2 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

GGK'da Sıla var @denizz19 ::D

Güzel Çirkin çok güzel bir bölümdü yine. Umarım yarın reytinglerini yükseltir. Görüş Günü Kadınları kötü gidiyor gibi. Sbt'de böyleyse tns'yi düşünemiyorum. Boşluk dizisi olacak gibi yine. :)

Aynen güzel bi bölümdü ama bi insan her bölüm başını belaya sokar mı ya. :D

- - - Ekleme - - -

23:00 - 23:15 <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting'leri 1) ATV: 3.44 2) STAR: 3.37 3) KANALD: 3.26 4) FOX: 2.85 5) KANAL7: 1.8

SBT denekleri değiştirdi heralde(b) atv bu akşam iyi nedense😕 Bakalım bu anlıkta Sıla reytinglere etki etti mi:X

BesaleT post: 1437409' Alıntı:

Aynen güzel bi bölümdü ama bi insan her bölüm başını belaya sokar mı ya. :D

- - - Ekleme - - -

1) ATV: 3.44 2) STAR: 3.37 3) KANALD: 3.26 4) FOX: 2.85 5) KANAL7: 1.8

Her bölüm de paçayı sıyırmayı başarıyor. Böyle polisler var mı ya. :) Bir gün fena patlayacak bu gidişle. :)

GGK git gide artıyor ama yeterli değil. :( 3.5 falan olaydı iyiydi. :(

- - - Ekleme - - -

Bully post: 1437412' Alıntı:

Her bölüm de paçayı sıyırmayı başarıyor. Böyle polisler var mı ya. :) Bir gün fena patlayacak bu gidişle. :)

Vardır ya olmaz mı ama böyle şanslı her bölüm paçayı sıyıran yoktur herhalde. :D

GGK git gide artıyor ama yeterli değil. :( 3.5 falan olaydı iyiydi. :(

- - - Ekleme - - -

Vardır ya olmaz mı ama böyle şanslı her bölüm paçayı sıyıran yoktur herhalde. :D

Ee burası Türkiye. Game of Thrones'taki gibi başrol öldürecek halleri yok. :) Biz de hep paçayı sıyıracaklarını bilerek izliyoruz zaten. :D

Ee burası Türkiye. Game of Thrones'taki gibi başrol öldürecek halleri yok. :) Biz de hep paçayı sıyıracaklarını bilerek izliyoruz zaten. :D

O yüzden Game of Thrones'de o anı yaşayınca şaşırmıştım beklemiyordum çünkü Türkiye'de de böyle şaşırtmacalar yapmalılar. :)

O yüzden Game of Thrones'de o anı yaşayınca şaşırmıştım beklemiyordum çünkü Türkiye'de de böyle şaşırtmacalar yapmalılar. :)

Aynen. Murat'ın kafaya sıksalardı şaşırırdım işte o zaman. :D Ama Ali Sunal olmasa böyle izlenmez dizi tabii. Türkiye'de de artık yavaş yavaş başrol ölümleri insanlara alıştırılmalı. 10 yıldır bir türlü ölemeyenler var. :D