2 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Hiç komik değil düşmeye başladığı zamanlar senaryonun zayıf olduğu zamanlardı şimdi senaryo çok iyi toparladı ve diziye hareketlilik geldi. Yani her hafta üstüne kata kata çıkmaya başladı. Mesela AB grubunda 1,99'dan 3,19'a bu hafta da 3,65'e yükseldi. :)
espri değil ki :) my özet total 5 ab 6 civarı alıyor sevdaluk için bu reytingleri olmak büyük başarı olur 2 reytinge kadar düşmüşken :) dediğim gibi yanlış günü seçti kaliteli bir iş yayınlanacaksa çarşamba olmamalı en kalitelisi my var çünkü bak aramızda kalsına perşembe günü ab de kvp ile yarışıyor sevdaluk da öyle olabilirdi:)

kapaş bence yılın dizisi olmaya aday ama nedense 4 bölüm olmasına rağmen hala istenilen konuma gelemedik ayol bu ankaranın dikmenini kimler izliyor çok merak ediyorum totelde bizleri geçmesinede çok sinir oldum :ppp::ppp::ppp:
ayol bir dizinin yüksek alması için ya senaryo iyi olcak ya oyuncular ya da vadi-şefkat tepe gibi gündemi işleyecek yoksa yüksek reyting alamaz:) kpa gündemle alakası yok,senarsitlerin mahareti belli tek yüksek reytingli işleri karadayı, oyuncu konusunda da kadronun yarısı oynayamıyor::::X nasıl yüksek alsın

senaryo olarak yılın dizisine aday bence ama oyuncu kadrosunda haklısın koca diziyi engin tek başına götürmeye çalısıyor gibi sanki 🙂🙂🙂
iyi isimler var erkan can ve engin akyürek gibi :) ancak senaryo açısından iyi demek için erken daha 4 bölüm oldu 10.bölümde dizinin sıkıcı gelmeyeceğinin garantisi yok:X

iyi isimler var erkan can ve engin akyürek gibi :) ancak senaryo açısından iyi demek için erken daha 4 bölüm oldu 10.bölümde dizinin sıkıcı gelmeyeceğinin garantisi yok:X
hani sana ajanlardan bahsetmiştim muhteşem yüzyıl ajanı olarak senimi seçtiler acaba kapaşı izliyorum bahanesiyle ajanlık yapıyorsun :F

espri değil ki :) my özet total 5 ab 6 civarı alıyor sevdaluk için bu reytingleri olmak büyük başarı olur 2 reytinge kadar düşmüşken :) dediğim gibi yanlış günü seçti kaliteli bir iş yayınlanacaksa çarşamba olmamalı en kalitelisi my var çünkü bak aramızda kalsına perşembe günü ab de kvp ile yarışıyor sevdaluk da öyle olabilirdi:)

ayol bir dizinin yüksek alması için ya senaryo iyi olcak ya oyuncular ya da vadi-şefkat tepe gibi gündemi işleyecek yoksa yüksek reyting alamaz:) kpa gündemle alakası yok,senarsitlerin mahareti belli tek yüksek reytingli işleri karadayı, oyuncu konusunda da kadronun yarısı oynayamıyor::::X nasıl yüksek alsın
En kalitelisi diye bir şey değil de neyse Sevdaluk umarım daimi yükselişine geri döner ve kaybettiği kitleyi geri alır. Ayrıca avatarın çok güzel. :F

Not Defteri oranları yükseltmiş. Avşar Film alışık sonradan yükselmeye :D güzel olmuş sevindim ama daha da artması lazım ki 3.bölümde ilk 10'a gireriz totalde :)

Cidden Kara Para Aşk'a önyargılı davranılıyor. düşmesi asla devam etmeyecek bunu söyleyebilirim hatta haftaya keskin bir yükseliş bile yaşayabilir. Sevdaluk'un yükselişi de umarım devam eder cidden güzel bir dizi.

artsın en azından my nin özeti ile yarışacak seviyeye gelsin:A

n

niye sinirleniyorsun ki kpa beklendiğ igibi düştü dizi reklam vermeye başladığında düşmeyeceğini düşünmek hayalcilik olurdu :X

aaa lütfen my 21.00 de başlıyor karadayı 20.35-40 ta :X yani 20 dk geç başlayıp 10-15 dk erken bitiyor lütfen düzgün karşılaştırma yapalım :X

seni duyan da my nin ortalaması 13 sanır my nin ortalaması 9.75 ve 9.75 ten yüksek alarak iyi gitmiş:)
ayrıca kpa 4 yerine3 reklam kuşağı verdi ve 75-80 dk reklamsızdı yine diğer diziler gibi en azından kanalın diğer dizileri kvp-karadayı gibi reklam verdiğinde daha da düşecek kaçınılmaz son​

Yalnız karadayı 20.46 da başlamış yani o da 21de:)

my ab de çok iyi gitmiş çok şaşırdım 😱

neyse kpa daha 4 yerine 3 reklam verince bile düştü 4.reklamı verince 5 lere iner geçen haftaki ab deki hızlı artış roma nın hatrınaydı dediğim gibi :A @yakup09 @Forumdash

dikmen çok iyi gitmiş
sevdaluk ve not defteri kanallarını idare etmiş
Çoluk çocuk ekrana doluşmuş belli:X Dikmen bile yukselmiş 😱
KPA 23'de son reklamına girip 23'de dikmen bitince MY son anlıkta boşlukta kalip anlıklarda 12'leri görünce AB'de yükselmiş :F:F Tek bir anlik 12'leri gördüğünde AB'si yukselir.Bunu Karadayı'nın anlıklarinda kaç kere gördük :A

Muhteşem Yüzyıl çok iyi gitmiş yine tebrikler. :)

Ankaranın Dikmeni de güzel bir yükseliş yaşamış. Kanal D bu sezon Çarşamba en iyi oranlarını alıyor. 23.00'e kadar uzadığı için Kara Para Aşk ile yarışa girmiş.

Kara Para Aşk düşüş yaşasa bile hala gayet iyi durumda. 1 hafta düşüş yaşaması yükselmeyeceği anlamına gelmez.

Zeytin Tepesi de A/B`de çok iyi reytingle veda etmiş. Başka kanal olsa bu reytingleri öper başına koyar...

artsın en azından my nin özeti ile yarışacak seviyeye gelsin:A

n

niye sinirleniyorsun ki kpa beklendiğ igibi düştü dizi reklam vermeye başladığında düşmeyeceğini düşünmek hayalcilik olurdu :X

aaa lütfen my 21.00 de başlıyor karadayı 20.35-40 ta :X yani 20 dk geç başlayıp 10-15 dk erken bitiyor lütfen düzgün karşılaştırma yapalım :X

seni duyan da my nin ortalaması 13 sanır my nin ortalaması 9.75 ve 9.75 ten yüksek alarak iyi gitmiş:)
ayrıca kpa 4 yerine3 reklam kuşağı verdi ve 75-80 dk reklamsızdı yine diğer diziler gibi en azından kanalın diğer dizileri kvp-karadayı gibi reklam verdiğinde daha da düşecek kaçınılmaz son

Yalnız karadayı 20.46 da başlamış yani o da 21de:)
hee oldu eşitle sürelieri karadayının 35 dk fazlası var my den görüldüğü gibi sen düşüre düşüre eşitlicen :F

Çoluk çocuk ekrana doluşmuş belli:X Dikmen bile yukselmiş 😱
KPA 23'de son reklamına girip 23'de dikmen bitince MY son anlıkta boşlukta kalip anlıklarda 12'leri görünce AB'de yükselmiş :F:F Tek bir anlik 12'leri gördüğünde AB'si yukselir.Bunu Karadayı'nın anlıklarinda kaç kere gördük :A
anlıkları nerede gördün :F 2.si my de reklam verdi o sıralarda :F

En kalitelisi diye bir şey değil de neyse Sevdaluk umarım daimi yükselişine geri döner ve kaybettiği kitleyi geri alır. Ayrıca avatarın çok güzel. :F
@yakup09 a kaçırdığı kaliteyi anlatiyi :F

Kara Para Aşk dün durgun bir bölümdü ve düşüş yaşamış.Ama heyecanlı bir bölümle yeniden yükseliş yaşayacaktır.
Muhteşem Yüzyıl reytingini yükseltmeyi başarmış ve çok iyi gitmiş.
Sevdaluk A\B'de yükselişi devam ediyor.
Not Defteri totalde yükseliş yaşamış ama A\B'de düşük gitmiş.
Ankara'nın Dikmen'i çok iyi gidiyor.
Zeytin Tepesi A\B'de iyi bir reytingle final yapmış.
Beni Affet ve Büyük Risk iyi gitmiş.

Sevdaluk her hafta yükseliyor ne düşünüyorsunuz @Yakamoz-Asi @xemrexxx @yakup09 :)

Sırf Demet Akbağ için 5-6 lara kadar çıkmasını isterim @denizz19 :) senaryo'nun düzelme aşaması hissettirmiş kendini reytinglerde. :)
İnşallah totali 3'ün üzerine çıkacak gibi görünüyor haftaya ki ben AB grubunda atılımda bekliyorum ve 4 reytinge çıkabilir gibi ama yükseliş ne kadar sürer bilemiyorum. Yeni senaryo grubu uğurlu geldi sanırım. :)

hee oldu eşitle sürelieri karadayının 35 dk fazlası var my den görüldüğü gibi sen düşüre düşüre eşitlicen :F

anlıkları nerede gördün :F 2.si my de reklam verdi o sıralarda :F
23:00-23:15 anliğinda reklamda değildi.Anlıklari gördüm demedim. Karadayı bir anlıkta 11+ aldiğinda ertesi gün AB'si iyi geliyordu dedim.

Ayrıca Karadayı MY süresi tartişiyorsan sana şöyle diyim :X Tamam MY 9 da başlıyor ama Karadayı 4 kuşak MY 3 kuşak reklam vermiş oluyor. Karadayı 20:44'de jenerik girip sonra reklam veriyor ama MY napıyor özet bitiyor reklama giriyor. Ardından dizi jeneriğini giriyor MY'yi başlatiyor.Şimdi o reklam neyin reklamı??? Özetin reklamımı? Yoksa geçiş reklamımı? Yoksa başlamayan MY'nin ilk kuşak reklamımı:F:F

Attiğim resimdeki saatlere bak.Azerbaycan saati ama.Ona göre hesap et.Resimleri aldiğim site azerbaycan sitesi.Saat konusunda @EveN yada @Ahmad bile danişabilirsin :F:F

Al özet bittikten sonra verilen reklam kuşaği
quqQtjX.png

Al bu da starın dizi başlıyor jeneriği yani MY'nin başlama saati:X
SRLOAg7.png

23:00-23:15 anliğinda reklamda değildi.Anlıklari gördüm demedim. Karadayı bir anlıkta 11+ aldiğinda ertesi gün AB'si iyi geliyordu dedim.

Ayrıca Karadayı MY süresi tartişiyorsan sana şöyle diyim :X Tamam MY 9 da başlıyor ama Karadayı 4 kuşak MY 3 kuşak reklam vermiş oluyor. Karadayı 20:44'de jenerik girip sonra reklam veriyor ama MY napıyor özet bitiyor reklama giriyor. Ardından dizi jeneriğini giriyor MY'yi başlatiyor.Şimdi o reklam neyin reklamı??? Özetin reklamımı? Yoksa geçiş reklamımı? Yoksa başlamayan MY'nin ilk kuşak reklamımı:F:F

Attiğim resimdeki saatlere bak.Azerbaycan saati ama.Ona göre hesap et.Resimleri aldiğim site azerbaycan sitesi.Saat konusunda @EveN yada @Ahmad bile danişabilirsin :F:F

Al özet bittikten sonra verilen reklam kuşaği
quqQtjX.png

Al bu da starın dizi başlıyor jeneriği yani MY'nin başlama saati:X
SRLOAg7.png
şair burada ne demek istemiş :F karadayı 4 kuşak reklam veriyi toplam 55-60 dk my 4 kuşak reklam veriyi toplam 55-60 dk biri jenerik giriyi diye bi fark olmiyi:F
konumuz da kpa 1 özette 2 yeni bölümde veiriyi etti 3 yani 1 eksik hala

şair burada ne demek istemiş :F karadayı 4 kuşak reklam veriyi toplam 55-60 dk my 4 kuşak reklam veriyi toplam 55-60 dk biri jenerik giriyi diye bi fark olmiyi:F
konumuz da kpa 1 özette 2 yeni bölümde veiriyi etti 3 yani 1 eksik hala
Karadayı da 23:30+ da bitiyor MY'de 23:30+'da bitiyor.MY nasıl 4 kuşak sığdırıyor diyorum. Üstelik Karadayı 20:45'de jenerik girip 20:45'deki reklamı kendisine alıyor. MY nasıl 21'de başlayıp 23:30'a kadar 4 kuşak siğdiriyor hiç aklım almıyor :F

Karadayı da 23:30+ da bitiyor MY'de 23:30+'da bitiyor.MY nasıl 4 kuşak sığdırıyor diyorum. Üstelik Karadayı 20:45'de jenerik girip 20:45'deki reklamı kendisine alıyor. MY nasıl 21'de başlayıp 23:30'a kadar 4 kuşak siğdiriyor hiç aklım almıyor :F
toplamdan bahsediyoruz panpa karadayının kurnazlığını katma bence :A