Yok artıkKanallarin TV'ye yeni birşey koymayıp Kanal D'nin eline koz veriyor.Bu akşamın özeti budur.
Ben Söyliyim.Acun ile Birlikte zirveye oynuyacaklarewt 16 eylülde esim bilir nolcak acaba
Ben Söyliyim.Acun ile Birlikte zirveye oynuyacaklar
Yok artıkBen Bilmem Eşim Bilirin hergün final kısmı daha çok izleniyor. Krem fazlasıya düşürmedi reytinglerini. Bitmeseydi de şu an bu oranları alacaktı. 5lerdeydi zaten ortalaması.
Ama 10'larada cıkmıcaktı.atv tv'de ilkkez bi film koysadı 5-6 senelik filmin yerine demek istiyorum.Sorayım sana Mr.Broks(2007 yapımı) mı izlersin BBEB(2012 yeni bölüm) mi?
Ben film izlemeyi sevmem. Recep İcedik filmini bile izlemedimO yuzden bbeb
- - - Ekleme - - -
@sbtanaliz: 22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.69 , 2) TRT1: 3.85 , 3) SHOW: 3.23 , 4) FOX: 2.39 , 5) ATV: 2
Eğer BBEB bölünse zirveye oynar. Neredeyse 10 reyting almış. Ama ne yazık ki Kanal D bölmüyor
16 eylulde gorucez esımbılırın halını ıkı yarısma i
zleyici kimiizlicek bölünmemıs kısımlarınada bakarız 15 dakıda bır
Kreys yeminle Acun ve Stardan nefret ettirdin beni. Her dakika acun her dakika star. Yahu geçen yıl nefret eden sen değilmiydin bu adamdan? Nefret ediyorum diyordun. Şimdi can ciğer kuzu sarması. Pes Valla
Kreys yeminle Acun ve Stardan nefret ettirdin beni. Her dakika acun her dakika star. Yahu geçen yıl nefret eden sen değilmiydin bu adamdan? Nefret ediyorum diyordun. Şimdi can ciğer kuzu sarması. Pes Valla
Bu yorumu paylaşsam 1milyon kişi RT'ler 10milyon like alirdi
Bu yorumu paylaşsam 1milyon kişi RT'ler 10milyon like alirdi
99999999999 milyar olmasın o
- - - Ekleme - - -
revan korkunun ecele faydası yok esımbılırın so u 16 eylulde
Yahu bana ne? Benim programım mı? Duyan da Acun 20 reyting alıyor sanacak? Acun kim ki onun karşısında program duramasın? Senin yorumlarına göre Cunartesi- Pazar ekranında Acun yuzunden butun programlar kaldirilacak. Acunu bu kadar abartma. Geçen sene 5i de gordu 13u de. Ortalama 8-9 reyting alıyor sezon boyunca. Geçen Yıl UEK ilk başladığında nefes aldirmadi. Belki de bu yıl Krem nefes aldirmaz ne dersin?
revan kıskanma artık acunu kötülemeyede çalısmz krem acunun baslıyor kısmının yarısını alamaz acun karsısında sansı yok acun dagıttında ıyıce bı gulecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?