ulannnnnnnnnnnnnnnnKardeşim jenerikte Cahit Kayaoğlu yazarken sen daha yok diyorsunAynı @vadikızı'nın Pusat ölmedi demesi gibi
ulannnnnnnnnnnnnnnnKardeşim jenerikte Cahit Kayaoğlu yazarken sen daha yok diyorsunAynı @vadikızı'nın Pusat ölmedi demesi gibi
Aga sembolik olduğunu söylemek için elinde aksi bir delil olması lazım. Ben gördüğüme inanırımulannnnnnnnnnnnnnnnolum orda 4 tane isim yazıyor hepsine söv söveceksen adam ne ara oynuyor ne ara yazıyor dizide en fazla süre alan adamlardan biri. o ismin sembolik olduğunu daha kaç kez söyleyecez bilmiyorum
delile gerek yok mantıklı düşünmek yetiyorAga sembolik olduğunu söylemek için elinde aksi bir delil olması lazım. Ben gördüğüme inanırımAyrıca diğerlerine de sövüyorum onların da Allah bin belasını versin
senaristliği çoktan geçtim bennn bana göre pana binasını şuan cahit yönetiyorAga sembolik olduğunu söylemek için elinde aksi bir delil olması lazım. Ben gördüğüme inanırımAyrıca diğerlerine de sövüyorum onların da Allah bin belasını versin
AB denekleri diziyi terk etmiş. Artık gökten melekler inse yine de izlenmez Vadi. İş bitmiş yolun sonu gelmiş, zorlamanın alemi yok.
Hatta üstün zeka manüplasyonu taktiği ile Necati Şaşmaz'ın bedenini de Cahit abimiz yönetiyorsenaristliği çoktan geçtim bennn bana göre pana binasını şuan cahit yönetiyor
senaristliği çoktan geçtim bennn bana göre pana binasını şuan cahit yönetiyor
Kardeşim jenerikte Cahit Kayaoğlu yazarken sen daha yok diyorsunAynı @vadikızı'nın Pusat ölmedi demesi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?