2 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

yalnız ben maçın bu oranlarına inanmıyorum pek gerçek reytingi en az 30 dur herkes maç izliyo arkadaş 20 çok az ya da yeni sistemde böyle artık bilmiyorum

Fenerbahcem elendi... İcimden birseyi yorumlamak gelmiyor... Ama herhalde tns'de rekor kırıldı

Az çok izleyen vardır takas. Dün bizde uydu arızalandı babam netten izledi mecbur.

tamamda o olağanüstü durumlarda olur kaç kişinin uydusu arızalanabilir ki :D yav benim aklım almıyo vadi olsa tmm dicem izleyici bölünüyo ama vadide yok herkes maçı izliyo nasıl 20 alabiliyo :D herkes maçı izleyip maçı konuştu 30 dan aşağısına inanmıyorum

- - - Ekleme - - -

Fenerbahcem elendi... İcimden birseyi yorumlamak gelmiyor... Ama herhalde tns'de rekor kırıldı

evet kardeş 20 reyting ilk defa geçildi

yalnız ben maçın bu oranlarına inanmıyorum pek gerçek reytingi en az 30 dur herkes maç izliyo arkadaş 20 çok az ya da yeni sistemde böyle artık bilmiyorum

TNS'de biraz düşük çıkıyor. Benim gibi netten izleyenler de 5 yıl öncesine göre bir hayli yüksek.

Olmadı beren olmadı, bu sezon fırtına esmedi, Vadi'ye tehdit olamadın... :) Neyse durum iyi iyi walt disney'e giden parayı çıkardın. :)

Türkiyedeli her 100 kişiden rahat 50si maçı izlemiştir bence rahat şekilde

ne berenmiş arkadaş 150-200 kişinin emek verdiğ idizii le intikam değil de beren yarıştırılıyor Allahtan kızın ikizi yok ikisi oynasa sadece demek ki 15 reyting alacak :D

Yorumum:
Maça yorumum yok zaten belliydi.İntikam süper gitmiş.Galip Derviş totalde düşmüş ama A/B'de yine iyi gitmiş.

Aynen :F:F

---ekleme---

. @darksaal @OzaN cuma reyting sayfası nerde?????
bu bölüm geliyor bakalım kimi seçmişler hem 50 yaş üstü olup hem o hareketleri yapabilecek fazla oyuncu yok zaten :D

- - - Ekleme - - -

Amerika'da Revenge eridi, Türkiye'de de İntikam eriyor. :)

sen Türkiye ile ABD yi karıştırdın heralde 70 dizi içinde ilk 20 den düşmeyen diziden bahsediyoruz neyse zaten dizinin bitme riski yok :)