2 Nisan 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Hayırdır HachiKo herkes tartıştığı zaman gereksiz yere tartışmayın diyorsun ama gel gelelim kışkırtmak için çabalayan yine sen oluyorsun.
ben her zaman doğruları söylerim bu sefer de doğru söyledim ben hiç kışkırtmadım yalansa yalan de sosyal medyanın azıcık önemi olsa şu an leyla ile mecnun,işler güçler,sbsv ve daha bir çok dizi şu an devam ediyo olacaktı oysa ki yayından kaldırıldılar

"kpa'cilar sosyal medyaya sarilmis" yazmaya gerek yok. Sosyal medya reytinglerini paylasti arkadas, arkasinda bir sey aranmaya gerek yok.

"kpa'cilar sosyal medyaya sarilmis" yazmaya gerek yok. Sosyal medya reytinglerini paylasti arkadas, arkasinda bir sey aranmaya gerek yok.
sen bize bişey demeseydin bende demezdim hiç şüphen olmasın ister kpa 10 my 2 alsın sosyal medya da bu beni hiç mi hiç üzmez sonuçta önemli olan ratingtir

sen bize bişey demeseydin bende demezdim hiç şüphen olmasın ister kpa 10 my 2 alsın sosyal medya da bu beni hiç mi hiç üzmez sonuçta önemli olan ratingtir

O zaman herkes MY'ye yüklendigi zaman "tartismayin, etmeyin" yazdigin gibi burada da gereksiz yere 'kpa'cilar sosyal medyaya sarilmis' yazmayacaksin.

O zaman herkes MY'ye yüklendigi zaman "tartismayin, etmeyin" yazdigin gibi burada da gereksiz yere 'kpa'cilar sosyal medyaya sarilmis' yazmayacaksin.
ben öyle 10-15 sayfa tartışmam demek istediğimi derim en fazla 5-6 yorum,uzun uzun tartışmam boş yere

Senaryo da gelisme var demek ki. Sevindirici.
Cok eglenceli hale geldi muhtarlik secimleri kopardi zaten

Muhteşem Yüzyıl yine farkla 1. olmuş.Hala yarısı kadar reyting alan dizlerle kıyaslayanlar var yaa şaka gibiler.Fark ortada.Tebrikler Muhteşem Yüzyıl'a.

Ankara'nın Dikmeni iyi devam ediyor.Total iyi Ab'de de az daha 2. oluyormuş.Kara para Aşk ile iyi rakip oldu bunlar.Fena heyecan yaşıyorlar.

Kara para Aşk hafif düşmüş gibi.Daim olur umarım.

Not Defteri fenaarttı.Dediğim gibi bir anda başladı dizi ve normal düşük başlamasıki artış kesindi.Haftaya iklk 10'dayız.Artışımız daim olur umarım.

Kara para aşk gayet de güzel devam ediyor.
yok düşmüş yok bilmem ne olmuş.ha tabii gelecek hafta da final yapar artık.

My ab'de beklediğimden iyi gitmiş. Ama Küçük Ağa'nın gerisinde kalmış yine.

Dikmen çok iyi bir yükseliş yakalamış işte bu!
Düşüşe geçecek diyenlere selam olsun.

Kpa reklam verince biraz düşmüş ama hala çok başarılı. Dizi kesin olarak tuttu diyebiliriz. Düştü diyenler Kurt Seyit'in çöküşünü görmezden gelmişler.

Sevdaluk yükselişte.

Kızılelma yine kötü gitmiş..

Not Defteri totalde belirgin bir yükseliş yakalasa da ab'de kötü gitmiş. Haftaya belli eder kendini..

Zeytin Tepesi final iyi gitmiş ab'de.

Kızılelma yükselmiş ama yeterli değil
Sevdaluk yükselmeye devam ediyor
Kara Para Aşk düşüş yaşamış ama oranları hala çok iyi

Sevdaluk her hafta yükseliyor ne düşünüyorsunuz @Yakamoz-Asi @xemrexxx @yakup09
artsın en azından my nin özeti ile yarışacak seviyeye gelsin

n
Kara para aşk gayet de güzel devam ediyor.
yok düşmüş yok bilmem ne olmuş.ha tabii gelecek hafta da final yapar artık.
niye sinirleniyorsun ki kpa beklendiğ igibi düştü dizi reklam vermeye başladığında düşmeyeceğini düşünmek hayalcilik olurdu

aaa lütfen my 21.00 de başlıyor karadayı 20.35-40 ta
yani 20 dk geç başlayıp 10-15 dk erken bitiyor lütfen düzgün karşılaştırma yapalım

seni duyan da my nin ortalaması 13 sanır my nin ortalaması 9.75 ve 9.75 ten yüksek alarak iyi gitmiş

ayrıca kpa 4 yerine3 reklam kuşağı verdi ve 75-80 dk reklamsızdı yine diğer diziler gibi en azından kanalın diğer dizileri kvp-karadayı gibi reklam verdiğinde daha da düşecek kaçınılmaz son

Son düzenleme:
Bu kadar kesin konuşmak müneccimlere yaraşır. 5 reklam verip de düşerse o zaman konuşuruz bunu; kaçınılmaz son muymuş değil miymiş. Böyle beylik laflar ve kesin yargılar tarzım değildir + hoşlanmam 😉 Göreceğiz.

şu ana kadar haklı çıktım görüldüğü gibi kpa ilk reklamlı bölümde düştü
ayrıca düşmeye devam edecektir toplam 55-60 dk reklam verirse çünkü dizinin bir çekiciliği yok genel izleyici bakımından

Sana göre yok. Yine kendi subjektif görüşlerini genele indirgiyorsun ki bunun hiçbir mantığı yok. Sen = Türk halkı demek değildir. Ben diziyi izleyip de beğenmeyen, çekiciliği yok diyen bir kişi görmedim. Sen dışında 😉

genel izleyici diyorum 10 yaşından 70 yaşına kadar herkes istanbulda yaşayan da ağrı da yaşayan da dahil kadın-erkek-çocuk herkes diyorum
kpa tüm gruplara hitap eden bir dizi değil ayrıca fan sayfalarında dolaşırsan göremezsin tabi

erkan can-engin akyürek ve saygın soysal için üzgünüm çok rahat zirvede yer alabilecek işlerde yer alabilirlerdi oyunculuğun da hakkını verebilirlerdi ancak kesinlikle yanlış castı seçtiler dizi de yanlış günü seçti
şu an ekranda iki grupta da dengeli reyting alan ve zirvede yer alan 3 dizi var: my-karadayı-küçük ağa
bunlardan karadayı karşısında başka işler tutup zirveyi alabiliyor küçük ağa yeni başladı kesin bişi söylemek zor my karşısında ise 4 sezondur kimse başarılı olamadı

kapaş bence yılın dizisi olmaya aday ama nedense 4 bölüm olmasına rağmen hala istenilen konuma gelemedik ayol bu ankaranın dikmenini kimler izliyor çok merak ediyorum totelde bizleri geçmesinede çok sinir oldum

Hiç komik değil düşmeye başladığı zamanlar senaryonun zayıf olduğu zamanlardı şimdi senaryo çok iyi toparladı ve diziye hareketlilik geldi. Yani her hafta üstüne kata kata çıkmaya başladı. Mesela AB grubunda 1,99'dan 3,19'a bu hafta da 3,65'e yükseldi.