Eski oranlarından epey uzak seyredecek gibi bu sezon.Ben izlemeyi düşünüyorum![]()
Eski oranlarından epey uzak seyredecek gibi bu sezon.Ben izlemeyi düşünüyorum![]()
Eski tadı da yok dimi önceden yılbaşı zamanı güzel izletiyorduEski oranlarından epey uzak seyredecek gibi bu sezon.![]()
Yılbaşı bölümü yine zirvede yer alıp iyi oranlar alır orası ayrı ama o kadar. Bence yılbaşı bölümlerinin de tadı kalmadı...Eski tadı da yok dimi önceden yılbaşı zamanı güzel izletiyordu![]()
Hiçbir şeyin eski tadı kalmadı beYılbaşı bölümü yine zirvede yer alıp iyi oranlar alır orası ayrı ama o kadar. Bence yılbaşı bölümlerinin de tadı kalmadı...
Ebru ve Hadise çok ağır küsler. Ebru'nun kocası R.Z. yüzünden aralarında çok büyük bir olay yaşandı, eğer bu olay olmasaydı zaten kadro Beyaz-Ebru-Hadise-Murat olacaktı. Yaşananlar yüzünden olmadı.O Ses'i benim annem çok sever ve dün biraz izledi, sonra kapattı. Hadisesiz olunca çok enerjisizdi dedi. O bile böyle diyorsa gerçekten bir sorun var.
Bence bu sezon bir ilk yapıp 3 kadın 1 erkek yapabilirlerdi. Mesela Ebru-Hadise-Seda-Murat. Hepsi enerjisi çok iyi ve uyumsuz kişiler, bu da çok eğlenceli ortam oluştururdu.
Beyaz artık sıkmaya başladı.
Oğuzhan desen zaten nalaka nalaka orda anlamıyorum.
Ebru ve Murat da bunların yanında olmamış.
Aaa o olay vardı dimi, haklısın.Ebru ve Hadise çok ağır küsler. Ebru'nun kocası R.Z. yüzünden aralarında çok büyük bir olay yaşandı, eğer bu olay olmasaydı zaten kadro Beyaz-Ebru-Hadise-Murat olacaktı. Yaşananlar yüzünden olmadı.
Oğuzhan çok kötü, çok zayıf ve yetersiz kalmış, Acun'un torpillisi, bir de pahalıya kaçmamak için...
Ama sonuç ortada.
Evet bu dörtlü iyiydi 2 sezon Seda iyi gitti ama sonra kendi mi istemedi Acun mu bilmiyorum, gündüz kuşağına geri döndü gelinim mutfakta'yı sundu, bu sene de starda sabah prg. anlaşınca olmamış olabilir...Aaa o olay vardı dimi, haklısın.
Ama Seda - Hadise - Murat - Beyaz maybe olabilirdi. Çok eğlenceli olmuştu Hadise ve Seda birlikde.