2 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dramlardan çok durağan dizilerde düşüş büyük olacaktır,yazın ağdalı sakız kıvamındaki diziler izlenmez,karadayı'da son bölüm aksiyon zayıftı sanki,çok takip edemedim ama öyle gibi geldi bana.Aksiyon,eğlence,komedi yazın şart.Bugün en yavaş dizi Merhamet en çok düşen olabilir.Bir diğer durum da geç saatlerde, 23:00 sonrası izlenme oranlarının artması,o saatlerdeki işlere dikkat.

abboovvnenesss 1. 6 reyting almış

20 dk de yolun sonu gözikiyi

E muffin daha demin öbgzk çok durgundu dedim. Sende onla alakası yok dedin, şimdide karadayı durgundu, aksiyon şart diyosun. Bi karar ver , hangisini savunuyosun ?

Isin en ilginci nedir biliyormusunuz... Dün anlıklara bile giremeyen 20 dakika her anlıkda olan bir ask hikayesini Sbt'de gecmis... Ben bu reyting ölcümlerden birsey anlamıyorum

valla haklisin. Tahmin isi artik hic kolay degil. Hem SBT Anliklarinin yaniltmasi, hemde TNSdeki yaz ruzgarlariyla artik hic birsey kolay degil.

Vallah bu gidisle diziler erkenden sezon finali yapar

Seksenler ABsi SBTde 11, TNSde 6 aliyor. 5 Reyting fark yani oha

Sbt total
3 SEKSENLER TRT 1 20:38:41 02:08:06 6,08 13,72

tns t
3 SEKSENLER TRT 1 02.04.2013 20:39:44 23:09:10 4,64 11,47
Sbt abartmakta devam ediyor.

- - - Ekleme - - -

Sbt ab
1 SEKSENLER TRT 1 20:38:41 02:08:06 10,92 27,07

Tns ab
2 SEKSENLER TRT 1 02.04.2013 20:39:44 23:09:10 6,21 16,7

Şuraya bak nerdeyse 5 reyting. ŞİŞİRİLDİĞİ RESMİ GİBİ BİŞEY OLDU.

Doğru düzgün reytingleri bile ölcemiyorlar, her iki ölcüm arasında dağlar kadar fark var, bari reytingler yakın olsun her iki ölcümde, ama yok... Kanallar bide sunlara güvenip dizilerin kaderini belirliyor, olan bu isden ekmek yiğen oyunculara ve set arkasında calışanlara oluyor.. Cidden yazık...

@yakup09 tüm dizi ve yapımlar yaz etkisiyle düşer fakat durağan ve ağdalı diziler daha çok düşer,demeye çalıştığım bu.Mayıs gibi survivor şu anki durumuna göre düşse de en çok izlenen iş durumuna gelebilir mesela,yaza uygun bir proje.

Umarım bu haftaya özel bi durum olurda, dramlar tekrar yükselişe geçer...

öbgz totalde çok düşmemiş ab de kötü
biü toalde kötü düşmüş ab si zaten o civarlardaydı
seksenler daha az etkilemiş
20 dk her iki grupta da kötünün kötüsü
harem kaybolmuş
bir aşk hikayesi çabuk düştü

Dramlar bu hafta düşüşte, haftaya çıkış yakalarlar..

@yakup09 meteoroloji aşırı sıcaklar kapıda diyor,düşme yokmuş.Haftaya 5'e geriler salı.

@yakup09 meteoroloji aşırı sıcaklar kapıda diyor,düşme yokmuş.Haftaya 5'e geriler salı.

Ya bölümlede alakalı ama, ben öbgzk'nin aşırı yağmurlu günlerdr düştüğünü de, yağmurlu günlere göre sıcak olan, güneşli günlerde yükseldiğinide gördüm. O yüzden bölüm önemli.. Tabi haftaya büyük maç var. Düşüş kaçınılmaz.

reytingler fena düşük çıkmış

biü düşmemiş yükselmiş havalara rağmen

- - - Ekleme - - -

bu arada tüm yapımlar düşerken biü yükselmiş tebriği hakediyo