2 Ekim 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,227
Puanı
1,060
Reyting-Sonuclari-Fav10.jpg

Totalde Kardeşlerim, A/B ve ABC1'de ise Gönül Dağı zirvede yer aldı!

1633251703588.png

reyting-son-2.jpg

------

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24 and STAR
Kardeşlerim açılır. Ben de O Ses'e bakınırım reklam aralarında.

Edit: ikisinede bakmadık :A

Son düzenleme:
O Ses izlemek isterdim ama TV izlemeyeceğim, zamanım olursa EHHŞ 2. bölüme bakacağım. :A

Son Yaz.

Son Yaz'ın kader akşamında iki AB rakibinin yeni sezona başlıyor oluşu dev talihsizlik. :(

'O Ses Türkiye' epey kötü başlamış, eskiden zirveden giriş yapardı. 1.5 senelik aranın ardından özlenir diyordum ama tam aksine kötü giriş olmuş. Çoğu kişi de meraktan bakmıştır, dünkü yorumlarda Hadise'nin yeri çok arandı anladığım kadarıyla. Hadise'siz programın tadı olmaz, ha eğer yoksa o zaman yerini dolduracak biri gelmeliydi. Yıldız Tilbe dönebilirdi, Gülşen gelebilirdi vs. atak olabilirdi. Eee tabi artık sıktı o da var, aynı şarkılar, aynı tepkiler falan...

'O Ses Türkiye' epey kötü başlamış, eskiden zirveden giriş yapardı. 1.5 senelik aranın ardından özlenir diyordum ama tam aksine kötü giriş olmuş. Çoğu kişi de meraktan bakmıştır, dünkü yorumlarda Hadise'nin yeri çok arandı anladığım kadarıyla. Hadise'siz programın tadı olmaz, ha eğer yoksa o zaman yerini dolduracak biri gelmeliydi. Yıldız Tilbe dönebilirdi, Gülşen gelebilirdi vs. atak olabilirdi. Eee tabi artık sıktı o da var, aynı şarkılar, aynı tepkiler falan...
Ben izlemeyi düşünüyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato