Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tns de hükümetin elinde şu an , kısaca durum bu...ama gerçekten çok garip aynı kanalın tüm dizileri ve programları neden sırayla düşsünkü 😕 yani koskoca Kanal D`nin hiç bir yapımı tutmadımı ve eski dizileride bir anda düştümübazı kanallarsa yükselişteler
Aynen. Hadi toteli ankarımda, ab kesmi iyice garipleşti. Ağır totel diye nitelendirdiklerimiz bariz ab leri açık ara geçer oldu. İnandırıcılığı kalmadı artık.Gerçekten bu reytinglerde bir gariplik var
Ab'de özellikle son haftlar çok ilginçlikler oluyoAynen. Hadi toteli ankarımda, ab kesmi iyice garipleşti.
Evet, totelci dediğimiz grup birden ab ci oluyor. Ab lik diziler ne hikmetse hiçbir yğkseliş yakalamıyor ab de bile..Ab'de özellikle son haftlar çok ilginçlikler oluyo
Fatih Harbiye'nin tutması bence bir garip. O özensiz dizi nasıl tuttu hala inanamıyorum ben ya.Allahım nedir bu başımıza gelen. Komik durumumuza gülüyorum yeminle. Ağır total dizisi Fatih Harbiye bile haftalıklarda Yalan Dünyayı geçti. Üstüne bir de AB dizisi oldu.2 alan Şefkat Tepe de 4e fırlamış. Gelecek hafta o da geçer demedi demeyin.
Sonuçlarda bir gariplik var diyorum kimse inanmıyor.
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vışşşş sen söyleyince dikkatimi çekti. 4'e fırlamış Şefkat Tepe. 😱 😱Allahım nedir bu başımıza gelen. Komik durumumuza gülüyorum yeminle. Ağır total dizisi Fatih Harbiye bile haftalıklarda Yalan Dünyayı geçti. Üstüne bir de AB dizisi oldu.2 alan Şefkat Tepe de 4e fırlamış. Gelecek hafta o da geçer demedi demeyin.
Sonuçlarda bir gariplik var diyorum kimse inanmıyor.
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan candır, izlemeyen ölsün!Geçen hafta ilk 20'ye giremeyen Adını Kalbime Yazdım çok güzel bir artış yakalamış haftaya 4'ü görecez umarım.
Okan 14 Share'a kadar uçmuş Okan izlenmiyor diyenlere cevap olsun.
Ben dün demiştim fazla yükseliş bekleme diye çünkü böyle diziler yavaş yavaş yükselir bkz : Karagül 1 Reyting ile başladı şimdi lider.Aky bekledigimden daha kotu gitmis dunki oranlara gore ama asil soku kayipta yasadim totalde abden nerdeyse 1 rating daha fazla enteresan
Makina kafa ozellikle abde arayi kapatmis ilerleyen haftalarda aky ile iyi bi ikili olurlarsa 3 adami gecer
Aynen candır kandır da antilik olsunda nereden olsun mantığı var forumda.Okan candır, izlemeyen ölsün!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?