2 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

tamam yorumlayalım kardeşler... bu tns nin ab grubu saçmalığı devam ediyor... yalan dünyayı baya bi şişirmiş.. bir de sadece sbt şişiriyor diyorlar uzaktan bakan da bu diziyi türkiyenin en kaliteli komedi dizisi sanır yakında bu grupta reytinglerde muhteşemifalanda geçerse şaşırmayın yani...

Dizi şu an en iyi bölümlerini yayınlıyor, şu an reytinginin zirvesinde, daha fazla yükseleceğini sanmıyorum, ileride 8'lerde gezinir fakat zirveyi bırakmaz diye düşünüyorum...

yalan dünya kadro olarak en iyi komedi dizisi ama senaryo olarak tüm komedileri izlemediğimden bilemicem

Yalan Dünya'nın fragmanı çok yayınlandı Euro D'de Türkiyede durum nasıldı? Bu da reytingleri etkilemiştir.

Yalan Dünya'nın fragmanı çok yayınlandı Euro D'de Türkiyede durum nasıldı? Bu da reytingleri etkilemiştir.

Kanal D pek önem vermiyor Yalan Dünya'nın tanıtımına açıkçası, ben çok rastlamıyordum eskiden...

Şu aralar pek tv izleyemdiğim için bilemiyorum.

Buraya yazıyorum EMİR'İN YOLU hafta 5 reyting alacak.

Son düzenleme:

Çok çok fazla verdi reklamlari burada yani..

Euro tarafının yöneticileri farklı galiba, onlar önem vermiş olabilir tabi...

Normal Kanal D en çok ÖBGZ'ye yatırım yapıyor, haftanın her günü tanıtır prime-time'da...

Yazdığım sabah yanlış anlaşılmışdı.

Beyazsoy raiting reyting cihazının olduğu bütün evlerin izlenme payıdır. Mesela Yalan Dünya dün 5 % izlenmiş

Share açık Tv'lerin izlenme payını gösterir

Mesela diyelim ki, geçen hafta 400 tv açıktı (rakamı örnek verdim) onun 15 %i Yalan Dünyayı seyretti. Bu kaç yapar=60 kişi

Bu hafta da 500 tv açık mesela onun 14 %i Yalan Dünyayı seyretmiş. Kaç yapar=70 kişi

Gördüğün gibi reyting daha önemli. Share düştü ama izleyen kişi sayısı çoğaldı. Anlata bildim mi?

günaydın revan geç kalmışsın bugün
nerdeyse pazara gireceğiz

Euro tarafının yöneticileri farklı galiba, onlar önem vermiş olabilir tabi...

Normal Kanal D en çok ÖBGZ'ye yatırım yapıyor, haftanın her günü tanıtır prime-time'da...

ÖBGZ Euro D'de çok fazla yayinlanmiyor reklamlari nedense..

revanciğim bir dizinin reytingi share ile ölçülür amr ile share oranları reklam verenin kıstası... bir haftadan bir haftaya dizinin reyting artıgınin anlamak share bakarak olur çünkü mesela yazın izlenmeoranları düşer yalan dünya yaz son amrsi 3e usecek yayından kaldırmak lazım hayır share bakalır kışın ki sharını koruyorsa derler ki millet tatile çıktı ondan amrsi düştü dizi tam yol ileri.. kısacası bir dizinin kaderini share belirler

@beyazsoy ne dediğini kendin bile bilmiyorsun. Herşeyi açıkladım mesajda. Neden hala kabul etmiyorsun. Matematiği normal olan herkes anlar ne dediğimi

revanciğim bir dizinin reytingi share ile ölçülür amr ile share oranları reklam verenin kıstası... bir haftadan bir haftaya dizinin reyting artıgınin anlamak share bakarak olur çünkü mesela yazın izlenmeoranları düşer yalan dünya yaz son amrsi 3e usecek yayından kaldırmak lazım hayır share bakalır kışın ki sharını koruyorsa derler ki millet tatile çıktı ondan amrsi düştü dizi tam yol ileri.. kısacası bir dizinin kaderini share belirler