresinde değil :F
ayrıca süresi de uzun @destere bile kabul etti ilk 5 dk ve son 30 dk yi izlesen yeter diyordu :F
Sen diyorsun yaa adama Karadayı 20:45 de başlıyor 23:30 da bitiyor diyorsun. @destere nin savundugu şey ne alaka? adam senaryonun akişindan şikayetçi.Bu konuyla hiç alakalı değil:X Olayı çevirme hemen :F

Ankaranın Dikmeni her iki gruptada oranlarını arttırmış:)
Muhteşem Yüzyıl ortalama gitmiş:)
Kara Para Aşk düşüş e geçti ama oranları iyi:)
Sevdaluk bu bölüm çok komikmiş oranlar yükselmiş:)
Not Defteri total i iyi gitmiş:)😉:)
Vee
Zeytin Tepesi
1 bölümden beri takip ettiğim en güzel dizilerdendi finalini beğendim aslında Çarşamba aksamları iyi gidecek projeydi ama Sağlık Olsun
Tüm Zeytin Tepesi ekibine ve Kanal D ye bize bu güzel anları paylaştığı için teşekkürler:):):)

Sen diyorsun yaa adama Karadayı 20:45 de başlıyor 23:30 da bitiyor diyorsun. @destere nin savundugu şey ne alaka? adam senaryonun akişindan şikayetçi.Bu konuyla hiç alakalı değil:X Olayı çevirme hemen :F
gereksiz yere uzun olmasa o kadar boşluk olmaz başka dizi için öyle dendiğini duymadım :F
ayrıca yeni bölümde 4 kuşak reklam verme olayı tamamen kurnazlık dediğim gibi :X

eee o zaman MY'nin 3 kuşak veriyor kabul ediyorsun dimi:X
4 kuşak veriyi işte tüm pirmetimea yayılan diziler gibi :X

ha daha yüksek fiyata reklam almak istese tüm reklamları yeni bölümde verir ama my nn böyle şark kurnazlıklarına ihtiyacı yok zaten reklam geliri en yüksek dizi :X

4 kuşak veriyi işte tüm pirmetimea yayılan diziler gibi :X

ha daha yüksek fiyata reklam almak istese tüm reklamları yeni bölümde verir ama my nn böyle şark kurnazlıklarına ihtiyacı yok zaten reklam geliri en yüksek dizi :X
Hiççç lafı kıvırma şimdi:X MY'nin süresi de Karadayı kadar var KPA kadar da var :F MY 3 kuşak veriyor o zaman :X MY 3 aşa 5 yukari ortalama 2 saatlik süresiyle hem 21'de başlayıp hem de 23:30 biterken 4 kuşak reklamı siğdiramaz :X

Hiççç lafı kıvırma şimdi:X MY'nin süresi de Karadayı kadar var KPA kadar da var :F MY 3 kuşak veriyor o zaman :X MY 3 aşa 5 yukari ortalama 2 saatlik süresiyle hem 21'de başlayıp hem de 23:30 biterken 4 kuşak reklamı siğdiramaz :X

en başından beri söylediğim kurnazlık oydu :X özette reklam vermemek çünkü ücreti daha az özettekilerin:X

ayrıca my yi izleyenler sıkıcı falan demiyor gördüğün gibi 115 dk sürmüş kimse 35 dk izle kurtul demedi :X

karadayının 140 dk yi bulduğunu biliyoruz o konuda ünlü bir dizi ozan da laf etmişti o diyince kimse karşılık veremiyor nedense :)))))

en başından beri söylediğim kurnazlık oydu :X özette reklam vermemek çünkü ücreti daha az özettekilerin:X

ayrıca my yi izleyenler sıkıcı falan demiyor gördüğün gibi 115 dk sürmüş kimse 35 dk izle kurtul demedi :X

karadayının 140 dk yi bulduğunu biliyoruz o konuda ünlü bir dizi ozan da laf etmişti o diyince kimse karşılık veremiyor nedense :)))))
Sen niye şimdi olayı başka yerlere çekiyorsun??? İlk sayfadan beridir savundugun şey KPA 3 kuşak reklam verdi diye bangır bangır bağiriyordun.Sonra olayı Karadayı'nın süresine çekip MY 21'de başladı demişssin.

Karadayı'yi yok ilk 5 dk izledim yok son 30 dk bakıyorum yok türk dizileri izlemem diyenleri niye katıyorsun olaya? Konu MY'nin kaç kuşak reklam verdiği süresiydi.

MY'e için senaryo çok hareketli diyen bir tek sensin. En son adam akıllı MY'yi mustafanın ölümünde izledim.Onda da ilk 5 dk izle son yarım saat izle modunda izledim. 2 saatlik dizilerin kaderi bu.

Sen niye şimdi olayı başka yerlere çekiyorsun??? İlk sayfadan beridir savundugun şey KPA 3 kuşak reklam verdi diye bangır bangır bağiriyordun.Sonra olayı Karadayı'nın süresine çekip MY 21'de başladı demişssin.

Karadayı'yi yok ilk 5 dk izledim yok son 30 dk bakıyorum yok türk dizileri izlemem diyenleri niye katıyorsun olaya? Konu MY'nin kaç kuşak reklam verdiği süresiydi.

MY'e için senaryo çok hareketli diyen bir tek sensin. En son adam akıllı MY'yi mustafanın ölümünde izledim.Onda da ilk 5 dk izle son yarım saat izle modunda izledim. 2 saatlik dizilerin kaderi bu.
yakupa cevap verdim karadayıya o benzetmiş :X

ayrıca my de hareketlilik olmasa 4 yıldır birilerine geçilirdi dimi izleyiciyi bu ka bağlayamazdı :X

yakupa cevap verdim karadayıya o benzetmiş :X

ayrıca my de hareketlilik olmasa 4 yıldır birilerine geçilirdi dimi izleyiciyi bu ka bağlayamazdı :X
Bazen dziler alişkanlık yapar :X İllaki reklam arasında da olsa bakarsin yada alternatif bulamadiğinda yine ona mahkum kalırsın.

Ankara'nın Dikmen'i baya iyi gitmiş. Fragmanları iyiydi bu hafta, etkili oldu herhalde. :)

Kara Para Aşk'ın da durumu iyi ama beklenen patlamayı yapamamış gibi. :)

My ab'de beklediğimden iyi gitmiş. Ama Küçük Ağa'nın gerisinde kalmış yine. :A

Dikmen çok iyi bir yükseliş yakalamış işte bu! :oley: Düşüşe geçecek diyenlere selam olsun. :A

Kpa reklam verince biraz düşmüş ama hala çok başarılı. Dizi kesin olarak tuttu diyebiliriz. Düştü diyenler Kurt Seyit'in çöküşünü görmezden gelmişler. :):)

Sevdaluk yükselişte. :)

Kızılelma yine kötü gitmiş.. :)

Not Defteri totalde belirgin bir yükseliş yakalasa da ab'de kötü gitmiş. Haftaya belli eder kendini..

Zeytin Tepesi final iyi gitmiş ab'de.
Gani'm @yakup09 'a güzel bir cevap verdi. :) :)