2 Ekim 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Son Yaz haftaya da düşerse selasını okuruz.

O Ses Türkiye, tarihinin en düşük açılışını yaptı galiba . Hadise'nin eksikliği o kadar hissediliyordu ki ben de sıkılıp kapattım tamamını izlemeden. O koltuğu hak eden insanlar varken Acun sırf kendine yakın diye torpil yapıp Oğuzhan Koç 'u oturtursa o koltuğa sonuçta böyle olur . Ayrıca dün O Ses Rap birincisi için hazırlanan vtr de Hadise 'yi kesmişler , sanki Hadise hiç yokmuş gibi davranmaları rahatsız etti beni .

O ses sıktı artık yeter 10 senedir. Değiştirilip geliştirilecek bir yanı da yok doydu artık televizyon.
Son yaz haftaya da bu oranları alırsa final kararı alınır. Diğer iki dizi kitlelerini yakalamışlar.

Kardeslerim büyük tebrikler. Zirvede yer almayi hakeden dizi

'Şarkılar Bizi Söyler' çok iyi yükseliş yaşamış O Ses'e rağmen, İbrahim Tatlıses demek reyting demek gibi bir yorum doğru olur sanırım.

Güldür Güldür düşündüğümden daha kötü giriş yapmış amma yakın haftalarda diğer dizilerden kaçanlar sayesinde 2 grupta 5+ almaya başlar. Her sezon böyle oluyor.

O Ses'i benim annem çok sever ve dün biraz izledi, sonra kapattı. Hadisesiz olunca çok enerjisizdi dedi. O bile böyle diyorsa gerçekten bir sorun var.
Bence bu sezon bir ilk yapıp 3 kadın 1 erkek yapabilirlerdi. Mesela Ebru-Hadise-Seda-Murat. Hepsi enerjisi çok iyi ve uyumsuz kişiler, bu da çok eğlenceli ortam oluştururdu.
Beyaz artık sıkmaya başladı.
Oğuzhan desen zaten nalaka nalaka orda anlamıyorum.
Ebru ve Murat da bunların yanında olmamış.

Kardeşlerim saçma senaryosu ile Arka Sokaklar ve BZÇ gibi ağır Total olmaya devam ediyor. Dizide her hafta herkes vuruluyor ve ya hapse giriyor, başka konu yok.

Gönül Dağı baya yükselmiş. Hatta AB-de +1.99 artmış.

Son Yaz için son haftalar diyebiliriz.

Şarkı Bizi Söyler de uzun devam etmez.

Reactions: Carpe Diem
Ebru ve Hadise çok ağır küsler. Ebru'nun kocası R.Z. yüzünden aralarında çok büyük bir olay yaşandı, eğer bu olay olmasaydı zaten kadro Beyaz-Ebru-Hadise-Murat olacaktı. Yaşananlar yüzünden olmadı.
Oğuzhan çok kötü, çok zayıf ve yetersiz kalmış, Acun'un torpillisi, bir de pahalıya kaçmamak için...
Ama sonuç ortada.

Aaa o olay vardı dimi, haklısın.
Ama Seda - Hadise - Murat - Beyaz maybe olabilirdi. Çok eğlenceli olmuştu Hadise ve Seda birlikde.

En kötü ihtimal herkes aynı kalsın bu sezon, Oğuzhan başka bir kadın olmalıydı kesinlikle. Zaten bunun kötü etkisini reytinglerde görecekler.

Aaa o olay vardı dimi, haklısın.
Ama Seda - Hadise - Murat - Beyaz maybe olabilirdi. Çok eğlenceli olmuştu Hadise ve Seda birlikde.
Evet bu dörtlü iyiydi 2 sezon Seda iyi gitti ama sonra kendi mi istemedi Acun mu bilmiyorum, gündüz kuşağına geri döndü gelinim mutfakta'yı sundu, bu sene de starda sabah prg. anlaşınca olmamış olabilir...

Son Yaz için bugün yarın (veya en geç gelecek hafta) final kararı gelir gibi duruyor. Üç haftadır 2-3 bandından yukarı çıkamadı üstelik dün havalar kötü olmasına rağmen reytingini arttıramamış. Tabii yurt dışı satışları da olduğu için UŞM kadar çabuk harcanır mı bilmem ama bu sonuçlardan sonra 26'da biterse şaşırmayacağım.

En çok da bu çocukların emeği boşa gitmiş demek ki senaryo eski tadından uzaklaşınca (yorumlardan gördüğüm kadarıyla) yere göğe yazılsa bile kar etmiyor.

https://twitter.com/x/status/1444309748103499779
O Ses ve Güldür Güldür sönük başlamış. Hadi GG için sorun değil ama yılların formatı O Ses'in daha ilk haftadan 2-3'le açması skandal. Zaten artık sadece cumartesi yayınlanacak ama böyle kötü jüriyle başlayacağına bu sezon da ara verse daha mantıklıydı.

İbrahim Tatlıses etkisiyle Şarkılar Bizi Söyler yükselmiş. İbo Show için de iyi reklam oldu en azından yayınlanacağı günde 2-3 küsür alır.

Mevcut denek sistemiyle TRT ve ATV'de çizgi film yayınla, en azından ilk 5'e falan girer. Bu sonuçlardan bunu anlıyorum.

Reactions: cokiyitvci