2 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

vadi iyi ki yayınlanmamış 12 nin altına düşermişgaranti maç intikamı bile 1 reyting etkilediğine göre 😉

Mac Reytingleri alt üst etmis, ATV Vadi yi yayinlamamakla dogru olani yapti, biz ne kadar kizsakta....

Intikam Macin karsisinda düsmüs olsada AB de 8 Reytibg alarak cok iyi direnmis...

KVP nin Kolaj Bölümü bekledigimiz gibi gitmis. Artik önümüzdeki hafta macta yokken bir patlama bekliyorum...

ZKFO bu kadar zor bir günde TRT yi üst siralara tasimayi basariyor. Mint yapim son zamanlarin en iyi komedi-aile dizisine imzasini atti...

kanal d yi kutlamak lazım iki diziyle 2 öneml işi başardı dün akşam 😉
gerçi galip zaten 60 dk ile dizi yapılıp ölünmeyeceğini,maçın en heyecanluı yerinde de çarpışılacağını göstermişti intika mda yarı final maçına rağmen hiç isitifini bozmadan çatır çatır reklamları verdi,normal saatte başlayıp normal saatte bitti uygun bir reklam stratejis ile total 7.5 ab 8.5 alırıdı ama istemediler :)

diziyi yarı final maçına karşı berenin dövüş sahnleri korudu şimdiden sezon finali için heyecanlandım o sahneden sonra :D @Forumdash

maç 20 reytingi geçmiş ab 23 geçmiş çok büyük reyting bukadarını beklemiyodum şimdi TNS total ve ab rekoru nekadar ve kime ait ? intikam 6.71 alarak yinede iyi gitmiş ab 8.18 alarak çok iyi gitmiş abde :)

Maç iki grupta da çok iyi reytingler almış tebrikler.

İntikam iki grupta da düşüş yaşamış ama bu gayet normal çünkü maç vardı.

Zengin Kız Fakir Oğlan iyi gitmiş .

Galip Derviş özellikle maça rağmen ab grubunda iyi gitmiş.

maç çok iyi gitmiş galip derviş maça rağmen çok iyi almış gine engin günaydın fark-ı:smile:

Son düzenleme:
İntikam'a nolmuş yine. :)

İntikam'ın anlıklarına baktım maç başlayana kadarki anlıkları;

5,79
6,11
7,03

:)) Zaten düşük başlamış...

Ben de dedim akşam Vadi de yok, maç başlayana kadar İntikam uçar sonra oranlarını korur ama onu da yapamamış. :) İyice kestim umudu. :)

Vadi kolaj bile neredeyse 5 reyting almış kitleler maçla denk olmasına rağmen tebrikler çok iyi. :)

İntikam'a nolmuş yine. :)

İntikam'ın anlıklarına baktım maç başlayana kadarki anlıkları;

5,79
6,11
7,03

:)) Zaten düşük başlamış...

Ben de dedim akşam Vadi de yok, maç başlayana kadar İntikam uçar sonra oranlarını korur ama onu da yapamamış. :) İyice kestim umudu. :)

Vadi kolaj bile neredeyse 5 reyting almış kitleler maçla denk olmasına rağmen tebrikler çok iyi. :)

nerden kaldı mübarek bu yorumu görmeyi özlemişim :) maç var diye yayınlanmayını övüp yayınlayana kötü diyen yoktu :)

Vadi kolaj'ın maç başlayana (21-22) kadarki anlıklar;

5,7
6,16
6,78

Neredeyse İntikam'la aynı. :)

vadinin yeni bölüm olsaydı maç 17 yi geçemezdi vadi de 10 civarı bişey alırdı ama haftaya patlamayı yapıcaz :D

ve maç rekoru kırdı TNS sisteminde 20 reytingi geçen ilk iş bu maç oldu tebrikler benfica :D
vadi kolaj 5 almış atv inşallah para kazanamamıştır dicem ama beleşten 5 reyting kesin kazanmıştır :(

- - - Ekleme - - -

ve bir kez daha vadinin büyüklüğünü gördük vadi varken maç 15 zor alıyodu vadi ara verdi reyting 20 :kiki: vadi olsa maçı en fazla 15.70-16.10 alabilirdi

1 BENFICA -
FENERBAHÇE FUTBOL
KARŞILAŞMASI STAR TV 21:57:50 01:50:26 25,68 62,05
sbtde ab grubunda neler yapmış maç vay be