2 Kasım 2024 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Gönül Dağı - 151. Bölüm | TRT 1

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Yalan - 22. Bölüm | Kanal D

• Yabani - 44. Bölüm | NOW

• Güldür Güldür Show - 382. Bölüm | Show TV

• Suikast Treni - TV'de İlk | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Dün Yalan dizisinin olduğunu unutmuşum. Sandık kokusunu izledim onun yerine.
Uygun zamanda izlerim diziyi. Oranlarını koruması güzel. Gayet iyi ilerledi Bölüm sayısı olarakta

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Dün Yalan dizisinin olduğunu unutmuşum. Sandık kokusunu izledim onun yerine.
Uygun zamanda izlerim diziyi. Oranlarını koruması güzel. Gayet iyi ilerledi Bölüm sayısı olarakta
Kendi Düşen Ağlamaz gibi 27'yi görür mü Dosi? Yoksa Kanal D, Yabani ne zaman biterse o zaman mı bitirir?
Kısaca: Kanal D, Yalan için Yabani adına verilecek kararı mı bekliyor?

Kendi Düşen Ağlamaz gibi 27'yi görür mü Dosi? Yoksa Kanal D, Yabani ne zaman biterse o zaman mı bitirir?
Kısaca: Kanal D, Yalan için Yabani adına verilecek kararı mı bekliyor?
Bizim aklımız ermiyor bunların yaptıklarına. Kanallar oranlar iyi olsada ve ufukta hemen yeni dizi yerine girmeyecek olsada dizilerine kıyıyor.
Kanal D bildiğim kadarı ile şu an ufukta yeni dizi yok hafta sonuna atacağı. Bir süre daha devam edebilir. Dizinin konusu tükenmeye başladı. 2 bölümde fiş kesilse şaşırmam

Bizim aklımız ermiyor bunların yaptıklarına. Kanallar oranlar iyi olsada ve ufukta hemen yeni dizi yerine girmeyecek olsada dizilerine kıyıyor.
Kanal D bildiğim kadarı ile şu an ufukta yeni dizi yok hafta sonuna atacağı. Bir süre daha devam edebilir. Dizinin konusu tükenmeye başladı. 2 bölümde fiş kesilse şaşırmam
24 veya 26 finito italyano diyorsun yani. :)

Yabani için sezon sonuna kadar devam etme olayını unutsunlar, dizinin bu reytinglerle devam edebilmesi bile mucize

Gönüldağı herzamanki gibi zirvede, Tebrikler

Yalan gün değiştirmesine rağmen Yabani'den iyi reytingler alıyor, helal olsun.

Star ve atv boş cumartesi günleri onlar atak yapıp sizi koyabilirler cumartesiye

Yapardım çünkü Yabani'm dünyada çok satılan bir iş o yüzden devam ediyor bunu kabul ediyorum zaten. Kirli Sepeti'm de öyle olsaydı keşke. :T
O zaman Kardeşlerim de bitmemeliydi ATV kanalının dizisi. Yine Kirli Sepeti diyorsun ama o da NOW yapımı. Başka kanalların çok satan dizilerinden örnek ver bana. Bu tutumun adil değil. İyi ki rekabet kurulu olaya el attı da böyle diziler artık yurt dışı satışı sebebiyle ortada cirit atamaz.

15. sezonda hala formunda, tebrikler...
AB 33. ARDA'NIN MUTFAGI KANAL D 13:00 0,68 5,51
ABC 42. ARDA'NIN MUTFAGI KANAL D 13:00 0,71 5,54

Now sabah haberleri haftasonu çok iyi gidiyor.
AB 17. EZGI GOZEGER ILE CALAR SAAT HAFTA SONU 1,12 13,21
ABC 23. EZGI GOZEGER ILE CALAR SAAT HAFTA SONU 1,10 13,52
TOTAL 27. EZGI GOZEGER ILE CALAR SAAT HAFTA SONU 1,09 12,33

Gün sonu; Kirli Sepeti de Yabani de yeni sezon onayını hak etmeyen başarısız işlerdi, Yabani de Kirli Sepeti gibi final yapmalı hatta çoktan yapmalıydı. Yurtdışı satışları, adil bir yarışa engel oluyor.
Zaten yurtdışı satışları ile ilgili rekabet kurumu, Medyapım ile bir kaç dizi yapımı şirketlerinin üzerinde. Cezalar gelebilir.

• Beğendim
O zaman Kardeşlerim de bitmemeliydi ATV kanalının dizisi. Yine Kirli Sepeti diyorsun ama o da NOW yapımı. Başka kanalların çok satan dizilerinden örnek ver bana. Bu tutumun adil değil. İyi ki rekabet kurulu olaya el attı da böyle diziler artık yurt dışı satışı sebebiyle ortada cirit atamaz.

Zaten yurtdışı satışları ile ilgili rekabet kurumu, Medyapım ile bir kaç dizi yapımı şirketlerinin üzerinde. Cezalar gelebilir.
ATV Kardeşlerim'i bitirdiğine pişman oldu, NGM Yeni dizisini akılları sıra Kardeşlerim gibi yapacaklar.

Kör Nokta olmadı şimdi de Holding'i deneyecek Cumartesiye

• Beğendim