xBUGRAx
Emekli
Arka sıradakiler hiç olmadımı.😱O kadar ergenler izlerdi.
O zaman Twitter mı vardı varsa bile ergenlerin haberi yoktu.
Arka sıradakiler hiç olmadımı.😱O kadar ergenler izlerdi.
Zannetmiyorum dizii zamanla azar azar yükselir hemen artmaz.AKY yarin 4 alirmi acep
O zaman Twitter mı vardı varsa bile ergenlerin haberi yoktu.
Bir ihtimal dedim.
Zaten bende, hırsız dedin demedim. Herkesin hem fikirliğini konuşmuyoruz. O ses karadayıyı geçtikten sonra nedense o mevzulara girdin. Neyse burası yeri değil, uzatmaya gerek yok. herşey meydanda zaten.
Arka Sıradakiler Umut zamanında vardı ama dizi popülerliğini kaybetmişti..
o çocukla bile yapabilir herkes onun peşinde evin içindeSenin beklediğin gol moldovyadadır kesin
Ben öyle bi iddiamı savundum, hey Allahım ya. Neyse burası yeri değil.hem uzatmayalım yeri değil diyorsun hemde laf sokuyorsun. laf ola beri gele!
ne dedik acun karadayıyı geçemezmi dedik varsa böyle bir iddiam gösterirsin
şimdi uzatmaya gerek yok burası yeri değil.
İstenilen kilit onda ama kilit nerde. Klite giden yoluda kız düşünsün artıko çocukla bile yapabilir herkes onun peşinde evin içinde
yürü be panpa çözücen bu işi@Bully beyaz geziyi desteklediği için düştü kanal d de haberlerini halk tv ye vermiş diye düşmekte Arka sokaklar dizisi düşüsün farkıında o yüzden yeter diye göndermeler yapıyor hemen şu reytingi normale çevirin Rtürk Tiak Tns yi beraber ölçüyor
@xemrexxx ben MY'de 23 yapmiştim sen 00:00'ıda geçtin yazıkkk@Forumdash ın beklediği gol yine gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?