2 Haziran 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Kardeşim jenerikte Cahit Kayaoğlu yazarken sen daha yok diyorsun :A Aynı @vadikızı'nın Pusat ölmedi demesi gibi :F
ulannnnnnnnnnnnnnnn :d olum orda 4 tane isim yazıyor hepsine söv söveceksen adam ne ara oynuyor ne ara yazıyor dizide en fazla süre alan adamlardan biri. o ismin sembolik olduğunu daha kaç kez söyleyecez bilmiyorum :D

ulannnnnnnnnnnnnnnn :D olum orda 4 tane isim yazıyor hepsine söv söveceksen adam ne ara oynuyor ne ara yazıyor dizide en fazla süre alan adamlardan biri. o ismin sembolik olduğunu daha kaç kez söyleyecez bilmiyorum :D
Aga sembolik olduğunu söylemek için elinde aksi bir delil olması lazım. Ben gördüğüme inanırım :A Ayrıca diğerlerine de sövüyorum onların da Allah bin belasını versin :A

Aga sembolik olduğunu söylemek için elinde aksi bir delil olması lazım. Ben gördüğüme inanırım :A Ayrıca diğerlerine de sövüyorum onların da Allah bin belasını versin :A
senaristliği çoktan geçtim bennn bana göre pana binasını şuan cahit yönetiyor
:A :A :A

senaristliği çoktan geçtim bennn bana göre pana binasını şuan cahit yönetiyor
:A :A :A

sana bir şey diyimmi çiğdem kutsi kayaoğlu kendisi dedi ben cahit diziye gelmeden
ekipteydim dedi adam herşeyi cahite bağıyosunuz

Kardeşim jenerikte Cahit Kayaoğlu yazarken sen daha yok diyorsun :A Aynı @vadikızı'nın Pusat ölmedi demesi gibi :F

doğu adamın öldüğüne dair birşey demediler o yüzden öyle dedim

@Çiğdem- kız sen neye gülüp duruyon be aa:D

Son düzenleme:
perşembeleri bir gariplik var sanki herkes destere gibi boy abdesti almadan dolaşıyor gibi survivor bile çöküyor perşembeleri:D

totalde sonunda ilk 15 e girmişiz ama hiç sevinesim yok.ss