2 Eylül 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

fox hayal kırıklığıinşlah eski sisteme geri dönerler

böle yayın akısı olmaz demistim bosluktan yararlanmak istediler ama o saate dizilerin arasına dizi sokulurmu :)

bhuv oranlarını yine arttırmış ve rahat zirvede yer almış :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Benim Hala Umudum Var iki grupta da çok iyi giderek açık ara zirvede yer almış.
Taşıyıcı 3 filmi çok iyi gitmiş.
Güzel Çirkin iki grupta da artış yaşamış. Güzel ama ab'de 4 reytinglerde kalmalı artık.
Görüş Günü Kadınları ilk bölümüyle sezona çok kötü bir başlangıç yapmış.
Çocuklar Duymasın iyi başlamış.
Beni Böyle Sev sezona çok iyi başlayarak TRT'nin yüzünü güldürmüş.

esra erolo atv de aldığı oranlara ulaşamaz para için kariyerini düşüşe geçirecek :D

Benim hala umudum var şüphesiz yazın en cok izlenen dizilerindensenaryoyu bozmazlarsa kışında star tv yi idare edebilecek kapasitede

Erhan Çelik İle Show TV Ana Haber boşluktan izleniyor diyenlere gelsin işte tüm haberler ile aynı anda başladı.

[TABLE="class: cms_table_table cms_table_table-bordered cms_table_table-striped cms_table_rating-detail-table width: 100%"]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]ERHAN CELIK ILE SHOW ANA HABER[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]18:55:47[/TD]
[TD]20:00:07[/TD]
[TD]251[/TD]
[TD]1429[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Esra Erol kendi gitmedi Atv kendi yilladi.

Gorus gunu kadinlari sende gitme gibi fazla amarika kokuyor dizi yerelikten cok uzak. bu haliyle ve foxun diziyi 22:30da baslatan yayin politikasiyla bu dizi batar

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fox çok saçma bir hamle yaptı ve sonuç ortada...:)

O saatte dizilerin karşısına haber koyarak yüksek reyting almayı mı planladı...Bunun düşündüyse direk kanalı kapatsın...
Haber saatini ileriye alarak sadece bir sonraki dizileri düşürdü ve tamamen vasatlıktan oluşan bir tablo ortaya çıktı...
Fatih Portakal'ı biraz izledim ve ilk güne rağmen güzel bir sunuşu var ama o saatte harcanır...Yazık oldu...:)

Çocuklar duymasın iyi gitmiş...

çocuklar duymasın idare eder şu anlık düşüşe geçerse ötü olur 2.5 üstü klamsı gerek
esra erol totalde ortalama ab de ğiyi bir başlangıç yapmış zamanla 2.5-3 arasına gelir reytingi
ggk kötü başlamış izleyecektim netten ama kuşkuya düştüm şimdi @xBUGRAx
müge anloı yine süper

FOX eski sisteme dönmeli ve Deniz Yıldızı saatine Çocuklar Duymasın alınmalı. O saatte çok daha iyi gider Çocuklar Duymasın.

Deniz Yıldızı biraz daha erkene alınabilir. :)

Benim Hala Umudum Var iki grupta da gayet başarılı oranlar alarak zirvede yer aldı.

Güzel Çirkin bu hafta 3 reyting üzeri oran aldı ve başarılı bir performans gösterdi.

Beni Böyle Sev yeni sezon bölümüyle iki grupta da çok başarılı oranlar aldı. Özellikle ab grubunda oldukça olumlu sonuçlar aldı.

Yeniden ekranlara dönen Çocuklar Duymasın ilk bölümüyle fena sayılmayacak oranlar aldı.

Ve son olarak yeni dizi Görüş Günü Kadınları ilk bölümüyle bekleneni veremedi. Ancak net sonuçlar için gelecek haftayı görmeliyiz.

GGK bu saatte zor tutunur:( Ya haber saati değişmeli yada dizilerden birisi erken saate alıp Esra Erol'dan süre kısmalı😕

İki dünya arasında fena çuvallamış cuma günü ab de 25.yken dun 65. Olmus o saatte diger dizilerle rekabet etmesi o dizinin mumkun degil gecen seneki gibi eski saatine almalilar

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

GGK yayın akışı kurbanı olmaz umarım. Tekrarlarından umutluyum..

Unutma Beni her sene düşük başlar.

Okullar açılsın gündüz kuşağı yükselmeye başlar. :)

- - - Ekleme - - -

xemrexxx post: 1438120' Alıntı:
çocuklar duymasın idare eder şu anlık düşüşe geçerse ötü olur 2.5 üstü klamsı gerek
esra erol totalde ortalama ab de ğiyi bir başlangıç yapmış zamanla 2.5-3 arasına gelir reytingi
ggk kötü başlamış izleyecektim netten ama kuşkuya düştüm şimdi @xBUGRAx
müge anloı yine süper

İzle bence reytingi önemli değil.. :)