Ben de öğlen yiyorum genelde gece 4te yatınca bir de kalkar kalkmaz canlı derse girince normal bu oluyor
Ben de öğlen yiyorum genelde gece 4te yatınca bir de kalkar kalkmaz canlı derse girince normal bu oluyor
Sen daha etiket yapılmadan yazıyorsun, bildirim gelmesi normalBazen bildirim gelmiş diye geliyorum, bakıyorum reyting konusu büyük hayal kırıklığı.
O da var işte, zaten konu benim aktif olduğum zamana denk geliyor hep. Ben yazıyorum ardından etiket bildirimi geliyor.
Ah Pazartesi konusu vaktşm gelmiş. Yarım saate açayım bari. Bugün seni özel etiketlerimEvet çünkü reyting takip etmek bana göre çok anlamsız bir aktivite
Oooo öyle bir kural mı varsss @TolstoyevskiSana sinir bozucu atmak istiyorum
Sen zaten herzaman aktifsinO da var işte, zaten konu benim aktif olduğum zamana denk geliyor hep. Ben yazıyorum ardından etiket bildirimi geliyor.
Mesaj yazmasaydın ozamanDiss yemeyi sevmediğim için katılmayacağım etkinlik.
Hep aktif değilim...Sen zaten herzaman aktifsinben açarken senden önce etiket fırlatmayı başarıyorum genelde
Bari izlediğim dizilerin olduğu günlerde etiketle.Ah Pazartesi konusu vaktşm gelmiş. Yarım saate açayım bari. Bugün seni özel etiketlerim
Diss yemeyi sevmediğim için katılmayacağım etkinlik.
Dur bu tam olacakHep aktif değilim...
Konular 15.30 - 17.30 arası açıldığı için ve bende o saatlerde aktif olduğum için görüyorum yazıyorum.
O güne ben bakmıyorumBari izlediğim dizilerin olduğu günlerde etiketle.Mesela Türkiye’nin bu sezonki en iyi dizisi Sadakatsiz’in olduğu gün yani.(Çarşamba)
HIMYM’nin ilk bölümüne zor dayandım yalan yok.Kaçış yok, bir kere adımını atan engel olamıyor... Bu arada HIYMM > Friends...
O ne bilmiyorum çok mu cahilimSeinfeld varken diğer sitcomlar hep 2-3 gömlek altta olacak.
Leyla ile Mecnun gelmiş geçmiş en iyi yerli komedi dizisidir. Ondan sonra Leyla ile Mecnun'un tekrar bölümleri gelir. Ardından belki Avrupa Yakası filan... Geniş Aile ilk 5'e eh anca...Seinfeld varken diğer sitcomlar hep 2-3 gömlek altta olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?