2 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

bu arka sokaklar bir haftası diğer haftasını tutmuyor,reyting tahminlerinde yine kumar oynamak zorundayım
buhafta niye bu kadar düştü yoksa geçen hafta rıza babnın kızı ölücek diyemi çok izlendiydi
kız ölmeyice kanal d kandırıkçılık mı yapmış oldu valla kafalar hep karıştı.

@KayıpSehir bencede geçen haftaya göre büyük artış yaşayabilir Fatih Harbiye.

@Destiel Geçen hafta Lale Devri 22:30 - 22:45 anlığında 3.11 reyting almıştı.

Bakalım bu hafta kaç alabilecek dizi, merakla bekliyorum.

@Bully Arka sokaklar dizisi sürece gönderme yaptığı için reytingleri düştü buda hükümetin reyting sistemiyle oynadığının garantisi bu

Evet o. Kızın daha önce hiç bir oyunculuk eğitimi yoktu, Arka Sıradakiler ilk projesidi ama oyunculuğu 4/4'lüktü.

Aynen.
Yarın tekrarını izleyince görürsün, 10 yaşında biri gibi olmuş.

Aynen dizide her türlü rolü yaptı ama bıraktımı eğitimemi gitti ne yaptıysa bitti kız.
Gel sibel gel.

Adını Kalbime Yazdım şaşırtıcı sonuçlar elde ediyor bu akşam. Diziden tam umudumu kesmiştim ki dizi reytinglerde yükselmeye başlamış. Karagül gibi sonradan fark edildi dizi herhalde. @xBUGRAx

Son düzenleme:
AKY iyi gitmis. Tahminleri revize etmekte fayda var

Yarın tekrarı olur umarım.n

Dizinin müzikleri harikaa keza Karagül'ü de çok beğendim dun not düşelim.
:gangam: olmadi la niye olmadi dizi guzel olm sadece muzkler degil

Adını Kalbime Yazdım şaşırtıcı sonuçlar elde ediyor bu akşam. Diziden tam umudumu kesmiştim ki dizi reytinglerde yükselmeye başlamış. Kaagül gibi sonradan fark edildi dizi herhalde. @xBUGRAx
bu daha baslangic cumartesi zirveyi alicaz

Ayna saat 23.10'da YENİ bölümü İngiltere'deymiş neyapcaz bilemiyorum ki 3 Adam'da var
bi taraftanda ayna senelerdir kaçırmadan izlediğim tek belgesel programı

tarihin arka odası-ayna-3 adam-makina kafa engüzel tematik programların hepsi cumartesi akşamına doluşmuş