Gönül Dağı | Yalan | Yabani |
Gönül Dağı herkesin malumu yine 1 numara.
Gönül Dağı Yalan Yabani
Güldür Güldür Show
Total | (6) | 3,21
AB | (2) | 5,38
ABC1 | (2) | 4,48
Masterchef Türkiye
Total | (4) | 3,74
AB | (3) | 4,55
ABC1 | (3) | 4,38
Kaynak: TİAK
Şimdi fikirlere karşı çıkmak için değil ama cimnastik yapmak (beyin cimnastiği) adına soruyorum. Şimdi bu Trt 1 dizileri üzerinden reytingleri pohpohlanıyor söylemi neden diğer dizileri için olmuyor.Yalan ve Yabani, ikiside Y ile baṣlayan diziler, bakalım daha ne kadar dayanabilecekler bu reytinglerle. Gönül Dağı yine doludizgin devam.
İmza kaşe @Aserat 'cım Yabani için şu an bu reytinglerle Aralık ayını görmesi TV tarihinin en rezil kararlarından biri.Kirli Sepeti güçlü rakiplerine karşı aldığı 3.80 reytingle yangından mal kaçırılır gibi bitirilirken aylardır 1-2 bandında sürünen Yabani'nin boş günde düşüş yaşayıp hala devam edebilmesi rezilliği. Yurt dışı satışı bahane olarak sunulmasın geçen sezon da onca satışa rağmen final kararı alınmış hatta bölüm bile çekilmişti. Sırf kanal cumartesi günü dizi tutturamıyor diye devam ettiler ama ne olursa olsun PT kuşağında 1.5 reyting alan bir iş görmek hoş değil ve paragözlüğün artık bir kenara bırakması şart.
Yalan izlediğim veya izleyeceğim bir dizi değil ama gün değiştirdiğinden beri düzenli olarak reyting artırıp Total'de dört bandına yaklaşmaya başlaması takdiri hak ediyor.
Gönül Dağı'nın inip çıktığı haftalar olurdu ama bu sezon her hafta 1-2 reyting düşüp yükseliyor böylesini hiç görmemiştim.
Eskiden yüksek reytinglerle dizilere meydan okuyan ama son birkaç yıldır sıradan reytinglere sıkışıp kalan Güldür Güldür Show uzun zaman sonra yeni bölümüyle 5+ alabilmiş. En azından bayık diziler yerine o izlensin ki ekranda biraz renk olsun.
Sence Yabani devam etmeyi hak ediyor mu da pozitif yorum yapıyorsun ? Bence bu dizi başka kanalda olsaydı, böyle yorum yapmazdın.Yabani'm 2.97'ye düşmüş, haftaya yeniden artar inşallah Total ve ABC1'de.
Güldür Güldür Show 5.38'e yükselmiş, büyük tebrikler. En eskiden olduğu gibi uçmaya başlamış reytinglerde.
MasterChef Türkiye ilk günkü başarısına çok uzak. Acun halen Survivor'dan da bahsetmedi. Ben olsam Aralık'ta başlatırdım yarışmayı.
Yalan 3.74'e kadar yükselmiş, tebrikler çok.
Gönül Dağı bu hafta yükselmiş, geçen hafta düşmüştü. Şaşırmadık.
Yapardım çünkü Yabani'm dünyada çok satılan bir iş o yüzden devam ediyor bunu kabul ediyorum zaten. Kirli Sepeti'm de öyle olsaydı keşke.İmza kaşe @Aserat 'cım Yabani için şu an bu reytinglerle Aralık ayını görmesi TV tarihinin en rezil kararlarından biri.
Sence Yabani devam etmeyi hak ediyor mu da pozitif yorum yapıyorsun ? Bence bu dizi başka kanalda olsaydı, böyle yorum yapmazdın.
Şimdi fikirlere karşı çıkmak için değil ama cimnastik yapmak (beyin cimnastiği) adına soruyorum. Şimdi bu Trt 1 dizileri üzerinden reytingleri pohpohlanıyor söylemi neden diğer dizileri için olmuyor.
Ayrıca Haftasonu reyting denklemini iyi anlamak lazım. Benim Digitürk üyeliğim var. Saat 13'de basketbol maçlarına oturuyorum. Basketbol maçı araya giriyor, 13.30 futbol seansının ikinci yarısını izlemeye başlıyorum. Futbol bitiyor, 15.30 basketbol seansını ara vermeden izlemeye başlıyorum. Yine maç yarıya giriyor, (basketbol) İngiltere ligi 17 seansını izlemeye başlıyorum. Maçı tamamen bitirip, 18.30 basketbol maçının 1 periyodunu izleyip süper lig 19 seansını izliyorum. Maçı bitirip 20.30 basketbol maçına geçiyorum. Maç bitene kadar gün bitiyor zaten. Araya F1 falan izleyen biriyseniz gece yarısını veya NBA takipçisi iseniz çok rahat geçiyor. Hafta sonları 13'de bir başlayıp ulusal kanallara bakmadan günü bitiriyorum. O yüzden hafta sonu reyting almak çok zor. 10 üzerine yakın alan olursa öpüp başına koymaları kanalların.
Kanal yönetimi normal beyin nöronları ile çalışsaydı Kötü Kan ve Kirli Sepetinden önce Yabani'yi bitirirdi.İmza kaşe @Aserat 'cım Yabani için şu an bu reytinglerle Aralık ayını görmesi TV tarihinin en rezil kararlarından biri.